Dodaj do ulubionych

Bazar Susa

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.06.06, 09:09
Proszę o informację w jakim dniu tygodnia odbywa się w Susa miejscowy bazar,
dla niezorientowanych nie mylić z mediną. Szukałem na forum ale niestety nie
znalazłem takiej informacji. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: the3 Re: Bazar Susa IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.06.06, 10:01
      Czyzby wszyscy odwiedzajacy Susa leżeli tylko nad basenem.Rezydenci nie zawsze
      informują, iz taki bazar - targ regionalny dla mieszkańców Susa istnieje, ale
      może ktoś był bo spotyka sie tam polskich turystów. w jaki dzień tygodnia się
      on odbywa.
      • cruella Re: Bazar Susa 18.06.06, 10:42
        Nie wszyscy leżą na plaży ale nie pamiętam dokładnie, w jakim dniu odbywa się
        handel.
        Trafiłam tam zupełnie przypadkowo, taksówkarz źle nas zrozumiał i zamiast do
        medyny zawiózł nas własnie tam.
    • piootr3 Re: Bazar Susa 19.06.06, 06:39
      Dzień targowy dla Sussy, to niedziela.
      • Gość: the3 Re: Bazar Susa IP: *.wat.edu.pl 19.06.06, 10:24
        Bardzo dziekuję za odpowiedż. Nie byłem pewien czy miedziela czy czwartek.
        Pozdrawiam serdecznie. Jest to dla mnie istotne przy szczegołowym zaplanowaniu
        pobytu. the3
        • Gość: marioiga Re: Bazar Susa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 09:55
          na pewno niedziela w godzinach przedpołudniowych.Ale nie jest to w tym samym
          miejscu co medina.Taksówkarz zawiezie na miejsce.Nie pamiętam ale jest jakaś
          specjalna nazwa tego targu. pozdro.
          • Gość: the3 Re: Bazar Susa IP: *.wat.edu.pl 22.06.06, 13:05
            Miejsce znam byłem tam kilkakrotnie i pieszo i taksówką. Nazwy miejscowej o ile
            pamiętam ten bazar nie posiada. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
            • Gość: marioiga Re: Bazar Susa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:31
              Rezydentka na pewno podawała nazwę po arabsku.Pozdro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka