Dodaj do ulubionych

hammamet beatch chico

07.07.13, 22:01
czy ktoś może ma jakieś info o animatorze Chico,poznałam go towarzysko i chcę do mnie przyjechać,ma mniej więcej 26 lat
Obserwuj wątek
    • klapsica Re: hammamet beatch chico 08.07.13, 23:04
      Rozumiem, że zdajesz sobie sprawę z odpowiedzialności z tym związanej? Bo, że on bardzo chce Cię odwiedzić towarzysko to nie wątpię, absolutnie ;-)
      • gosia03041978 Re: hammamet beatch chico 21.07.13, 16:34
        Fascynacja czasami jest głupotą,jestem już na ziemi i mi przeszło na szczęście;-)
    • magdawieczorek Re: hammamet beatch chico 16.08.13, 15:29
      Do Ciebie też ? :D A małżeństwo też proponował ? :D
      • wiel.blondynka Beach R.I.P. 19.08.13, 03:22

Wczoraj zmarl. Wpadl pod wielblada.
      • 1gosia1978 Re: hammamet beatch chico 20.08.13, 17:57
        Nie proponował,chciał jako kumpel zebym go zaprosiła.Nie romansowałam z nim,rozmawialiśmy tylko w grupie z jego kolegami po fachu polacy animatorzy też.I zastanawiałam się czy go zaprosić.Ale już poczytałam i sie boję.
        • magdawieczorek Re: hammamet beatch chico 21.08.13, 09:32
          Nie bój się. To przemiły, przesympatyczny i w gruncie rzeczy nieśmiały chłopak, do tego świetnie zna języki obce i nie jest burakiem, jak niektórzy /bez obrazy dla moich tunezyjskich przyjaciół/, ale kulturalnym facetem. Moim zdaniem w żadnym wypadku nie można go zaliczyć do tunezyjskich szczurów, a widziałam ich na pęczki.

Tak na marginesie, ja też z nim nie romansowałam :) Daj maila, odpowiem na pytania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka