beastie.boy 03.07.06, 21:31 przyszedłem tu abyście mnie ukamieniowali ... możecie mnie wykpić , lecz zostawcie innych w spokoju ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotkajot49 Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 22:15 > przyszedłem tu abyście mnie ukamieniowali ... Chyba pomyliłeś adresy. Wpisz w google "sado-maso", na pewno znajdziesz chętnych do zabawy. Odpowiedz Link
szymonstanczyk nie wiem czy wiesz 03.07.06, 22:28 ale takie zabawy kończą się tragicznie. Odpowiedz Link
jotkajot49 Re: nie wiem czy wiesz 04.07.06, 15:46 Mnie o tym informujesz? Poinformuj beastie.boy. Odpowiedz Link
gumowy_kaczor Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 22:36 Gratuluję. Kiedy będziesz coś rozmnażał albo np. przemieniał wodę w wino, to daj znać. Chętnie obejrzę taki pokaz Odpowiedz Link
tom1111 Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 22:46 w niektórych miejscach cudem jest gdy Bóg wypełnia wolę człowieka , w innych zaś , gdy człowiek wypełnia wolę Boga ... Odpowiedz Link
no_no Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 23:25 tom1111 napisał: > w niektórych miejscach cudem jest gdy Bóg wypełnia wolę człowieka , > w innych zaś , gdy człowiek wypełnia wolę Boga ... ~~~~ A w jeszcze innych miejscach, największym cudem jest być człowiekiem, ot, tak, po prostu, człowiekiem... no_no - kolejny znawca woli Bożej (wybacz, że w tym miejscu się uśmiecham, ale widocznie taka jest wola Boża) Odpowiedz Link
no_no Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 22:56 Ja też jestem synem Bożym i cząstką Boga...ty też jesteś, on, ona, ono, też jest...wszystko jest Bogiem. Dlaczego więc uważasz siebie za kogoś wyjątkowego, za Mesjasza może? Rozumy wszystkie pozjadałeś, czy tylko woda sodowa uderzyła ci do głowy, boy? beastie.boy napisał: > przyszedłem tu abyście mnie ukamieniowali ... ~~~~ Boże, kolejny bohater pragnący cierpieć za miliony. Nie dam ci tej satysfakcji chłopcze, z prostej przyczyny - nie rzucam kamieniami, szczególnie od momentu, kiedy zrozumiałem, że kamienie też czują... Marzy ci się 'kariera' Jezusa, boy? no_no - idź z Bogiem, synu... Odpowiedz Link
beastie.boy Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 23:27 > Boże, kolejny bohater pragnący cierpieć za miliony ... nie mam tyle odwagi ... to są tylko słowa ... chciałbym tylko , by niektórzy ugryźli się w język (czyt.palec) zanim coś napiszą , szacunek do świata , drugiego człowieka , czy to wiele ...? mozna się niezgadzać , ale robić pośmiewisko ? i nieważne z kogo , czy to ateista , czy katolik , muzułmanin itd. by zobaczyć pod etykietką bliźniego ... Odpowiedz Link
no_no Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 23:30 beastie.boy napisał: > > Boże, kolejny bohater pragnący cierpieć za miliony ... nie mam tyle odwagi ... to są tylko słowa ... chciałbym tylko , by niektórzy ugryźli się w język (czyt.palec) zanim coś napiszą , szacunek do świata , drugiego człowieka , czy to wiele ...? mozna się niezgadzać , ale robić pośmiewisko ? i nieważne z kogo , czy to ateista , czy katolik , muzułmanin itd. by zobaczyć pod etykietką bliźniego ... ~~~~ no_no - boy A nie przyszło ci tak przypadkiem do głowy, że to nie ktoś z ciebie, ale ty sam z siebie robisz pośmiewisko? Odpowiedz Link
no_no Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 23:40 beastie.boy napisał: > widocznie taka jest wola Boża ... ~~~~ No jak jest taka wola Nieba, to się zgodzić z nią potrzeba. no_no - i nie płacz mi tu i nie rozczulaj się, boy... Głowa do góry, chłopcze, nie cierp za miliony, uśmiechnij się. P.S. Mam pewne informacje, że i tak jesteś już zbawiony, zresztą podobnie jak i wszyscy inni... Odpowiedz Link
beastie.boy Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 23:47 pecież ja to nie dla zbawienia ... ino ku lepszemu ... z serca ... Odpowiedz Link
adam81w Re: jestem Synem Bożym 03.07.06, 23:54 heh rozczulilem sie nad tym szczerym chlopcem . Odpowiedz Link
beastie.boy Re: jestem Synem Bożym 04.07.06, 09:16 warto było napisać ten wątek , choćby dla rozczulenia jednego serca ... Odpowiedz Link