Gość: Mikey IP: *.leon.com.pl 21.03.12, 20:50 Z serii "z kim będziesz w hotelu": Azur Plaza pod koniec sierpnia - kto sie wybiera? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabrina Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 12:06 ja lecę 30 sierpień 2012 z Katowic a Wy jaki termin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.leon.com.pl 16.05.12, 23:14 A my 26.08 :) A w jakim skladzie lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ohydny-troll Menage a trois 17.05.12, 00:57 Lecimy w skladzie swingers. Kombinacje na zyczenie. Wklejcie swoje zdjecia calej figury. Znaczaco pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabrina Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 09:06 My leci 2+1 córka ma 2 latka :) a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.leon.com.pl 17.05.12, 11:49 My we 4 - dwie pary :) wiec pewnie sie spotkamy nieraz :) kolejny raz w Tunezji? czy pierwszy raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabrina Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 15:09 My pierwszy raz w Tunezji, mamy małe obawy co do hotelu ale mamy nadzieję że będą fajni ludzie i zabawa będzie przednia, wy również po raz pierwszy ? Jak wylądujemy to opowiecie zaraz jak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.leon.com.pl 17.05.12, 17:09 My trzeci raz z rzędu hehe tylko ze za kazdym razem do innej miejscowosci :) To do zobaczenia w hotelu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.12, 12:37 Może ktoś już wrócił z hotelu i może powiedzieć jacy animatorzy teraz tam pracują? I w ogóle coś ciekawego dodać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabrina Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 09:42 a kiedy się wybierasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.leon.com.pl 04.07.12, 18:54 Sabrina - Końcówka sierpnia, początek września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabrina Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 12:21 o to tak jak my :) my wylatujemy 30 sierpnia z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.12, 15:43 współczuję bo byłam w tym hotelu (koniec czerwca początek lipca 2012) i powiem tragedia !!!!!!!!!!! poczytajcie opinie na stronie wakacje.pl. Wszyscy Polacy którzy mieli opcję all inclusive pisali reklamacje. Brud smród, w życiu nie byłam w gorszym hotelu. Radze wziąć szklanki i ryzę papieru na reklamację. Ja nie przesadzam i nie żartuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudziu59 Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) IP: *.interpc.pl 12.08.12, 12:28 Ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moskwa1970 Re: Azur Plaza (Delphin Plaza) 30.06.13, 12:42 byłem tam to nic godnego uwagi zmienili nazwę bo nie chciał tam nikt jechać koszmar z boku hotelu od strony głównej ulicy zobaczycie 2 delfiny i ślady po gwiazdkach Odpowiedz Link Zgłoś