stszymon 16.04.06, 19:45 Mam dość tak niskiego poziomu jaki prezentujecie. Jeżeli chcecie ze mną pogadać zapraszam na forum gdzie jestem adminem : www.prl.int.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Re: Odchodzę 16.04.06, 19:48 Tradycyjna taktyka katolików. Jak nie mają argumentów to zmykają. A to zaproszenie na jego własne forum to żałosny wykręt. Zaraz człowieka tam zabanuje za "nieprawomyślne poglądy". Odpowiedz Link
wanda43 Re: Odchodzę 16.04.06, 19:58 Nie odpowiada ci nasz poziom?A coz ty o nas wiesz?Z kim dyskutowales?Jakie argumenty nasze obaliles? Wlazles tu z buciorami i obraziles kilka osob, adamowi zycząc nawet,zeby zdechl. Jestes chamem i prostakiem.Zegnamy bez zalu. Odpowiedz Link
watanabe.miharu Re: Odchodzę 16.04.06, 20:02 A odchodź sobie, płakać po Tobie i Twoich wątpliwej jakości postach nie będziemy. Za zaproszenie dziękuję, ale nie skorzystam. Za PRLem nie tęsknię jakoś Odpowiedz Link
wetting Re: Odchodzę 16.04.06, 20:08 Stszymon nie odchodź...nie rób mi tego.....proszę. Odpowiedz Link
adam81w Re: Odchodzę 16.04.06, 20:09 hehe ale mu mieszamy w glowie . raz zeby nie odchodzil a potem zeby odchodzil sam juz nie wie co ma zrobic . Odpowiedz Link
stszymon Re: Odchodzę 16.04.06, 20:11 JESTEM SPINACZEM! TAK ! OH ! ZWYKŁY ZELAZNY SPINACZ ! ODCHODZE! Odpowiedz Link
kociak40 Re: Odchodzę 16.04.06, 23:20 stszymon napisał: > JESTEM SPINACZEM! > > > TAK > ! OH ! > ZWYKŁY ZELAZNY SPINACZ ! > ODCHODZE! Tylko nie bądz taki pogięty jak ten żelazny spinacz, wyprostuj się!!!! Odpowiedz Link