Dodaj do ulubionych

Sandra Club 26.08. Katowice

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.12, 10:49
Ktoś się wybiera w tym czasie do tego hotelu z S&F? :) ja lecę z mężem i 6 letnim synkiem ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ewela Knw Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.12, 10:51
      czy ktoś może coś napisać na temat tego hotelu???
      • Gość: renia Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.12, 19:53
        wracam z tego hotelu 16 sierpnia to coś z pewnością napiszę...
        • Gość: Ewela KnW Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.12, 17:24
          super :) będę zerkać :) świetnego wypoczynku!!! :)))
    • Gość: beka Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.leon.com.pl 23.07.12, 13:34
      my lecimy 20.08
      • Gość: Paola Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 15:52
        ja lecę 30 sierpnia :)
        • Gość: Ewela Knw Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.12, 09:34
          o to pewnie się zobaczymy :)
          • Gość: beka Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.leon.com.pl 24.07.12, 12:43
            pewnie tak, będziemy na Was czekać;)
            • Gość: Ewela KnW Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.12, 13:41
              :) super :) jak rudzielca z grzywką zobaczycie, to to będę ja :D odezwijcie się wtedy :)))
              • Gość: Ewela KnW Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.12, 13:42
                już się nie mogę doczekać, ale będzie się działoooooo!!! Aaaaaaaaa!!! :)))))))
              • Gość: beka Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.leon.com.pl 24.07.12, 17:00
                hahaha:> jasne, będziemy bacznie wypatrywać i wyczekiwać, jedziecie sami czy ze znajomymi?
                • Gość: Ewela KnW Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.waldex.3s.pl 24.07.12, 19:22
                  :))) ja, mąż, synek 6letni i brat z kumplem :)) a Wy?
                  • Gość: beca Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.leon.com.pl 25.07.12, 07:29
                    a my sami, no to znaczy mąż, ja i 18-letnia córka :)
                    • Gość: Ewela KnW Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.12, 13:26
                      AHA, OK :)
                      • Gość: Paola Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 14:27
                        ja lece 30 siepernia z mężem i 2 latnią córką :) jak dolece to wy już będziecie wkęcone w klimat :)
                        • Gość: Ewela KnW Re: Sandra Club 26.08. Katowice IP: *.waldex.3s.pl 26.07.12, 19:11
                          DOLECISZ I CO LEPSZE SKOŃCZY SIĘ RAMADANNNNNNNN!!! JEEEEEEEEEE :D
    • Gość: aga co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 17:22
      jak jakies konkretne pytania, to chętnie odpowiem, wróciłam pod koniec czerwca, bawilam się nie zle, plusy i minusy jak wszędzie ;)
      • Gość: Paola Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 15:52
        jak wyżywienie, dzieci coś znajdą dla siebie? jak leżaki przy basenie trzeba o nie walczyć czy jest wystarczająco? Czy jest suszarka w pokoju ? czy jest lodówka w pokoju ? w jakiej cenie jest sejf?
        • Gość: aga Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 19:47
          ja tez byłam w czerwcu, ale nie sądzę, ze tak wiele się przez miesiąc zmieniło....
          suszarki i lodówki w pokoju nie ma, pokój dostalismy duży z balkonem, poprostu poprosiłam i się udało, nic nie wkładalam w paszport. Z sejfu tez nie korzystalismy, jak ktoś ma zamykana walizkę czy na szyfr może służyć zamiast sejfu.
          Wyzywienie ok, tylko sniadania monotonne, dzieci zależy kto co lubi, u mnie jedno jadło na okrągło jajka, bułkę, frytki czasem pizze, a dwójka trochę więcej np. ryż, zupy krem, spagetti, ciasta ;)
          Mąż pływał i meduz nie napotykał.
          W tym Park rozrywki nie bylismy, wystarczające dla mioch dzieci były baseny na terenie i kupa innych rozrywek, słyszelismy, że drogo za częśc dla dzieci i cześc dla dorosłych płaci się osobno i po za wejsciowkami wszystkie dodatkowe atrakcje w srodku dodatkowo płatne.
      • Gość: Ewela KnW Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.waldex.3s.pl 26.07.12, 19:13
        i czy za leżaki na plaży się płaci? aaaaaaa i najwazniejsze, CZY JEST DUŻO MEDUZ W MORZU???? DA SIĘ PŁYWAĆ? CZY STRACH?
      • Gość: gosc Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.12, 21:00
        czy warto włożyć coś do paszportu by dostać lepszy pokój?
        • Gość: . Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.bialnet.com.pl 27.07.12, 08:45
          Kuchnia jest ogólnie rzecz biorąc słaba, ale porównuję do położonego 100m obok Iberostara, wktórym byłam wcześniej. Je się właściwie tylko po to aby zaspokoić głód, o degustacji mowy nie ma. Jednak głodny chyba nikt nie był. Lodówki i suszarki nie ma, sejf chyba jest ale nie korzystaliśmy i nie wiem ile kosztuje. Lepiej położone leżaki trzeba zająć rano, potem są jakieś niedobitki ale bez parasoli i w kiepskim miejscu. Meduz nie spotkaliśmy, ale pływa dużo glonów.
          Zdecydowanie należy prosić o pokój z balkonem, chyba że ktoś woli więzienie z kratą w oknie. Wymaga to zapewne wsparcia kwotą 10$.
          To informacje z czerwca, może w lipcu coś się zmieniło to Aga napisze. Bardzo fajni animatorzy Sandra, Ola.
          • Gość: Paola Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 10:37
            a jak wychodzi cenowo ten park rozrywki który jest zaraz obok hotelu ? wogóle fajny jest ?
            • Gość: . Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: 80.54.237.* 27.07.12, 11:10
              W Carthageland nie byliśmy bo jakoś nie czujemy takiej rozrywki. Ceny są pewnie na ich stronie, a jeżeli dobrze pamiętam to są też uzależnione od wzrostu.
              • Gość: Ewela KnW Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.12, 11:31
                ok, dzięki wielkie za info :) jeszcze troszke pomęczę ;))) a jeśli chodzi o ręczniki te plażowe i te zwykłe łazienkowe, to trzeba zabrać ze sobą, czy są w pokojach?
                • Gość: . Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.bialnet.com.pl 27.07.12, 12:23
                  Łazienkowe oczywiście są. Plażowo- basenowe mieliśmy swoje, raczej nie ma do wyporzyczenia.
                  • Gość: Ewela Knw Re: co chcecie wiedzieć? wróciłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.12, 12:57
                    ok, to dziękuję ślicznie za info :) mam nadzieję, że s&f nie zbankrutuje do tego czasu...
                    • Gość: renia wróciłam i ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.12, 22:28
                      ...hotel OK. z pokojem(nr 3020) sfarciliśmy bo w innych ludzie mieli mrówki, zapchane WC, cieknące krany itp.Jedzenie było monotonne ale można było się najeść i złapać porządny kawałek mięsa,plaża mała, meduz nie było, ale nad morze chodziliśmy ok.17 na godzinkę bo na plaży często WC nie było dostępne. nie ma suszarki i lodówki i nie ma ręczników na plażę. ok. 6 rano trzeba było wstać zająć leżaki na basenie.Jakieś pytania to z chęcią odpowiem.
                      • Gość: gosc pytanie do p.reni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.08.12, 16:49
                        Witam serdecznie.Moje pytanie dotyczy samodzielnej wyprawy do tunisu.Czym jechac czy dojade tam bezposrednio np pociagiem ....Za wszelkie dodatkowe informacje dot.wyjazdow do sasiednich miast tunezji na tzw "wlasna reke" serdeczne dzieki.Pozdrawiam
                        • anetakarpik Re: pytanie do p.reni 18.08.12, 20:58
                          byłam w tym hotelu od 19 lipca przez dwa tygodnie(oczywiście ja jego nie wybrałam,bo zmienili nam z innego na ten).Jak dla mnie to masakra,syf, brak sztućców,brudne kubki do drinków bo mało kiedy nalewali w szkło.Pościel w pokoju wcale nie zmieniana,jedynym wielkim plusem tego hotelu są animatorzy....rewelacja bardzo fajne osoby.Co do basenu to jak około 7,30 schodziliśmy na śniadanie to leżaki były wolne, duże kolejki do baru, bo piwo było lane i w barze w hotelu oraz przy basenie, ale jeśli chciało się coś mocniejszego to tylko w hotelu.Plaża brudna ale to wina turystów, bo jeśli pali się papierosy to są od tego śmietniki aby zagasić papierosa a nie,że ludzie wbijają pety w piach,glony w wodzie też były i woda nie jest tak ciepła jak w Egipcie czy w Turcji,bardzo polecam wycieczkę na Sahare(dwa dni)rewelacja
                          • Gość: renia Re: pytanie do p.reni IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.12, 01:01
                            ...do Tunisu nie jechałam, nie wiem. Wycieczka na Saharę ok. (choć nie jest tania 195 dinarów/os., dzieci połowa ceny), warto się jednak wybrać - koloseum w El Jem, oaza, Sahara (dodatkowo płatne wielbłądy 20 D/os.), przewóz dorożkami (dodatkowo płatny), przewóz dorożkami można sobie darować, gdyż obok jest interesujący cmentarz, jeepy (miasteczko Gwiezdnych Wojen), wschód słońca nad słonym jeziorem - można zrobić ciekawe zdjęcia. Podkreślam, iż warto na starcie w recepcji zadbać o właściwy pokój tzn. nie brać pokoju bez dokładnego obejrzenia (mrówki, cieknący zlew, niedrożność instalacji sanitarnej...). W przypadku braku akceptacji pokoju, sugeruję wrócić do recepecji i zrobić kontrolowaną awanturkę, a następnie czekać (bez względu na porę dnia) na lepszy pokój.
                            • Gość: Ewela KnW Hammamet 26.08.-06.09. :) sandra club IP: 94.42.82.* 19.08.12, 12:31
                              aaaaaaa jeszcze tylko 7 dni i wymarzony urlopppppp :D już się doczekać nie mogę :))))))))))
                      • Gość: aga Re: wróciłam i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 13:12
                        zajmowanie leżaków to zwykłe kur...stwo, polskie bydło i tyle!
                        Ja będąc z małymi dziecmi nigdy się nie szarpalam o lezaki ale wlasnie przez takich jak Ty wielokrotnie siedzialam na jakims połamancu albo na progu basenu, bo na lezaczkach pod parasolami czesto leżaly reczniki godzinami i nikogo na nich nie bylo...

• Gość: ewela knw Re: wróciłam i ... IP: *.waldex.3s.pl 23.08.12, 19:55
                          ale jak przez takich jak kto? ja??? nie czaje??? jeszcze tylko 3 dni tadammmmmmmm :))) olać leżaki :D
                        • Gość: EWELA KNW Re: wróciłam i ... IP: *.waldex.3s.pl 23.08.12, 19:59
                          ja jadę z dzieciaczkiem 5 letnim i mężem sobie wypocząć, więc szarpać się o taki drobiazg nie będę :))
                        • Gość: !!! Re: wróciłam i ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.12, 21:23
                          jak Ci słonko przygrzeje w głowę to z pewnością będziesz rano biegła zająć leżak pod parasolem!!!!!
                          • Gość: ewela knw Re: wróciłam i ... IP: *.waldex.3s.pl 26.08.12, 11:16
                            :) TO JUŻ DZIŚ :) JA TAM BIORĘ LEŻAK ZE SOBĄ :))) hahahah :D lollllllll
                            • Gość: Ewela Knw Ja też już wróciłam :)))) IP: *.waldex.3s.pl 12.09.12, 08:58
                              Było zajeb... :)))) a o leżaki bić się nie trzeba :)))) pokój mieliśmy czyściutki, non stop sprzatany :) rezydent troskliwy pod każdym względem :)) animatorzy the besttttt :))) Jumbo rulezzzzzzz :)))) animacje i dla dzieci i dla doroslych od rana do wieczora :))) animatorzy i z Polski i Tunezji- pół na pół. Ale Ci drudzy po Polsku dogadać się umieją :) byłam na 12 dni i jestem mega zadowolona. Byłam z dzieckiem 6 letnim, mężem, bratem i Jego kolegą. Nasz przedział wiekowy: 21-30 lat :))) Jedzenia dużooooooo!!! Ale szczerze, wolę jedzenie polskie i mój Synek również :))) nie ma to jak schabowy- za nim tam się tęskni już po 4 dniach :) OGÓLNIE POBYT ZARĄBISTY!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka