billy.the.kid 26.01.06, 20:23 prezydent MOJEGO państwa całuje szefa innego państwa w mankiet.??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcmaxim Re: DLACZEGO 26.01.06, 22:40 Bo: 1. jest katolikiem, wiec papa to jego zwierzchnik 2. ma na to ochote 3. taki jest zwyczaj 4. 54% polakow nie obslugiwanych przez mediamarkt go wybralo Odpowiedz Link
vitmik Re: DLACZEGO 27.01.06, 07:16 Ale pojechal tam jako prezydent rp a nie jako lech kaczynski. z drugiej strony z pewnoscia na niego nie glosowales a ci co na niego glosowali na 100% pocałowali by w mankiet benedetto 16. Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: DLACZEGO 27.01.06, 11:05 jest to czyste żywe q....stwo. jak se kurduple zrobią pństwo z zaopisem w prostytucji że wyznaniowe, wtedo mają nawet obowiązek,ale tera chiba jeszcze nie. Odpowiedz Link
kamajkore Re: DLACZEGO 27.01.06, 18:23 Może zaczął wspierać prawa mężczyzn 'kochających inaczej' Odpowiedz Link
adam81w Re: DLACZEGO 27.01.06, 21:56 > Może zaczął wspierać prawa mężczyzn 'kochających inaczej' ten homofob ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????? chyba nie ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????? Odpowiedz Link
adam81w Re: DLACZEGO 27.01.06, 23:03 mowilem ci juz raz ze jestem sam hetero wiec jak mialbym byc heterofobem ??? ( wiem ze trudno ci myslec ) Odpowiedz Link
adam81w bo on jest lennikiem tego pana 27.01.06, 21:55 jest chlopem a papiez jest panem . bo prezydnet reprezentuje lennikow . bo prezydent k. jest poddanym papieza i pojechal do niego po instrukcje jak dalej psuc Polske Odpowiedz Link