Dodaj do ulubionych

Gdzie jechać? Do Tunezji, Egiptu czy Maroko?

04.04.15, 18:57
Bardzo proszę o opinie gdzie najlepiej wypoczywać – w Tunezji , Egipcie czy Maroko.
Plaże, standard hoteli, jedzenie. Jeżeli Egipt to Sharm czy Hurgharda, a jeżeli Maroko to nad oceanem czy morzem Śródziemnym?
Na tym forum proszę pominąć sprawę bezpieczeństwa, bo o tym najwięcej dowiemy się na stronach MSZ lub na stronie:
tvn24bis.pl/z-kraju,74/niebezpieczne-wakacje-jakich-krajow-unikac,525649.html
Obserwuj wątek
    • piasek.mi.zgrzyta Re: Gdzie lecieć? Do Tunezji, Egiptu czy Maroko? 04.04.15, 20:40

Zapytaj jeszcze na kilku innych forach.
      forum.gazeta.pl/forum/w,622,157197085,157197085,Gdzie_jechac_Do_Egiptu_Tunezji_czy_Maroko_.html
      • deks2 Re: Gdzie lecieć? Do Tunezji, Egiptu czy Maroko? 04.04.15, 21:41
        Jak miło wymienić poglądy z inteligentnym człowiekiem. Zamieściłem wpisy tylko na forach, których ten temat dotyczy: forum Egipt i Tunezja. Jak się domyślamTwoje wpisy tego tematu nie dotyczą. Jak masz do powiedzenia coś ciekawego na ten temat to bardzo proszę. Pozdrawiam
    • t123s Re: Gdzie jechać? Do Tunezji, Egiptu czy Maroko? 06.04.15, 08:43
      Standard hoteli w Maroko jest znacznie wyższy niż w Tunezji. Maroko jest bardziej cywilizowane, bliżej standardu europejskiego. Kurorty w Tunezji i w Saidii w Maroku leżą nad morzem Śródziemnym więc plaże i temperatura wody w morzu są porównywalne. Rabat, Agadir, Casablanka w Maroku leżą nad oceanem więc woda jest znacznie zimniejsza a w upalne dni latem bywają mgły. Najcieplejsza jest woda w Egipcie nad morzem Czerwonym ale za to plaże są brzydsze niż nad morzem Śródziemnym.
      • kaziaral Re: Gdzie jechać? Do Tunezji, Egiptu czy Maroko? 14.04.15, 00:33
        W maju lece do Maroka poraz pierwszy do Saidii i mysle,ze bedzie ok. Hotel piekny 5* sieci Iberostar.W Tunezji bylismy kilka razy i zawsze zadowoleni.Piekne szerokie piaszczyste plaze hotele tez byly dobre.Polecam skorzystanie z lokalnych tunezyjskich knajpek,gdzie chodza jesc tunezyjczycy.Bogactwo smakow i roznych przypraw,a ceny bardzo przystepne.
        • t123s Do kaziaral 14.04.15, 11:47
          Z jakiego biura lecisz?
          • kaziaral Re: Do kaziaral 14.04.15, 12:41
            Neckermann Hotel Iberostar Saidia
            • t123s Re: Do kaziaral 14.04.15, 14:31
              Chciałem zarezerwować hotel Iberostar Saidia w Neckermannie Polskim i Niemieckim a oni twierdzą, że nie mają w ofercie.
              • kaziaral Re: Do kaziaral 14.04.15, 14:38
                No jak nie maja jak ja z nimi lece 08 maja Neckermann Niemcy maja w ofercie
                • t123s Re: Do kaziaral 14.04.15, 15:08
                  Dziękuję za informację

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka