poniat.pan Re: LES PIRAMIDES/KHEOPS/NABEUL!!ODPOWIEM NA PYT 02.03.06, 00:17 dobrywieczor. wybieram sie do les piramides na poczatku maja, chcialem zapytac sie jak to jest z tymi temperaturami, bo w katalogu sa takie jakby zanizone, np srednia temp. powietrza w ciagu dnia w maju to 23 stopnie, taka mala jakas, inne pytania to takie standarsowe, co warto zabrac? co warto zjesc ciekawego na miejscu? czy sa tam kebaby z wielbladow? na co warto uwarzac? i w jaki sposob mozna spedzic tam 2tyg? co jest w pokojach? za co trzeba placic? i jak to jest z tymi naszymi kobietami, bo rozne rzeczy mialem okazje slyszec? wybieram sie tam z dziewczyna, sami, no i b.mlodzi jestesmy (19,17lat). bardzo prosze o odpowiedzenie na tych kilka nurtujacych mnie pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
nika6111 Re: LES PIRAMIDES/KHEOPS/NABEUL!!ODPOWIEM NA PY 02.03.06, 14:40 hej!ciesze sie ze ktos odpisal.juz ci wszystko mowie.ja z moim chlopakiem bylismy tak w sierpniu tzn dokladnie hotek kheops 4*,a moj brat byl w tym czasie na obozie w hotelu les piramides.malo kto wie ze ona leze na jednym terenie maja wspolnego wlasciciela tyle ze kheops ma wyzszy standart,do les piramides jezdza kolonie i obozy dzieciarnia niesamowita (GWAR!!!) w wieku 11- 15lat.oczywiscie sa tez starszi goscie ale w mniejszosci!poza ty moj brat byl z ecco holiday (CHYBA) i tylko dla tego ze ojciec jego przyjaciela prowadzi jeden z punktow sprzedazy ecco to szybko zmienili im bungalow.SMROD NIESAMOWITY i jakas maź na suficie.pomiedzy bungalowcami ziemia....czarna ziemia..i kilka drzew z cytrynami...czasem nawet facet oral ta ziemie(nie chce sobie tego przypominac bo strasznie meczyl konia ktory w upale 38C w sloncu tyral bez wody strasznie)maly basen....w kheops olbrzymi olimpijski...ale tu sie nie martw mozecie korzystac z obu tyle ze w kheops sa platne lezaki (a z tym jest tak ze rac zbieraj po 1DT=2.30 raz nie,my przez 2 tyg placilismy 3 razy)jest rowniez wiecej miejsca niz w les piramides.kebeby sa naturalnie ale szczerze powiem nie wiem z czego.a no i na plazy tez sa platne lezaki.niedaleko jest 24h otwary supermarket i wesole miasteczko.doslownie 3 min drogi.Powiem ci jeszcze tak ja mam 19 lat,jesli twoja dziewczyna jest blondynka..uuuu to beda sie uganiac,,,bo tam nie ma blondynek!!!ja mialam straszny problem.ale jak mialam faceta pod reka to luz.tyle ze piszczeli gwizdali itp.co np.mojego chlopaka wkurzalo.hm...co by tu jeszcze..a w kheops i les piramides co wieczor sa jakies animacje,dyskoteki,naprawde super zabawa.no czekam na jakies pytanka... Odpowiedz Link Zgłoś
ziolek88 Re: LES PIRAMIDES/KHEOPS/NABEUL!!ODPOWIEM NA PYT 12.03.06, 18:26 Poczytaj sobie forum (hotele)ogólnie hotel nie jest polecany. Z mojej strony byłem w 2005 w Neabulu w hotelu Le Prince i miałem okazję zwiedzać zaplecze tego hotelu i plażę naprawdę nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś