0golone_jajka 07.08.06, 20:48 Dziś o 21 w TV4. Może być ciekawe. Ja zaraz będe oglądał. Zdam relację. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Re: Zgwałcony w zakonie 07.08.06, 21:28 Uffff, mocna relacja. Młody kleryk czy jak im tam średnio otrzymywał 2-3 propozycje seksualne od różnych przyjezdnych księży i współbraci zakonnych w tygodniu!!! Kilka razy został zgwałcony (najpierw odurzony czymś). Za pierwszym razem nic nie pamiętał, ale krwawił z odbytu przez 3 dni. Następnym razem, wyobraźcie sobie, obudził sie nagi w łóżku z innym facetem!!!! DRAMAT Niestety nie ma na to biedak żadnych dowodów. Fundamentaliści zaraz powiedzą że chłopaczyna zmyśla. A jakiś ksiądz zaprosozny do programu na pytanie czy spotkał się z czymś takim w ciągu 30 czy 40 lat swojej pracy w zakonie odpowiedział że nie .... z głupawym uśmieszkiem. TRAGEDIA Odpowiedz Link
roman_g_love Dodam tylko... 07.08.06, 21:54 że ten młody kleryk ma na imie Maria i ma 47 lat Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Dodam tylko... 07.08.06, 22:11 Nie załapałem żartu. Gdy to się działo chłopak miał 18-19 lat. WYstąpił po tym wszystkim z zakonu. Był w fatalnym stanie psychicznym (teraz, po 7 czy 8 latach jest lepiej), 3 razy próbował się zabić (raz skacząc z 6. piętra, nie były to więc tylko tzw. próby demonstracyjne). Odpowiedz Link
vitmik Re: Dodam tylko... 08.08.06, 07:36 i przeżył upadek z 6-go pietra? anioł jakiś czy co? Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Dodam tylko... 08.08.06, 08:07 Nie powiedziano dokładnie jak to było. Może na dole było drzewo? Odpowiedz Link
vitmik Re: Dodam tylko... 08.08.06, 08:20 o, ciekawa teoria tylko na jaką część ciałą spadł był? Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Dodam tylko... 08.08.06, 21:24 Mie oglądałeś chyba jednej z części Rambo (chyba pierwszej?) w której główny bohater skacze ze skały na sosnę i tylko trochę się tłucze i drapie Odpowiedz Link
adam81w Re: Dodam tylko... 09.08.06, 01:52 kurna vitmik ales ty chasmki . czlowiek probowal sie zabic przez to co mu zrobiono a ty z tego jeszcze zartujesz . wstyd !! Odpowiedz Link
vitmik Re: Dodam tylko... 09.08.06, 07:13 no wstyd mi jest tak bardzo, że hej poczucie wstydu wypełnia wszystkiem oje członki już kiedyś mówiłem że współczucie to obce dla mnie słowo Odpowiedz Link
normalso Re: Zgwałcony w zakonie 09.08.06, 13:50 uważaj żeby ciebie jakiś KArTOfeL nie zgwałcił jak będziesz wieczorem wracał. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Zgwałcony w zakonie 09.08.06, 17:01 Wszystko możliwe, ale ja się nie plączę wieczorami koło kościołów... Odpowiedz Link