Dodaj do ulubionych

Hotel Karawan

10.07.13, 19:35
Był ktoś ? interesuje mnie opcja z widokiem od strony morza.
Obserwuj wątek
    • domicellab Re: Hotel Karawan 20.07.13, 22:27
      Lichuteńki hotel z małym basenikiem, dobrze położony.
      • anubis76x Re: Hotel Karawan 20.07.13, 23:23
        Rozwiń temat ;) lichuteńki czyli skromny ? mały basen - nie zależy mi, blisko morze, dobrze położony to mnie cieszy :)
        Jak posiadasz więcej informacji podziel się, specjalnie wykupiłem balkon z widokiem na morze, jeśli standard odpowiada hotelom spotykanym na objazdówkach w krajach arabskich to nie będzie źle ;)
        • Gość: polski beduin Re: Hotel Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 07:09
          Bieda z nedza. Zabierz lornetke. I pytaj tak długo az ktoś się zlituje i napisze, ze
          hotel jest super:)
          • Gość: polski beduin Re: Hotel Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 07:10
            www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g295401-d581497-Reviews-Karawan_Beach_Resort-Sousse_Sousse_Governorate.html
            • anubis76x Re: Hotel Karawan 21.07.13, 11:26
              Sugerowałem się ceną i ocenami i wyglądało że jest podobnie jak w przypadku innych 3* i 4* hoteli , sprawdzałem na holidaycheck, stronie biur i innych, sądząc po ocenach na prawdę ciężko wybrać coś w rozsądnej cenie, albo daleko od cywilizacji albo od morza albo bungalogi, albo lokują Polaków w gorszych pokojach i dają gorsze jedzenie. Lecę w czwartek zobaczymy :)
              • Gość: login: camel Re: Hotel Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 14:27

Przy okazji opisz swoje wrazenia hotelowe.
                Bon voyage!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka