Dodaj do ulubionych

Sousse, Riadh Club- wróciłam

IP: *.alfanet24.pl 20.10.10, 10:56
Jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie hotelu, miasta itd. postaram się odpowiedzieć, o ile będę w temacie :)
Obserwuj wątek
    • nothing.at.all Re: Sousse, Riadh Club- wróciłam 25.10.10, 17:47
      Napisz ogolnie jak hotel, okolica. Z jakiego biura byłaś? Bo się zastanawiam nad tym hotelem.

Czysto, dobre jedzenie, jak baseny i plaża? No i temperatura:).
      Dzięki!
      • Gość: k.k Re: Sousse, Riadh Club- wróciłam IP: *.alfanet24.pl 27.10.10, 14:46
        Hotelik ok. Czysto, schludnie. Tylko coś im ten remont nie wyszedł, jesli chodzi o łazienki- kto był ten wie :) Jak bierzesz prysznic, to cała łazienka się zalewa, bo brodzików przy prysznicach nie wypoziomowali odpowiednio. Ale poza tym pokoiki fajne.
        W hotelu cichutko.

Jesli chodzi o położenie- hotel lezy praktycznie w centrum miasta. Spokojnie mozna gdzieś wyjść na miasto. Bez konieczności jeżdzenia taksówką można wyskoczyć do knajpek/lokali.

Jedlismy obok w hotelu Riadh Palms- jedzenie świetne, najlepsze, jakie zdarzyło mi się w Tunezji.
        Miła obsługa kelnerów.

Basen śliczny, czyściutki, duży. Plaża szeroka i zadbana. Dbają o to, żeby po plaży nie chodzili sprzedawcy i nie nękali plażowiczów.

Temperatura na początku października 30 stopni, jak wyjeżdzalismy w połowie października to już robiło się deszczowo i było ok. 24 stopni.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka