Dodaj do ulubionych

Sousse - kto był w hotelu Samara

07.07.06, 14:43
wybieramy sie z mezem do sousse. Poniewaz chcemy zamieszkac w hotelu 4* z ALL
i mamy jako towarzysza singla zostaje nam hotel samara. jakos nie moge
znalezc info z pierwszej reki na temat tego hotelu (poza tym, ze obok jest
fajna dyskoteka). czy ktos tam mieszkal?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: Sousse - kto był w hotelu Samara IP: 82.139.11.* 04.08.06, 16:17
      Ja byłam w tym hotelu naprawdę godny polecenia wszystko było ok jedzonko super,
      tylko ja miałam pakiet HB nie ALL
      • aspire24 Re: Sousse - kto był w hotelu Samara 20.08.06, 21:04
        Witam,
        orientujesz się może czy w hotelu Samara jest internet, a jak nie to może
        orientujesz się czy gdzieś w okolicy jest jakaś kafejka? Będę wdzięczny za
        szybką odpowiedź, gdzyż wyjeżdzam w czwartek i nie wiem czy brać laptopa.

Pzdr.
        aspire24
    • Gość: akasha Re: Sousse - kto był w hotelu Samara IP: *.net.autocom.pl 04.08.06, 18:17
      Tez bylam, dwa lata temu z kolezanka:)Bardzo dobrze wspominam ten wyjazd.
      Hotel w porzadku, pierwsza noc spedzilysmy w apartamencie 2+2, ale nastepnego
      dnia nas przekwaterowano. Jedzenie dobre, mozna sie najesc do woli. Do plazy
      niedaleko, przechodzi sie przez ulice, lezaki platne dodatkowo. Przy plazy bar z
      zimnymi napojami i przekaskami. Dyskoteka- nie jest to do czego jestem
      przyzwyczajona w Krakowie, ale mozna fajnie sie bawic.
    • Gość: Basia Re: Sousse - kto był w hotelu Samara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:20
      czesc, własnie wrócilam z Tunezji, mieszkalam w hotelu Samara. Warunki
      wzgledne, amly basen jak na ten hotel, do plazy rzeczywiscie 200 m, trzeba
      przejsc przez dosc ruchliwa ulice. Jedzenie, wydawalo sie ze duzy wybór, ale
      codziennie niemal taki sam. jesli chcesz innych informacji napisz na moj email
      basiaxyz@op.pl, chetnie odpwoiem, a bede miala tez prosbe
      • Gość: krzysiek Re: Sousse - kto był w hotelu Samara IP: *.cnb.com.pl 06.08.06, 14:06
        basia będę w Samarze od 24.08,możesz napisac coś o standardzie i wyposażeniu
        pokoi w tym hotelu oraz wyrazic opinię na temat obsługi hotelowej? a może masz
        jakies fotki pokoju, łazienki? mail: kretes@poczta.onet.pl z góry dzięki za info
        • Gość: goldi Re: Sousse - kto był w hotelu Samara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:38
          blagam o jakies fotki ? moze jakaa porade?
    • marta308 Re: Sousse - kto był w hotelu Samara 15.08.06, 21:33
      Ja bylam w SAMARZE pod koniec lipca tego roku . Pokoje sa rozne . Najladniejsze
      sa o numerach od 800 do 950 . Na poczatku dostalismy numer 1410 . Nie byl
      najgorszy , ale strasznie daleko bylo do basenu , stolowki itp . Dalismy panu z
      recepcji 10 dolcow i dostalismy 121 , duzo mniejszy od tamtego , ale bliziutko
      wszedzie i tu zostalismy do konca . Lazienka- stare kafelki , niezbyt czyste ,
      pokoj nawet nawet . Sprzataczki tylko sie kreca , wcale nie sprzataja .
      Ukladaja posciel , zasuwaja firany i to tyle .
      Basen maly jak na taki hotel . My chodzilismy na plaze . Tam tez jedlismy
      obiad . Nie najgorszy , ale cidziennie to samo . Pizza , spaghetti , owoce
      morza , surowki . W hotelu byl wiekszy wybor , ale nie chcialo nam sie
      chodzic . Na sniedanie codziennie to samo . Troche na cieplo , wedliny (
      mortadela ) , ser zolty , twarozek ( bardzo dobry ) , jajka gotowane , dzemy .
      Kolacja byla na cieplo , ale uwazam , ze byla najgorsza . Obiady i sniadania
      byly lepsze . Ale kazdy ma inny gust .
      Na deser ciasta, torty , lody .
      Ogolnie , jesli chodzi o jedzenie, to codziennie to samo , niby duzo , ale jak
      przychodzilismy pozniej na kolacje , to byl juz niewielki wybor .
      Ludzie rzucali sie na jedzenie . Arbuz znikal w tempie ekspresowym .
      Rok wczesniej bylismy w Egipcie . Tysiac razy lepiej !!!
      Podczas pobytu zapoznalismy wielu polakow i kazdy mial jedno zdanie o Samarze -
      Jesli jestes tydzien - wytrzymasz
      Jesli jetses dwa tygodnie - zwariujesz , jedzac codziennie to samo !
      Wieczorami byly fajne animacje .
      Podsumowujac - Nie zaluje pobytu w Samarze , ale na pewno nie pojechalabym tam
      raz jeszcze i nie polecialabym znajomym , a szczegolnie z malymi dziecmi .
      • Gość: magda Re: Sousse - kto był w hotelu Samara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:06
        widzialm hotel tyko z zewnatrz rzeczywiscie polozeni moze i ciekawe ale hotel
        wydal mi sie niespecjlny!!! ja bylam w Royal jinene, w zasadzie to jest to samo
        co Jinene i bardzo mi sie podobalo polecam!!!
    • intimite Re: Sousse - kto był w hotelu Samara 20.08.06, 23:16
      byłam w samarze 2 lata temu i bardzo mi się podobało. pokoje nie są luksusowe ale bez przesady, skromne ale wygodnie urządzone. rzeczywiście basen jest do kitu ale za to hotel ma piękny ogród. byłam zadowolona z pobytu. aha plaża jest bardzo ładna, szeroka i czysta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka