Dodaj do ulubionych

Z jakim biurem podróży

01.01.11, 16:00
Witam wszystkich. Wybieram się w tym roku na wakacje do Tunezji .Czy może mi ktoś doradzić z jakim biurem się wybrać nie zależy mi na super wygodach , bo większość czasu spędzamy na wycieczkach lub plaży.A jeżeli chodzi o jedzenie to żywimy się na mieście.A jeszcze jedno pytanie czy można i ewentualnie jakie są ceny wypożyczenia samochodu ?
Obserwuj wątek
    • piootr3 Re: Z jakim biurem podróży 01.01.11, 17:00
      A jeżeli chodzi o jedzenie to żywimy się na mieście.A jeszcze jedno pytanie czy można i ewentualnie jakie są ceny wypożyczenia samochodu ?

Można wypożyczyć. Jest sporo wypożyczalni. Poczytaj sobie: kliknij .
      Jeżeli jedziesz latem, to raczej czarno widzę zwiedzanie. Lato nie jest dobrą porą roku do zwiedzania.
      Jeżeli masz takie niewielkie potrzeby, to kupuj tam, gdzie ceny najmniejsze. Co za różnica jakie biuro...
      Pozdrawiam - Piotr
      • Gość: marek Re: Z jakim biurem podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 17:07
        polecam biuro podróży sun&fun , znajdziesz naprawde tanie wycieczki. .. . wejdź na strone i popatrz na oferty.polecam początek czerwca lub koniec maja
        • Gość: ja Re: Z jakim biurem podróży IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 20:07
          Ja polecam Neckermanna, byłam z nimi w zeszłym roku i wszystko było dopięte na ostatni guzik.
          • Gość: malgos_79 Re: Z jakim biurem podróży IP: *.CNet.Gawex.PL 02.01.11, 16:53
            polecam sun&fun, drugi raz z nimi lece na wakacje, do tej pory wszystko bylo ok
            • deoand Re: Z jakim biurem podróży 02.01.11, 21:55
              Z reguły najtaniej jest z Triadą tyle tylko , że nie rozumiem wyżywiamy się na mieście - płacisz za wyżywienie i zamiast jeść w hotelu to jesz gdzieś na mieście . To bezsens .

• wicha2008 Re: Z jakim biurem podróży 05.01.11, 19:03
                Dziękuję wszystkim już podjęliśmy decyzje ;)) Wybraliśmy biuro Sun&Fun jedziemy do Nabuel do hotelu Pyramides Zobaczymy jak będzie .

A jeżeli o kwestie "żywimy się na mieście " to chodziło mi że ostatnio nie wykupowaliśmy obiadów w hotelu tylko jedliśmy tam gzie nam odpowiadało.Ale hotele w Tunezji przeważnie oferują śniadanie i obiadokolacje więc nie mieliśmy wyboru.

Byle do czerwca papa!!!
                • deoand Re: Z jakim biurem podróży 05.01.11, 20:54
                  No to teraz juz rozumiem - zostaje wam wybranie sie do jakieś knajpki w porze obiadowej bo wątpie abyście po tzw obiadokolacji mieli ochotę na cos jeszcze do jedzenia .

A w trakcie pobytu to słynna Sahara z Sunem albo miejscowym biurem Sahel z taka uwaga , że ceny lokalnego biura i " polskiego " tour operatora są mniej więcej takie same , oraz wycieczka do Tunisu , może byc indywidualna . Wypożyczanie samochodu to nie wiem czy to taki dobry pomysł
                  • wicha2008 Re: Z jakim biurem podróży 06.01.11, 18:10
                    Na Sahare pewnie że obowiązkowo musimy się wybrać na wycieczkę zorganizowaną ,ale reszte to planujemy zobaczyć we własnym zakresie.

Wystarczy doby przewodnik trochę czasu poświęcić teraz przed komputerem zrobić plan, a na miejscu zorganizować samochód i wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka