Dodaj do ulubionych

Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!!

IP: *.crowley.pl 11.07.06, 13:27
Mam zamiar w miesiacu pazdzierniku pierwszy raz leciec do Tunezji.Prosze
poledzcie mi najladniejsze miejsce na wypoczynek.Gdzie najlepsze miejsca
wypadowe,piekne plaze?.Moze polecicie hotel i sprawdzone biuro podroży?
dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 11.07.06, 14:37
      Wybierz mahdia Palace, wrócisz zadowolona. Hotel ma też kryty basen, co jest
      ważne w październiku, bo jest juz chłodna woda.
      • Gość: madzinka2 Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.crowley.pl 11.07.06, 16:31
        prosze o jeszcze.dodam ze jade z dwu latkiem:)
        • Gość: Aga Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 11.07.06, 17:19
          Dzisiaj jest wątek Mahdia palace z Katowic, zajrzyj tam, jest wszystko opisane
          • Gość: zuzanna162 Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: 80.54.74.* 11.07.06, 17:41
            A jakie to wypady chcesz robić z dwulatkiem??
            • Gość: madzinka2 Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.crowley.pl 11.07.06, 19:22
              A masz jakąs propozycje???czy tylko chcialas sie tak wtrącić??!!!!Jesli masz
              dziecko to sama jestes w stanie odpowiedziec sobie na pytanie w jakie miejsca
              mozna udac sie z dzieckiem i jaka lokalizacja i polozenie hotelu bedzie z
              kozyscia dla malego a jakie wrecz odwrotnie!!!
              • zruc Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! 11.07.06, 19:57
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=44112403
                Trochę niżej.WRÓCIŁEM Z ROSA BEACH
              • Gość: Bea Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 11.07.06, 20:21
                Ja byłam w Mahdia Palace, to jest super miejsce dla małego dziecka. Jest czysta
                łazienka, a to bardzo wazne, jest wygodne łóżka, jest piękna plaża i ejst plac
                zabaw. Do tego brodzik i fajny basen. Jest też basen kryty. jedzenie jest ok,
                są krzesełka dla małych dzieci w restauracji. Wrócisz zadowolona.
                Jade tam teraz 20 lipca na dwa tygodnie drugi raz i to na prośbę swojego
                dziecka. Plaża ciągnie się kilometrami, jest piękny czysty piasek. Niestety pod
                koniec sierpnia woda zaczyna być brudna przez glony.
                Dziwię się trochę, ze jedziesz w październiku, bo już jest kiepska pogoda, ale
                to nie moja sprawa.
                Kiedy byłam pierwszy raz, to ludzie byli w tym hotelu z niemowlakami i pod
                parasolem było im super.
                • Gość: madzinka2 Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.crowley.pl 11.07.06, 20:44
                  początek pazdziernika zła pogoda??ponoć 26 st!! nie??:((((( nie damy rady
                  wczesniej lecieć.Z cieplych krajów w tym czasie Tunezji mi tylko została!!
                  dziekuje za odpowiedzi.Hotelik nie da sie ukryć super sie prezentuje
                  • Gość: Bea Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 11.07.06, 21:18
                    może i ładna pogoda w październiku, nie wiem. Pytałaś się o hotel, więc
                    odpisałąm.
                    Wejdź na stronę: www.mahdiapalace.com
                    Znajdziesz tam dobre, duże zdjęcia. Ja kiedyś ten hotel wybrałam tylko dlatego,
                    ze nie potrafiłam się zdecydować, ktory mam wybrac w innych miejscowościach w
                    Tunezji i wróciłam bardzo, bardzo zadowolona. Miasteczko jest ciekawe, zwiedza
                    się je w dwie godziny, ale są dwie, trzy fajne kawiarenki, ciekawe sklepiki,
                    jakiś zamek, port, ciekawy stary cmentarz przy ulicy. Przy hotelu jest sklep
                    spożywczy (duży) i taki malutki, ale dobrze zaopatrzony. Można kupić napoje.
                    jest pizzeria, jest jakiś sklep z pamiatkami, jest kantor. wszystko parę metrów
                    od hotelu. poza tym jest czysto na ulicy. Ja go polecam.
                    Jedyna wada, ze wieczorem na miescie nie poszalejesz, ale ajdąc z dzieckiem i
                    tak ci to nie grozi :)
                    W hotelu jest dyskoteka, jest fajna kawiarnia, możena zapalić sziszę, można
                    zamówić jedzenie do pokoju. jednym słowem jest miło i przyjemnie.
                  • Gość: Bea Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 11.07.06, 21:21
                    wejdź w zdjęcia Diapanorama. Bo inne się nie otwierają nie wiem czemu. Chyba,
                    ze klikniesz na dole pod zdjęciem.
                    • Gość: madzinka2 Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.crowley.pl 11.07.06, 21:27
                      super dzieki wielkie.To powiedz mi jeszcze czy daleko sie jedzie od lotniska?!
                      • Gość: zuzanna162 Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 11.07.06, 21:56
                        Nie chcę być niegrzeczny ale w Afryce zamek?KAZBA-twierdza.
                        • Gość: Bea Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 12.07.06, 09:32
                          może i twierdza, jaka to różnica. I tak to dopiero teraz restaurują, wygląda
                          jak zamek, do tego nowy. A potem mówi się turystom, ze dobrze się zachował.
                          podobno tam nic prawie nie było.Wybudowali od nowa.

A Ty chyba jesteś bardzo złośliwa
                      • Gość: Bea Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 12.07.06, 09:30
                        około 1,5 godziny. Masz wycieczkę gratis
      • adudi Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! 12.07.06, 10:04
        czy w tym hotelu mahdia da sie kupic ALL? jak z malym dzieckiem jechac z
        HB..... co zrobi sie jak bedzie chcialo jesc... tam nie bardzo jest co kupic do
        jedzenia.....
        • Gość: madzinka2 Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.crowley.pl 12.07.06, 12:19
          Nie no jesli chodzi o jedzenie to akurat zaden problem.Ja praktykuje zabierac
          sloiki dla dzieciaka.Nie smakuje mu stołówkowe?nie sluzy mu?? na ratunek
          słoiczek i sprawa załątwiona.Hmmmmm no to odległosc od lotniska troche mnie
          przeraziła.Rozwazam ten hotelik bo faktycznie prezentuje sie elegancko no i
          ponoc lokalizacja dobra:)Drogi:(:(A z jakim biurem leciałas i lecisz bo
          niestety nie oferuje go zadne znane,sprawdzone i pewne:(:(
          Z tego co widze internetowe maja go w swojej ofercie tylko jak im zaufac???!!
          • Gość: Bea Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 12.07.06, 13:20
            1. z jedzeniem nie ma żadnego problemu. nie wiem w jakim wieku masz dziecko,
            ale obok jest sklep spożywczy i widziałam tam jakieś odżywki dla dzieci.
            przecież miejscowi też mają dzieciaki. Był Gerber i jakies inne rzeczy.
            A jeśli chodzi o sam hotel, to w dzień można kupic w restauracjiobok plaży ryby
            z rusztu, pizzę i i frytki, i chyba jakieś mięso z grila.
            Do pokoju możesz zamówić lepsze jedzenie, np. pyszną bułkę z faszerowanym
            kurczakiem i z sałatą lub jakies inne kanapki.
            Na dole w hotelu jest restauracja, ale chyba najdroższa.

2. Jesli chodzi o biura, to niestety ten hotel ma jedynie exim.Jadę juz z nimi
            kolejny raz, wiec nie mam obaw, ale zachwycona obsługą rezydentów raczej nie
            byłam. Jesli znasz jezyk, to sama wszysko sobie załatwisz w hotelu,wiec
            spokojnie. Oni zresztą i tak są chyba co drugi dzień.

Z tego co wiem, to w tym hotelu i tak jest dobre jedzenie. Chociaż to jest
            Tunezja i trzeba się nastawić na to, ze nawet w hotelu 5 gwiazdek jedzenie nie
            jest rewelacyjne. To nie jest Egipt. Za to w Mahdia palace bardzo często
            podawany był tuńczyk z grilla, pycha, smakuje jak wołowina i podobnie wygląda.
            Moje dziecko jadlo tylko tego tunczyka i ciasto.

W dzień gdzieś obok w hotelu sprzedają naleśniki,ale bardzo drogie. Plażą na
            spacerek w prawą stronę i najecie się do syta.
            • Gość: madzinka2 Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.crowley.pl 12.07.06, 13:36
              cholera ale nabrałam ochote na ten hotel:)Dzieki wielkie za informacje.
              • Gość: Bea Re: Najlepsze i najładniejsze miejsce na pobyt!!! IP: *.aster.pl 12.07.06, 14:20
                Mówię Ci, jedź tam, będziesz zadowolona. przynajmniej sprawdzony hotel.
                przyjeżdża do niego duzo Włochów z dziećmi.
                Tylko popros o pokój na górze, nie na parterze, lub na patrterze, ale od strony
                ogrodu. Wtedy będziesz miała zamiast balkonu ogródek.
                Pokoje po prawej stronie są nad amfiteatrem, z widokiem na morze, ale jest
                głośno. Ja miałam pokój na tył hotelu, czyli to co widac na zdjeciu za hotelem,
                ale było bardzo cicho i jak ktoś chciał to szedł spać o 23, a nie przymusowo po
                24.
                Animacje dla dzieciaków były tam super, jest pokój zabaw, jest mini golf, jest
                kryty basen z jacuzi, są masaże, algi i wszystkie inne zabiegi spa. Oddasz
                dziecko do przedszkola, a sama będziesz szalała na masażach. jest dyskoteka w
                hotelu.

A co do jedzenia, to ja zawsze biorę dla swojej kasze mleczne i grzałkę. Jak
                jej nie smakuje miejscowe jedzenie, to robi sobie w pokoju kaszkę. Mimo tego,
                ze jest już duża, to czasami lubi zjeść polskie jedzenie. To normalne u
                dzieciaków.
                Na śniadanie był duży wybór, mnóstwo słodkich bułeczek, jajka, omlety, sałatki,
                owoce, jogurty w kubkach, wedlina niedobra, taka mortadela, ale to chyba jest
                wszędzie. Był pyszny biały ser, dżemy, miód. Mozna sobie zrobić jajka w
                szklance. Słowem duży wybór. Głodni nie będziecie na 100 %.

Nie bez powodu jade drugi raz do tego samego hotelu.
    • Gość: Bea zamczysko w Mahdii lub twierdza IP: *.aster.pl 12.07.06, 16:02
      zamczysko w Mahdii lub twierdza, zwał jak
      zwałcommunity.webshots.com/photo/436657007/1436688799077052679ZbDHTo
      • Gość: madzinka2 Re: zamczysko w Mahdii lub twierdza IP: *.crowley.pl 12.07.06, 17:01
        czyli sumujac:)))
        Hotel polozony z 5 km od centrum mahdi i dojazd do niego bezproblemowy??!!
        Niedaleko hotelu sa jakies tawerny,promenady,sklepiki z pamiątkami.Zalezy mi na
        tym zeby mozna bylo wyjechac wózkiem(dwa lata)a nie miec do dyspozycji tylko
        plaze i ruchliwa ulice.(Tak mielismy na krecie np)Hotel ma 6 h ziemi wiec
        wokolo niego tez milo sie spedza czas i pod palmą da sie skryć mniemam??:):)
        Ja mieszkam w Krakowie wiec rozeznam sie moze jeszcze dzis w biurze czy maja
        jakas miła oferte z mojego miasta i w jakim terminie bo ty teraz placisz z wawy
        cos 1500 z hakiem??!!supaa cena.Bylismy juz w czerwcu w Grecji wiec nie chcemy
        masy kasy wydac znowu(ale tak czy siak zycie w Tunezji duzo tansze niz na
        krecie)Jaki pieniadz najlepiej se zoba zabrac??ich jednostke monetarną??
        Kurcze obawiam sie zemsty faraona tylko:(:( zeby moje mlode nie wycierpialo sie
        ale tak jak pisalam zabezpieczona na słoiki bede na pewno:):)
      • Gość: zuzanna162 Re: zamczysko w Mahdii lub twierdza IP: *.cable.wsm.wielun.pl 12.07.06, 17:07
        To tak jakby arab po wizycie w Polsce mówił że widział dużo meczetów tylko że
        jakiś krzyż miały zamiast półksiężyca.
        • Gość: Bea Re: zamczysko w Mahdii lub twierdza IP: *.aster.pl 12.07.06, 17:17
          Promenadą chyba bym tej ulicy nie nazwała, ale jest czysto, są chodniki.
          Pamiatki kupisz w Mahdii, chociaż chyba w sklepikach obok hotelu jest jednak
          taniej niż w tym "centrum". Tym "deptakiem" dojdziesz aż do Mahdii. po drodze
          masz hotel Vinci- 5 gwiazdek i jakies inne ale 3 -gwiazdkowe.
          Ja zapłaciłam za dwa tygodnie za dwie osoby z jakimś rabatem od last minute
          5300, więc średnio tanio, ale tez nie tak bardzo drogo.
          Myślę, ze w Twoim terminie będzie taniej. Poluj na jakieś last minute, kup
          tydzień, dwa przed wyjazdem.

A teraz do Zuzanny. Ty chyba masz jakiś problem ze sobą. Starasz się być
          złośliwa, ale po co?
          • Gość: aksreiks do bea IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.06, 08:19
            Mam pytanko,też byłaś z eximu,dobrze zrozumialam.
            jak lot powrotny też był w środku nocy a wymeldowanie o 12.00 w dzień.
            lece z dzieckiem więc jest to dla mnie istotne,wiesz może ile będę musiala
            doplacić za dobe hotelową ,nie zostaną przecież z dzieckiem na 12 godzin bez
            pokoju a exim ma to gdzieś....nie chcieli nawet dyskutować...
            • Gość: Bea Re: do bea IP: *.aster.pl 13.07.06, 09:20
              Kiedy byłam pierwszy raz, to o ile dobrze pamiętam (byłam 3 lata temu), to
              przylecieliśmy około południa, a wyjeżdżaliśmy z hotelu około 6 rano.
              I niestety nie wiem czy można dopłacić do pokoju za przedłuzenie doby. Wtedy
              hotel miał zajęte wszystkie pokoje, więc pewnie nie.
              Teraz wstępnie mam wylot około 17, a powrót jakoś w dzień, więc się nie
              zastanawiałam nad tym.
              Jednak w hotelu jest pokój na bagaże i piekna recepcja, więc wytrzymacie w
              takiej sytuacji.

Kiedyś, chyba w Egipcie nie mogłam przedłużyć doby, ze względu na brak pokoju i
              • Gość: madzinka2 Re: do bea IP: *.crowley.pl 13.07.06, 14:16
                pl.all-biz.info/news/index.php?newsid=1327

troche przeraza mnie to jak dla mnie niepewne biuro
                • Gość: Bea Re: do bea IP: *.aster.pl 13.07.06, 14:31
                  Madzinko spokojnie. jade z nimi 5 raz. 3razy byłam w Egipcie i raz w Tunezji,
                  teraz kolejny raz. Nie twierdze, ze obsluga jest super, ale nie jest też
                  tragicznie. Jesli znasz chociaż troche angielski lub najlepiej francuski, to
                  spokojnie w hotelu sobie sama poradzisz. Na lotnisku jest wszystko dobrze
                  zorganizowane, i w kraju i w Tunezji czy w Egipcie. Prawdę mówiac sama zawsze
                  sie zastanawiam jak to będzie w tym roku, ale ponieważ czasami znajduję u nich
                  ciekawe oferty, to z nimi jeżdżę. Jeździłam też z Triady, z Alfa Star,
                  Neckermanna i z Tui.
                  TUI wypadlo najgorzej (na Teneryfie). Dali mi jakiś tragiczny pokój w hotelu,bo
                  byłam sama z dzieckiem. po interwencji u dyrektora hotelu dostałam apartament z
                  oddzielną sypialnią. Rezydentkla twierdziła wcześniej, ze nic nie można
                  załatwić a do innego hotelu kazała mi dopłacac jakieś koszmarne pieniadze. Nie
                  chciało jej się i tyle.Z Neckermannem byłam 2 razy, był;o zawsze OK.
                  Alfa Star, tak sobie, na lotnisku godzinne spóźnienie kogoś z biura, kto
                  rozdaje vouchery. Lot powrotny przesunięty o 12 godzin.
                  Triada, na lotnisku ok, na miejscu nie korzystałam z wycieczek (Egipt, kolejny
                  raz), więc nie wiem. Powrót, przesunięcie o 12 godzin, rezydent nie przyjechał
                  po nas do hotelu. Jechałyśmy we dwie w nocy na lotnisko z El Gouny w pustym
                  autokarze (tylko z dwoma Egipcjanami). Lekko się bałam. Rezydent nawet nas nie
                  przeprosił.
                  Exim - pierwszy wyjazd, objazdówka w Egipcie, tragedia. Kolejny wyjazd lepiej,
                  kolejny lepiej, kolejny lepiej.
                  W Tunezji rezydentka eximu potrafiła przyjść na lekkim gazie do hotelu.
                  Jeździłam też z biurem Big Blue, wszyscy biadolili, a my byliśmy bardzo
                  zadowoleni. pobyt na Krecie.

Myslę, ze idealnie nigdzie nie ma. Jednak najlepiej wypada Neckermann. Tylko
                  ceny mają z kosmosu. Moim zdaniem biadolą Ci, którzy biora kiepski hotel.
                  nastawiają się na Bóg wie co za niewielkie pieniądze, a potem płaczą, ze biuro
                  jest kiepskie.
                  Ten hotel Mahdia palace jest OK, więc spokojnie mozesz tam jechać, nawet z
                  eximem.
                  • Gość: madzinka2 Re: do bea IP: *.crowley.pl 13.07.06, 15:08
                    :)Jak do tej pory latalam z fisherem,itaką,wezyrem:)Nie ma regóły bo z tego co
                    widze psioczą strasznie na wezyra a ja wróciłam prze zadowolona z opieki z
                    kompetencji rezydentów z hotelu z Turcji:)
                    Byłaś na krecie??i jak wrazenia??Grecja specyficzna nie??ja bylam pod Rethymno-
                    miasteczko ładniutkie z uroczymi uliczkami.Ale ciągnie mnie bardziej do krajów
                    egipskich.W Turcji jestem zakochana,kapadocji,pamukale nie zapomomne do konca
                    zycia:)W Grecji nic nie zapadło mi tak w pamieć:(:(.Fajnym rozwiązaniem było
                    podróżowanie samochodem po wyspie.Z tak małym dzieckiem wycieczki fakultatywne
                    nie wchodza w gre:(Żałuje ze nie widziałam santorini.Moze jeszcze kiedys:)
                    Jak wrocisz z Tunezji to daj znac jak bylo i jak z wypozyczeniem autka tam??!!!
                    W Turcji takie rozwiązanie nam odradzano:(
                    Moze masz jakies zdjątka?przeslij pare zachecajacych jeszcze do Mahdia Palace a
                    ja ci podesle pare swiezych z Krety:)
                    Magda.pb@wp.pl
                    • Gość: madzinka2 Re: do bea IP: *.crowley.pl 13.07.06, 15:09
                      nie egipskich tylko arabskich mialo byc heheh
                      • Gość: Bea Re: do bea IP: *.aster.pl 13.07.06, 16:59
                        Turcja bardzo mi się podoba,(szczególnie Istambuł), ale tam jest w wakacje za
                        gorąco. Temperatura 40 stopni odczuwalna jest jako 60.
                        Ja uwielbiam Egipt, ale ponieważ byliśmy kilka razy pod rząd, to czas było coś
                        zmienić. Uwielbiam ze względu na jedzenie, świetne hote le i oczywiście
                        nurkowanie i snurkowanie. poza tym ludzie są bardzo mili w przeciwieństwie do
                        Tunezyjczyków.
                        Na Krecie byłam w Platanias niedaleko Chanii. taka niewielka miejscowość.
                        mieszkałam w hotelu Minoa palace (www. minoapalace.com). Super hotel, ale
                        niestety strasznie, strasznie podrożał. My byliśmy tam zaraz po jego otwarciu,
                        więc jeszcze ceny były umiarkowane. Zwiedziłam jedynie Chanię i zachodnie
                        wybrzeżę (Gramvousa) oraz pojechaliśmy w głąb do jakiegoś kościółka,
                        przejeżdżajac obok plantacji pomarańczy. Fajne wycieczki. Byliśmy też na
                        Santorini, przepięknie. Kiedyś tam jeszcze wrócę. Zachwycona byłam galeriami i
                        widokami, nie wiem co łądniejsze, ciężko ocenić, bo ja uwielbiam takie bibeloty
                        i maski.Polecam Ci też Teneryfę, ale tylko Playa de las Americas lub Costa
                        Adeje, jest tam wesoło, pełno knajpek, dyskotek. Leopsze delfinarium moim
                        zdaniem jest w Aquaparku w Costa Adeje (niż w Loro parku). Byliśmy pod wulkanem
                        i objechaliśmy wyspę samochodem. Super widoki, szczególnie kiedy jedzie się pod
                        wulkan i mija 7 stref klimatycznych (prosze zabrac aviomarin).
                        Polecam Ci również Majorkę, ale chyba najładniej jest w Zatoce Alkudyjskiej. ja
                        mieszkałam w takim hotelu Iberostar Alkudia Park (www.iberostar com). Ma
                        apartamenty i pokoje rodzinne, super kuchnię, ładne baseny, sporo atrakcji dla
                        dzieci, przedszkole. Piękna plaża, ciagnąca się kilka kilometrów (jak we
                        Władysławowie na szerokość). jedzenie - nauczyłam się tam jesć szpinaku,
                        ktorego nienawidziłam, a kalmary były tak pyszne, że mogłabym nic innego nie
                        jeść. Miasteczko ciekawe, pełno sklepików, knajpek i róznych atrakcji dla
                        dzieciaków i dorosłych. Palma bardzo ładna, ale nie radze zapuszczać się w
                        boczne ulicy od głównego placu przy katwedrze, strach wejść, slamsy.

Wyspe zwiedzisz samochodem lub autobusem pojedziesz do stolicy. Do kanionu
                        jedynie wycieczka, ale warto, szczególnie wspominam zapach pól cytrynowych,
                        ktore mija się jadąc 100-letnią kolejką.
                        Resztę zwiedzicie na własną rękę w jeden, dwa dni. Moim zdaniem w Paguera lub w
                        Magalufie jest gorzej, bo hotel na hotelu i tłum ludzi. Zachodnie wybrzeże
                        Majorki jest bardziej skaliste, ale tez bardzo ładne, gorzej z plażami.
                        • Gość: madzinka2 Re: do bea IP: *.crowley.pl 13.07.06, 17:29
                          Bylam byłam na majorce.W alkudi dokladnie:) To była nasza podroz
                          poslubna.Rowerkiem zwiedzalismy wyspe i zachwycałam sie
                          widokami.Kafejek,promenad,sklepików tam faktycznie masaaaa.Oprocz biura
                          podrozy "kochanego" fishera wszystko było super.Mam chyba troche mniej lat od
                          ciebie wiec mniej zwiedzilam:)ale mam zamiar latać jesli tylko życie pozwoli i
                          zwiedzac kraje bo swiat jest piekny i szalenie roznorodny.Ludziska prze
                          rózne,prze dziwaczne:)Teraz mnie wzielo na Tunezje bo cos mam opory co do
                          Egiptu.Pewnie i tam mnie ujżą ale jeszcze nie teraz:)
                          podaj mi swoj mail wysle ci fotki:)
                          • Gość: Bea Re: do bea IP: *.aster.pl 13.07.06, 18:56
                            Może wejdź do mnie na gg 5827702, bo ta rozmowa zaczyna być bardziej prywatna i
                            to chyba nie jest miejsce na to
                          • Gość: Bea Re: do bea IP: *.aster.pl 13.07.06, 19:10
                            A odnośnie Egiptu, to powiem Ci, ze wolę sto razy Egipt od Tunezji. W Tunezji
                            ładne są tylko plaze i nic poza tym. W Egipcie wszystko jest super
                            . Byle jechac do bardzo dobrego hotelu. jedzenie rewelacja, rafy rewelacja,
                            zabytki rewelacja. kocham Egipt, jestem tam 2 razy w roku
                            • Gość: madzinka2 Re: do bea IP: *.crowley.pl 14.07.06, 12:06
                              Zaraz zobacze jak drogi jest egipt:):) i zobaczymy jakie biura bodrozy oferuja
                              wyloty:)a co mi szkodzi???!!!:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka