popaprotka 06.10.09, 18:15 www.youtube.com/watch?v=QeeEQWTrwEY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francawredna Re: Miłość z Tunezji 06.10.09, 19:39 :)pewnie dostanę burę od 99procent forumowiczek...ale Oni są zawodowymi kochasiami,czasem zastanawiam się czy Oni potrafią kochać szczerze kogoś poza sobą:) i nie chodzi mi o europejskie kobiety, ale o te ich.... Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Miłość z Tunezji 06.10.09, 23:26 oooooooooo hahahhahahahahahahahahahahahaha dawno się tak nie uśmiałam ahahhahahahahahahha dziękuję tej osobie, która wkleiła tego linka:)bez komentarza hahahahhahaah Odpowiedz Link Zgłoś
nomya Re: Miłość z Tunezji 07.10.09, 10:39 hahahahahahahahaha dobre! :D Pełen obraz waszych habisiów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sah-el Re: Miłość z Tunezji 13.10.09, 20:53 Ładna miazga, ja nie wiem, czy oni mają jakieś opory ... Odpowiedz Link Zgłoś
madlik30 Re: Miłość z Tunezji 28.10.09, 12:30 pewnie nie maja ;( ale wszystko trzeba brać na dwa razy. Dziwie się,ze wszyscy uważają ,że kobieta z takim wyglądem nie ma prawa do miłości czy choćby przelotnego romasu...A niby czem???? Odpowiedz Link Zgłoś
jalusia Re: Miłość z Tunezji 07.11.09, 10:56 Bo im jest WSZYSTKO JEDNO czy podrywają miss polonię czy kaszalota, ważne żeby sypnęła kasą. A romantyzmu w nich zero, niestety. Oni potrafią idelalnie wstrzelić sie w nasze potrzeby. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jalusia Re: Miłość z Tunezji 07.11.09, 11:03 to fakt, że każdy, niezależnie od wieku i wyglądu, ma prawo do miłości. Ale jeśli przystojny młodzieniec zakochuje się nagle w otyłej, wiekowej, tyrystce, TO CHYBA JEST COŚ NIE TAK, co?... Odpowiedz Link Zgłoś
xaxaxax Re: Miłość z Tunezji 08.11.09, 11:31 A gdzie tam jest jakis przystojny na tym filmie? Odpowiedz Link Zgłoś
viajero_0 Re: Miłość z Tunezji 09.11.09, 15:09 ahh ci tunezyjczycy :P ich urokowi ulegnie każda :P film jest boski Odpowiedz Link Zgłoś