Dodaj do ulubionych

Samochodem do Tunezji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 19:37
Chiałabym z mężem wybra się do Tunezji samochodem.Czy ktoś juz ma za sobą wyjazd samochodowy? Interesuje mnie najlepsza trasa na podróż i informacje o promie z Włoch. Gdzie opłaca się najbardziej wjechac na prom i jak mniej więcej kształtują się ceny za samochód z dwiema-3 osobami. BArdzo proszę o porady:)
Obserwuj wątek
    • toya666 Re: Samochodem do Tunezji 21.04.12, 14:37
      My z mężem też planujemy taki wyjazd. Mąż jest Tunezyjczykiem, więc się orientuje ;) Będziemy jechać przez Genewę - bo jest najlepiej. Można też przez Rzym - ale to jest dalej.
      • travelmax Re: Samochodem do Tunezji 25.04.12, 11:18
        Pewnie można i samochodem. Koszty mogą przekroczyć znacznie dobrą wycieczkę samolotową.
        Na miejscu można przecież wypożyczyć auto więc po co się tłuc tyle kilometrów?
      • dziadzio Re: Samochodem do Tunezji 26.04.12, 08:25
        Witam,
        przez Genewę?? hm... nie słyszałem żeby ostatnio tam jakiś kanał łączący z morzem wykopano...
        Pozdrawiam
        • Gość: mi Re: Samochodem do Tunezji IP: *.fucio.net 09.09.12, 00:36
          Juz wrzesien, wiec pewnie moja odpowiedz za pozno. Jezdze samochodem do TN juz kilka lat. Trasa ta sama. Jesli nie zrealizowałas jeszce tego pomysłu ( a nadal masz zamiar to zrobic)to napisz do mnie-podam szczególy :)
          • Gość: KTM Re: Samochodem do Tunezji IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.12, 10:20
            To napisz szczegóły tutaj na forum, aby więcej osób dowiedziało się na temat podróży do Tunezji własnym pojazdem. Ja planuję motocyklem :)
          • Gość: ania Re: Samochodem do Tunezji IP: 195.187.156.* 30.06.13, 12:09
            Witaj, bardzo prosze o blizsze wskazowki. wybieramy sie z rodzina samochodem. Podziel szie doswiadczeniem. Pozdrawiam, Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka