Dodaj do ulubionych

Poszkodowani przez Selectours

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 10:39
Czy są już na forum ludzie poszkodowani przez BP Selectours ?
Zapraszam na stronę:
www.myposzkodowani.pl/
Nam zabrano 7 dni z 14 :(.
Obserwuj wątek
    • Gość: nuta Re: Poszkodowani przez Selectours IP: *.chello.pl 20.09.10, 09:33
      Nie łudz sie, ze coś dostaniesz. Ciesz się, ze byłaś tydzień. Po upadku BP Kopernik, nie wyjechałam wcale, straciłam 2 tyg. w lipcu za 2,600 od 4 osób- nic nie dostałam. Wszystkie pieniądze z ubezpieczenia biura poszły na samoloty z turystami wracającymi do kraju. Biuro nie ma złotówki. Prawnicy nic nie zrobią, bo nie ma nic do ściągnięcia od bankruta. A marszałek wynajmując te 4 samoloty brał cenę jaka mu narzucono - nie oszczędzał, nie jego pieniądze. Firma ubezpieczeniowa rozłożyła ręce- oddaliby, ale już nic nie zostało, a najpierw musieli spłacić marszałka i hotele za granicą.
    • poszkodowany2010 Re: Poszkodowani przez Selectours 22.08.11, 13:07
      sprawa wraca jak boomerang, mozliwe sa pozwy zbiorowe. Stworzylem forum dla innych poszkodowanych przez to biuro. Widze, ze stronka podana wyzej nie dziala- zapraszam więc na forum!
      forum.gazeta.pl/forum/f,105262,Poszkodowani_przez_Selectours.html?t=1314011216598
      • holidayservice Re: Poszkodowani przez Selectours 22.08.11, 16:36
        Polecam ten krótki artykuł
        • poszkodowany2010 Re: Poszkodowani przez Selectours 22.08.11, 19:53
          Dzieki za link! Niestety teraz dopóki nie minie ten określony w przepisach czas mogą się pojawiać tylko przekopiowywane nowe-stare newsy, ktore niestety wiele do sprawy nie wnoszą... :(
          Czy z Panstwa biura byl ktos, kto ucierpial na tym upadku? Mogę liczyć, że przekażecie Państwo tym osobom kontakt do forum i do mnie?
          Pozdrawiam
          • Gość: matt_bd Re: Poszkodowani przez Selectours IP: 193.22.252.* 28.02.12, 11:50
            Witam... ja rowniez z dziewczyna planowalem udac sie na wymarzony urlop, na ktory oczekiwalismy bardzo dlugo... Oprocz strat finansowych biuro podrozy narazilo nas na dodatkowy stres (moja dziewczyna bardzo emocjonalnie to przezyla i jest mi bardzo przykro z tego powodu szczegolnie) pozostaje niesmak...

koszty co prawda nizsze od w/w uzytkownikow (okolo 2700zl) ale jest to bardzo duzo dla mnie, bo sa to prawie 3 moje wyplaty.

oprocz 2ch informacji listownych na przelomie 2010/11 roku brak wiedzy na temat wyplat rozsczen przy kontakcie z SIGNAL IDUNA. Listownie jedynie otrzymalem informacje o tym, ze wszystkie dokumenty (kompletnie) zlozone zostaly i nalezy czekac do konca roku 2011 na decyzje.

Jesli temat jest aktualny i sprawdzacie panstwo informacje prosze rowniez o kontakt mailowy: matt.bd@hotmail.com // badz mattbdminister@gmail.com
            oczywiscie rowniez jestem zainetersowany mozliwoscia zalozenia sprawy przy procesie grupowym... wspolnymi silami moze uda nam sie cokolwiek zdzialac :)

pozdrawiam
            Jasiński Mateusz
            • Gość: matt_bd Re: Poszkodowani przez Selectours IP: 193.22.252.* 28.02.12, 11:55
              prawo.wieszjak.pl/forum/thread/125010,selectours.htm?offset=5
              tutaj również macie państwo opisana nieco sytuacje...
              • Gość: Kasia Re: Poszkodowani przez Selectours IP: *.cable.net-inotel.pl 02.04.12, 16:21
                Razem z mężem zapłaciliśmy 4800 za podróż poślubną do Egiptu a dostaliśmy jedyne 1300 zł.
            • Gość: Jagoda Re: Poszkodowani przez Selectours IP: *.krawarkon.pl 10.03.12, 14:45
              Oprócz informacji z biura, że składanie wniosków roszczeniowych jest przedłużone do 31.12.2011 i wykazu w exelu czy jest pełna dokumentacja nic się nie dzieje. Ja nie poleciałam wcale, musiałam lecieć z innego biura, ale strata została. 2 tygodnie temu ponownie napisałam w tej sprawie emaila i jak do tej pory jest grobowa cisza w sprawie odszkodowań.
    • Gość: Jakub Matczak Re: Poszkodowani przez Selectours IP: *.emea.ibm.com 29.03.12, 11:50
      Dzisiaj dostałem zwrot w wysokości 858, 17 zł, a zapłaciłem za wakacje prawie 3000 zł. To jest śmiech na sali. Jestem za tym żeby złożyć zbiorowy pozew o wyłudzenie, tak jak wcześniej było napisane. Zróbmy coś razem i nie dajmy się tak oszukać. Mój mail to jakub.matczak@gmail.com. Jeśli ktoś ma pomysł, propozycję co zrobić z tym dalej, to proszę o kontakt.
      • 12dd Re: Poszkodowani przez Selectours 29.03.12, 21:46
        A ja 702 PLN. No kupa forsy. Co robić dalej ????
        • Gość: matt_bd Re: Poszkodowani przez Selectours IP: *.korbank.pl 29.03.12, 22:08
          Witam ponownie Panstwa,
          dzis otrzymalem zwrot czesci srodkow z kwoty ktora wplacilem za wycieczke (757,80zl) gdzie wartosc wycieczki to 2700zl... Wg mnie sa to po prostu zarty... nie moge zrozumiec jak mozna tak kpic z ludzi.
          Tym bardziej, ze przeczytalem jakis czas temu artykul iz osoby znajdujace sie w zarzadzie Seletours po kilku miesiacach od ogloszenia upadlosci otworzyly bezkarnie kolejna firme zajmujaca sie ofertami wycieczek.

ponawiam zapytanie
          czy nadal bylby ktos z panstwa za zalozeniem rozprawy zbiorowej?

matt.bd@hotmail.com
          mattbdminister@gmail.com

pozdrawiam
          • xxx3anahi3xxx Re: Poszkodowani przez Selectours 31.03.12, 23:04
            ja równiez otrzymałam zwrot z mamą wpłaciłysmy razem 1000zł zaliczki a zwrotu otrzymałysmy nie całe 280zł..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka