anubis76x 10.07.13, 19:35 Był ktoś ? interesuje mnie opcja z widokiem od strony morza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domicellab Re: Hotel Karawan 20.07.13, 22:27 Lichuteńki hotel z małym basenikiem, dobrze położony. Odpowiedz Link Zgłoś
anubis76x Re: Hotel Karawan 20.07.13, 23:23 Rozwiń temat ;) lichuteńki czyli skromny ? mały basen - nie zależy mi, blisko morze, dobrze położony to mnie cieszy :) Jak posiadasz więcej informacji podziel się, specjalnie wykupiłem balkon z widokiem na morze, jeśli standard odpowiada hotelom spotykanym na objazdówkach w krajach arabskich to nie będzie źle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski beduin Re: Hotel Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 07:09 Bieda z nedza. Zabierz lornetke. I pytaj tak długo az ktoś się zlituje i napisze, ze hotel jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski beduin Re: Hotel Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 07:10 www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g295401-d581497-Reviews-Karawan_Beach_Resort-Sousse_Sousse_Governorate.html Odpowiedz Link Zgłoś
anubis76x Re: Hotel Karawan 21.07.13, 11:26 Sugerowałem się ceną i ocenami i wyglądało że jest podobnie jak w przypadku innych 3* i 4* hoteli , sprawdzałem na holidaycheck, stronie biur i innych, sądząc po ocenach na prawdę ciężko wybrać coś w rozsądnej cenie, albo daleko od cywilizacji albo od morza albo bungalogi, albo lokują Polaków w gorszych pokojach i dają gorsze jedzenie. Lecę w czwartek zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login: camel Re: Hotel Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 14:27 Przy okazji opisz swoje wrazenia hotelowe. Bon voyage! Odpowiedz Link Zgłoś