wietka Re: UWAGA NA REZYDENTÓW OSASIS w hammamecie 07.07.05, 22:40 moze coś więcej? bo właśnie się wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
linda122 Re: UWAGA NA REZYDENTÓW OSASIS w hammamecie 08.07.05, 09:57 mieszkałem w hotelu ol elf ..pan rezydent byl bardzo niesumienny i nieodpowiedzialny.. zmieniał godziny swoich wizyt dyzurów w hotelu przyjezdzał z 1 godzinnym opóznieniem ..a jedyne co go interesowało i kiedy był miły to moment zapłaty za wycieczke fakultatywną..po tym nawet nie był łaskaw przyjechac na miejsce i spytać jak było..mój kolega z pokoju obok wrócił z chorym dzieckiem i pomoc uzyskał od uprzejmej i zawsze chetnej obsługi hotelu... przed wyjazdem 30 osób czekało na tego drania 4 godziny w holu hotelu a on po przyjsciu nawet nie przeprosił tylko podszedł do osób które czekały na wykupienie wycieczki fakultatywnej..po 30 minutach doszedł do wspomnianej grupy i dostał opr od jednego z gosci ten nie wytrzymal prawie by my przylutował.. po obietnicach typu rano bedzie kawka i my będziemy czekać zniknoł.. rano 2....nie było ani kawki ani tego drania.... szkoda bo firma wydaje sie byc solidna ,miejsce wspaniałe, a tu takie gnojki swoim zachowaniem niszcza miłe wrazenia z pobytu... radze ci uwazaj na nich ...ten miał na imie łukasz..nazwiska nie pamietam..niby miało ich byc 3 ale pozostałych nie widzaiałem i nie słyszałem o nich... kij im w oko... mogli by sie uczyc od rezydentów z jet turistik którzy co 3 dzien pytali mnie....na basenie.. jak siew pan ma i czy czegos nie potrzebuje...choc tu z kolei firma była kiepska a rezydenci super.. pozdrawiam.....pytaj jeszcze o co chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: UWAGA NA REZYDENTÓW OSASIS w hammamecie 08.07.05, 17:04 Dzięki:) Jadę z biura Oasis, ale do innego hotelu - Thalassa Village. Ciekawa jestem, czy rezydenci przypisani są do biura czy do hotelu? Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok:) Na razie pytań nie mam, wszystkiego już się wywiedziałam. Pozdrawiam również:) Odpowiedz Link Zgłoś
lzmija Re: UWAGA NA REZYDENTÓW OSASIS w hammamecie 19.07.05, 20:42 Chyba do biura a w kazdym razie w thalassa sa Ci slawni a najbardziej slawetna Patrycja! Ja na szczescie nie mailem potrzeby z nia cos zalatwiac, ale slyszalem takie rzeczy od innych turystoow ze glowa mala.Jeden Pan chcial jej nawet zakapiszonowac morde;) Jakby co to pytajcie gg 3309717 Odpowiedz Link Zgłoś