Dodaj do ulubionych

Wczoraj wróciłam

08.07.05, 14:13
Cześć,
wczoraj wróciłam z Tunezji, z Sousse z hotelu Justinia.Jak macie jakieś
pytanie to proszę...
Obserwuj wątek
    • wioleczka3 Re: Wczoraj wróciłam 08.07.05, 16:32
      Witam
      Jakie wrażenia????
      Czy mozesz mi cos powiedziec o hotelu Karawan albo El Hana???
      Co lepiej wziąć euro czy dolary????
    • martinezzz1 Re: Wczoraj wróciłam 14.07.05, 09:26
      witam,
      domyslam sie,ze bylas w hotelu nour justinia?? ja wlasnie rozwazam ten hotel i
      bousten club w hammet'cie(zostaly mi 2 dni na podjecie decyzji, a jestem
      zupelnie niezdecydowana. czy bylas zadowolna z hotelu(warunki, jedzenie)?? nie
      nieoczekuje zbytnich luksusow, bardziej nastawiona nastawiam sie na spedzanie
      czasu poza hotelem (plaza, dyskoteki, wycieczki itp.) bede wdzieczna za
      wszelkie rady i wskazowki.
      pozdrawiam
      • przekula Re: Wczoraj wróciłam 15.07.05, 17:27
        Cześć,
        w Sousse byłam w hotelu Justinia. Hotel Nour Justinia znajduje się zaraz obok.
        To dwa bliźniacze hotele.Z tym że Nour ma basen,ale mogą z niego korzystać
        goście obu hoteli. Hotele są naprawdę dla niewymagających ludzi!!Nie było
        najgorzej,ale zdecydowanie mogło być lepiej. My ostatni raz byliśmy u arabów w
        hotelu 3*.Najlepiej brać 4*(oczywiście sprawdzone już przez kogoś:) Uważam ,że
        Sousse jest lepszym miastem niż Hammamet.Jeżeli chodzi o jedzenie to w Justini
        było ok, kolacje w porządku, śniadania troszku za monotonne. Jeżeli się
        zdecydujesz na hotel Nour Justinia to koniecznie się zapytaj czy kolacje są w
        formie bufetu!! Na basenie kobitki bardzo narzekały na to, że kelner przynosi
        do stołu i nie mozna się tym najeść;( Miłego wypoczynku.
    • tybur22 Re: Wczoraj wróciłam 21.07.05, 17:14
      witam wybieram sie z dziewczyna do tego hotelu mozesz napisac swoja opinie
      (pokoje,jedznie,okolica)czytalem mocno skrajne wypowiedzi jedna pisali ze
      tragednia drudzy ze ok, pozdrawiam
      • ewelam Re: Wczoraj wróciłam 23.07.05, 15:12
        Ja wróciłam 19 lipca z hotelu Nejma-było ok -polecam.Zaś co do hotelu Justinia
        to byłam świadkiem jak rezydentka rozmawiała z parą młodych ludzi którzy
        błagali ją o przeniesienie do innego hotelu.Trafili tam na pokój z
        karaluchami,nie działającą spłuczką w kibelku i niesprawną klimatyzacją.Pani
        rezydent stwierdziła że jest sezon i nie ma możliwości przeniesienia ich w inne
        miejsce.Poradziła natomiast, aby jak najmniej czasu spędzali w hotelu-nieźle co?
        Po tej rozmowie postanowiliśmy zobaczyć to cudo.Z zewnątrz nie prezentuje się
        za ciekawie, w pokojach nie byliśmy więc nie wiem.Ale jedno wiem na pewno, w
        Tunezji trzeba brać hotel minimum 4*, bo 3* to spore ryzyko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka