draculla3 07.06.06, 06:55 Naród ma czego chciał,jaki naród taka jest też władza.Nic dodać nic ująć. bogdanmotyl.alternatywa.com/modules.php?name=News&file=article&sid=24 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grgkh Polecam 07.06.06, 12:57 Długi, ale bardzo dobry tekst. Zgadzam się z nim w 100%. Naprawdę warto go przeczytać w całości. Odpowiedz Link
monikaannaj Re: Polecam 07.06.06, 16:49 na pewno warto. dowie sie człowiek ze kler=nieuctwo oraz że 25 lat temu dokonano zamachu na papieza w Fatimie... Biję sie w piersi - nie wiedziałam. Co ze mnie za katoliczka! Odpowiedz Link
pele1970 Re: Katolicka kołtuneria 08.06.06, 11:43 ten motyl to jakis kompletny debil,zarzuca innym nieuctwo a sam jest prymitywem,jego jezyk i argumenty przypominaja zulerska awanture spod taniej budki z piwem,cham,prymityw i debil.... Odpowiedz Link
grgkh Re: Katolicka kołtuneria 08.06.06, 12:07 Natomiast Twoje argumenty są... z najwyższej półki . Odpowiedz Link
monikaannaj Najwyzszej czy nie, 08.06.06, 12:28 O JAKIM ZAMACHU W FATIMIE PAN MOTYL PISZE? Odpowiedz Link
draculla3 Re: Najwyzszej czy nie, 08.06.06, 13:00 Jest to ewidentny błąd...nie było zamachu w Fatimie.Autorowi chodziło najwyraźniej o to,że objawienie w Fatimie i zamach w Rzymie miały te same daty..13 maja. www.wandea.org.pl/trzecia-tajemnica-fatimska.htm Odpowiedz Link
no_no Re: Katolicka kołtuneria - myśli wybrane 08.06.06, 12:52 Polacy poza licznymi wadami są po prostu głupi. Instynkt samozachowawczy katolików, smagany biczem nędzy ich doktryn chwyta rozum za łeb i wywija z nim rozpaczliwe koziołki Oni marzą o "tamtym" świecie... Większość Polaków nigdy nie zrozumie, że opierając wszystko na katolicyzmie, a zrzekając się innych podstaw, lub dbając o nie w stopniu niedostatecznym, kopią grób własnymi rękoma. Odpowiedz Link
jotkajot49 Re: Katolicka kołtuneria 10.06.06, 00:09 "Doprawdy, od dawna nie czytałem tak wyważonego w określeniach, eleganckiego i merytorycznego postu. Wysoka kultura wypowiedzi najprawdopodobniej wynika z bezpośredniego wpływu archanioła Rafaela, którego Sz.Pan obrał sobie za patrona." To napisałem Ci dwa tygodnie temu. Nick można zmienić,ale niski stopień rozwoju i skłonność do rzucania inwektyw to cecha charakterystyczna (taki skunksi zapaszek) pozwalający Cię poznać pod każdym nazwaniem, jakie przybierzesz. Odpowiedz Link
draculla3 Re: Katolicka kołtuneria 10.06.06, 05:25 jotkajot49 napisał: > "Doprawdy, od dawna nie czytałem tak wyważonego w określeniach, eleganckiego > i merytorycznego postu. Wysoka kultura wypowiedzi najprawdopodobniej wynika > z bezpośredniego wpływu archanioła Rafaela, którego Sz.Pan obrał sobie za > patrona." > To napisałem Ci dwa tygodnie temu. Nick można zmienić,ale niski stopień rozwoj > u > i skłonność do rzucania inwektyw to cecha charakterystyczna (taki skunksi zapas > zek) > pozwalający Cię poznać pod każdym nazwaniem, jakie przybierzesz. To się odnosi do mnie ? Odpowiedz Link
jotkajot49 Re: Katolicka kołtuneria 10.06.06, 09:37 Oczywiście, że nie. Drabinka chyba pokazuje adresata - pele1970. Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Katolicka kołtuneria 12.06.06, 12:37 jotkajot49 napisał: > "Doprawdy, od dawna nie czytałem tak wyważonego w określeniach, eleganckiego > i merytorycznego postu. Wysoka kultura wypowiedzi najprawdopodobniej wynika > z bezpośredniego wpływu archanioła Rafaela, którego Sz.Pan obrał sobie za > patrona." > To napisałem Ci dwa tygodnie temu. Nick można zmienić,ale niski stopień rozwoj > u > i skłonność do rzucania inwektyw to cecha charakterystyczna (taki skunksi zapas > zek) > pozwalający Cię poznać pod każdym nazwaniem, jakie przybierzesz. Skoro mnie wywołujesz z imienia przybywam więc......już ci pisałem dyslektyku że slowo Rafael cokolwiek rożni sie od wyrazu rafeal ( mój nick ),ale najwyraźniej poza dysleksją cierpisz również na analfabetyzm funkcjonalny.....przemyśl to....Mówisz,że wyróżnia mnie "skunksi" zapaszek.... wole tę skunksią woń,od zapachu który tobie towarzyszy od dziecka.....czyli smród alkoholu (od ojca jak wracał z pracy) i obecnie kiedy jako robotnik na budowie (domniemuję że nim jesteś po twoich wypowiedziach) popijasz najtańszą wódkę słodkim napojem Helena (ulubiony napój roboli na popitę)zagryzając to kawałkiem salcesonu....człowieku poćwicz lepiej noszenie pustaków czyli to do czego cie ewolucja darwinowka przeznaczyła (wiadomo glupsi muszą dżwigać cegły,a nie pisz jakieś kretynizmy))buhahahaha pozdrawiam cie proletariuszu Odpowiedz Link
draculla3 Re: Katolicka kołtuneria 12.06.06, 16:24 rafeal_25 napisał: > jotkajot49 napisał: > > > "Doprawdy, od dawna nie czytałem tak wyważonego w określeniach, elegancki > ego > > i merytorycznego postu. Wysoka kultura wypowiedzi najprawdopodobniej wyni > ka > > z bezpośredniego wpływu archanioła Rafaela, którego Sz.Pan obrał sobie za > > patrona." > > To napisałem Ci dwa tygodnie temu. Nick można zmienić,ale niski stopień > rozwoj > > u > > i skłonność do rzucania inwektyw to cecha charakterystyczna (taki skunksi > > zapas > > zek) > > pozwalający Cię poznać pod każdym nazwaniem, jakie przybierzesz. > > Skoro mnie wywołujesz z imienia przybywam więc......już ci pisałem dyslektyku > że slowo Rafael cokolwiek rożni sie od wyrazu rafeal ( mój nick ),ale > najwyraźniej poza dysleksją cierpisz również na analfabetyzm > funkcjonalny.....przemyśl to....Mówisz,że wyróżnia mnie "skunksi" > zapaszek.... wole tę skunksią woń,od zapachu który tobie towarzyszy od > dziecka.....czyli smród alkoholu (od ojca jak wracał z pracy) i obecnie kiedy > jako robotnik na budowie (domniemuję że nim jesteś po twoich wypowiedziach) > popijasz najtańszą wódkę słodkim napojem Helena (ulubiony napój roboli na > popitę)zagryzając to kawałkiem salcesonu....człowieku poćwicz lepiej noszenie > pustaków czyli to do czego cie ewolucja darwinowka przeznaczyła (wiadomo glupsi > > muszą dżwigać cegły,a nie pisz jakieś kretynizmy))buhahahaha > pozdrawiam cie proletariuszu Proszę wszystkich abyście temu osobnikowi po prostu nie odpowiadali. Wtedy dopiero zrozumie,jak go oceniamy. Odpowiedz Link
jotkajot49 Re: Katolicka kołtuneria 12.06.06, 16:49 Uderz w stół - nożyce się odezwą. Wywołałem pelego, odezwał się Gabryel, tfu Ariel, nie nie, Rafael z literówką. Ty się nie wypieraj konszachtów z archaniołem - żeby tak opisać najdrobniejsze szczegóły mojego zycia musisz mieć jakiegoś donosiciela (TW?) tam na górze. Co prawda niedopatrzył się gatunku salcesonu - nie jest więc wszystkowiedzący. A u Ciebie jak zwykle kiepsko z polskim : >a nie pisz jakieś kretynizmy< Nie ten przypadek, potrzebny dopełniacz nie biernik ! Jak zwykle nie wiesz do czego służą przecinki, nie umiesz pisać zdaniani złożonymi a koniecznie usiłujesz nimi błysnąć. Widzisz synku, nie wystarczy po zdjęciu dresu założyć krawacik by strugać inteligenta. Inteligencja to cecha wrodzona, niestety do Twoich przymiotów nie należy. Odpowiedz Link
tombra7 Re: Katolicka kołtuneria 10.06.06, 14:30 mnie też ostatnio ktoś wyzwał od debili: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=43265423&a=43272063 czy to jakaś nowa katolska moda? Odpowiedz Link