Dodaj do ulubionych

Katolicka kołtuneria

07.06.06, 06:55

Naród ma czego chciał,jaki naród taka jest też władza.Nic dodać nic ująć.

bogdanmotyl.alternatywa.com/modules.php?name=News&file=article&sid=24
Obserwuj wątek
    • grgkh Polecam 07.06.06, 12:57
      Długi, ale bardzo dobry tekst. Zgadzam się z nim w 100%. Naprawdę warto go przeczytać w całości.
      • adam81w Re: Polecam 07.06.06, 13:15
        Warto przeczytac jak zwykle tekst Motyla.
        • monikaannaj Re: Polecam 07.06.06, 16:49
          na pewno warto. dowie sie człowiek ze kler=nieuctwo oraz że 25 lat temu
          dokonano zamachu na papieza w Fatimie...
          Biję sie w piersi - nie wiedziałam. Co ze mnie za katoliczka!
      • draculla3 Re: Polecam 07.06.06, 20:19
        Wiedziałem grgkh...że się odezwiesz.......
        • grgkh Re: Polecam 08.06.06, 12:08
          Ciekawe skąd wiedziałeś? wink
    • pele1970 Re: Katolicka kołtuneria 08.06.06, 11:43
      ten motyl to jakis kompletny debil,zarzuca innym nieuctwo a sam jest
      prymitywem,jego jezyk i argumenty przypominaja zulerska awanture spod taniej
      budki z piwem,cham,prymityw i debil....
      • grgkh Re: Katolicka kołtuneria 08.06.06, 12:07
        Natomiast Twoje argumenty są... z najwyższej półki wink.
        • monikaannaj Najwyzszej czy nie, 08.06.06, 12:28
          O JAKIM ZAMACHU W FATIMIE PAN MOTYL PISZE?
          • draculla3 Re: Najwyzszej czy nie, 08.06.06, 13:00
            Jest to ewidentny błąd...nie było zamachu w Fatimie.Autorowi chodziło najwyraźniej
            o to,że objawienie w Fatimie i zamach w Rzymie miały te same daty..13 maja.

www.wandea.org.pl/trzecia-tajemnica-fatimska.htm
      • no_no Re: Katolicka kołtuneria - myśli wybrane 08.06.06, 12:52
        Polacy poza licznymi wadami są po prostu głupi.

Instynkt samozachowawczy katolików, smagany biczem nędzy ich doktryn chwyta
        rozum za łeb i wywija z nim rozpaczliwe koziołkismile Oni marzą o "tamtym" świecie...

Większość Polaków nigdy nie zrozumie, że opierając wszystko na katolicyzmie,
        a zrzekając się innych podstaw, lub dbając o nie w stopniu niedostatecznym,
        kopią grób własnymi rękoma.
      • jotkajot49 Re: Katolicka kołtuneria 10.06.06, 00:09
        "Doprawdy, od dawna nie czytałem tak wyważonego w określeniach, eleganckiego
        i merytorycznego postu. Wysoka kultura wypowiedzi najprawdopodobniej wynika
        z bezpośredniego wpływu archanioła Rafaela, którego Sz.Pan obrał sobie za
        patrona."
        To napisałem Ci dwa tygodnie temu. Nick można zmienić,ale niski stopień rozwoju
        i skłonność do rzucania inwektyw to cecha charakterystyczna (taki skunksi zapaszek)
        pozwalający Cię poznać pod każdym nazwaniem, jakie przybierzesz.
        • draculla3 Re: Katolicka kołtuneria 10.06.06, 05:25
          jotkajot49 napisał:

> "Doprawdy, od dawna nie czytałem tak wyważonego w określeniach, eleganckiego
          > i merytorycznego postu. Wysoka kultura wypowiedzi najprawdopodobniej wynika
          > z bezpośredniego wpływu archanioła Rafaela, którego Sz.Pan obrał sobie za
          > patrona."
          > To napisałem Ci dwa tygodnie temu. Nick można zmienić,ale niski stopień rozwoj
          > u
          > i skłonność do rzucania inwektyw to cecha charakterystyczna (taki skunksi zapas
          > zek)
          > pozwalający Cię poznać pod każdym nazwaniem, jakie przybierzesz.

To się odnosi do mnie ?

• jotkajot49 Re: Katolicka kołtuneria 10.06.06, 09:37
            Oczywiście, że nie. Drabinka chyba pokazuje adresata - pele1970.
        • rafeal_25 Re: Katolicka kołtuneria 12.06.06, 12:37
          jotkajot49 napisał:

> "Doprawdy, od dawna nie czytałem tak wyważonego w określeniach, eleganckiego
          > i merytorycznego postu. Wysoka kultura wypowiedzi najprawdopodobniej wynika
          > z bezpośredniego wpływu archanioła Rafaela, którego Sz.Pan obrał sobie za
          > patrona."
          > To napisałem Ci dwa tygodnie temu. Nick można zmienić,ale niski stopień
          rozwoj
          > u
          > i skłonność do rzucania inwektyw to cecha charakterystyczna (taki skunksi
          zapas
          > zek)
          > pozwalający Cię poznać pod każdym nazwaniem, jakie przybierzesz.

Skoro mnie wywołujesz z imienia przybywam więc......już ci pisałem dyslektyku
          że slowo Rafael cokolwiek rożni sie od wyrazu rafeal ( mój nick ),ale
          najwyraźniej poza dysleksją cierpisz również na analfabetyzm
          funkcjonalny.....przemyśl to....Mówisz,że wyróżnia mnie "skunksi"
          zapaszek....smile wole tę skunksią woń,od zapachu który tobie towarzyszy od
          dziecka.....czyli smród alkoholu (od ojca jak wracał z pracy) i obecnie kiedy
          jako robotnik na budowie (domniemuję że nim jesteś po twoich wypowiedziach)
          popijasz najtańszą wódkę słodkim napojem Helena (ulubiony napój roboli na
          popitę)zagryzając to kawałkiem salcesonu....człowieku poćwicz lepiej noszenie
          pustaków czyli to do czego cie ewolucja darwinowka przeznaczyła (wiadomo glupsi
          muszą dżwigać cegłysmile,a nie pisz jakieś kretynizmysmile))buhahahaha
          pozdrawiam cie proletariuszusmile
          • draculla3 Re: Katolicka kołtuneria 12.06.06, 16:24
            rafeal_25 napisał:

> jotkajot49 napisał:
            >
            > > "Doprawdy, od dawna nie czytałem tak wyważonego w określeniach, elegancki
            > ego
            > > i merytorycznego postu. Wysoka kultura wypowiedzi najprawdopodobniej wyni
            > ka
            > > z bezpośredniego wpływu archanioła Rafaela, którego Sz.Pan obrał sobie za
            > > patrona."
            > > To napisałem Ci dwa tygodnie temu. Nick można zmienić,ale niski stopień
            > rozwoj
            > > u
            > > i skłonność do rzucania inwektyw to cecha charakterystyczna (taki skunksi
            >
            > zapas
            > > zek)
            > > pozwalający Cię poznać pod każdym nazwaniem, jakie przybierzesz.
            >
            > Skoro mnie wywołujesz z imienia przybywam więc......już ci pisałem dyslektyku
            > że slowo Rafael cokolwiek rożni sie od wyrazu rafeal ( mój nick ),ale
            > najwyraźniej poza dysleksją cierpisz również na analfabetyzm
            > funkcjonalny.....przemyśl to....Mówisz,że wyróżnia mnie "skunksi"
            > zapaszek....smile wole tę skunksią woń,od zapachu który tobie towarzyszy od
            > dziecka.....czyli smród alkoholu (od ojca jak wracał z pracy) i obecnie kiedy
            > jako robotnik na budowie (domniemuję że nim jesteś po twoich wypowiedziach)
            > popijasz najtańszą wódkę słodkim napojem Helena (ulubiony napój roboli na
            > popitę)zagryzając to kawałkiem salcesonu....człowieku poćwicz lepiej noszenie
            > pustaków czyli to do czego cie ewolucja darwinowka przeznaczyła (wiadomo glupsi
            >
            > muszą dżwigać cegłysmile,a nie pisz jakieś kretynizmysmile))buhahahaha
            > pozdrawiam cie proletariuszusmile

Proszę wszystkich abyście temu osobnikowi po prostu nie odpowiadali.
            Wtedy dopiero zrozumie,jak go oceniamy.
          • jotkajot49 Re: Katolicka kołtuneria 12.06.06, 16:49
            Uderz w stół - nożyce się odezwą. Wywołałem pelego, odezwał się Gabryel,
            tfu Ariel, nie nie, Rafael z literówką. Ty się nie wypieraj konszachtów
            z archaniołem - żeby tak opisać najdrobniejsze szczegóły mojego zycia musisz
            mieć jakiegoś donosiciela (TW?) tam na górze. Co prawda niedopatrzył się
            gatunku salcesonu - nie jest więc wszystkowiedzący.
            A u Ciebie jak zwykle kiepsko z polskim : >a nie pisz jakieś kretynizmysmile<
            Nie ten przypadek, potrzebny dopełniacz nie biernik ! Jak zwykle nie wiesz
            do czego służą przecinki, nie umiesz pisać zdaniani złożonymi a koniecznie
            usiłujesz nimi błysnąć.
            Widzisz synku, nie wystarczy po zdjęciu dresu założyć krawacik by strugać
            inteligenta. Inteligencja to cecha wrodzona, niestety do Twoich przymiotów
            nie należy.
      • tombra7 Re: Katolicka kołtuneria 10.06.06, 14:30
        mnie też ostatnio ktoś wyzwał od debili:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=43265423&a=43272063
        czy to jakaś nowa katolska moda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka