ghost25 07.10.05, 15:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2956614.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Dobry Bóg 07.10.05, 17:58 Delirka mu wrocila najwyrazniej. A tak przy okazji.Czy to jakis pomor na forum?Derby w szpitalu,teraz ty sie wybierasz? Odpowiedz Link
ghost25 Re: Dobry Bóg 07.10.05, 18:29 Ja się nie wybieram,wysłano mnie.Jeden szatan na forum mniej. I tak apologeci chrześcijaństwa nie za bardzo chcą za mną prowadzić polemikę. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Dobry Bóg 07.10.05, 18:46 W takim razie zycze zdrowia i nie siedz w tym szpitalu zbyt dlugo.Nudno bedzie bez ciebie.Fajnie piszesz,lubie cie czytac.Mnie talentu do pisania niestety brak. Odpowiedz Link
chelseaa Re: Dobry Bóg 07.10.05, 19:32 "Długopis noś - to jedno powiem . Czyś niski , czy też ktoś wysoki. Kiedy ci nie dopisze zdrowie - zawsze ci dopisze długopis" Odpowiedz Link
bartosz_kania Re: Dobry Bóg 07.10.05, 22:12 > A tak przy okazji.Czy to jakis pomor na forum? No właśnie. Jakoś mało dziś wypowiedzi. No, ja też bez winy nie jestem, bo w ogóle rzadko zaglądam. Odpowiedz Link
ghost25 Re: Dobry Bóg 07.10.05, 22:44 bartosz_kania napisał: > > A tak przy okazji.Czy to jakis pomor na forum? > > No właśnie. Jakoś mało dziś wypowiedzi. No, ja też bez winy nie jestem, bo w og > óle rzadko zaglądam. To zaglądaj częściej. Odpowiedz Link
wcalenietakimaly Re: Dobry Bóg 07.10.05, 23:36 Powrotu do zdrowia zycze. Przy okazji lepszej "cenzury" artykulow prasowych. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Dobry Bóg 08.10.05, 00:22 Obecnie dostać się do szpitala, to tak jakby na loterii wygrać, prawdziwe szczęście w nieszczęściu. Trudno liczyć tam na "twarde zasady" lekarzy, gdy nie ma twardej walutu. W każdym razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
ghost25 Re: Dobry Bóg 08.10.05, 19:54 Dziękuję wszystkim,którzy życzyli mi powrotu do zdrowia. Życzę wam również dużo zdrowia.Do zobaczenia na forum. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Dobry Bóg 08.10.05, 23:41 "Bóg powiedział: "George, idź i walcz z terrorystami w Afganistanie". I tak zrobiłem. A potem Bóg powiedział: "George, idź i połóż kres tyranii w Iraku". I tak zrobiłem. A teraz znowu czuję, że płyną do mnie słowa Boga. Mówi mi: "Idź i daj Palestyńczykom ich państwo, a Izraelczykom - ich bezpieczeństwo. I przynieś pokój Bliskiemu Wschodowi". I, w imię Boga, tak właśnie uczynię - mówił dalej Bush, według relacji Szaatha." Od początku wiedziałam, że Ameryką rządzi szaleniec. Nie pomyliłam się. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Dobry Bóg 09.10.05, 03:42 Ale tego szaleńca ktoś wybrał, były wybory. Może nasz zmarły papież, który teraz jest blisko Boga, odwdzięczy się za te miliony modlitw w jego intencji, i wstawi się, spowoduje, że Bóg powie - "George, idź i daj dobrobyt Polakom". Miejmy nadzieję. Odpowiedz Link