Gość: jaro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:53 Czy ktoś był w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oskar Re: hotel Les Pyramides w Nabeul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:32 bylem 2 lata temu fajnie pokoje lepsze w hotelu urzadzoe niezle klima chodzi bugalowy jak sie trafi na lepszy pokoj to lepiej niz hotel jedzenie troche monotonne ale niezle dosc smaczne sa desery lody ciastka basen 25metrow ale mozna isc do pobliskiego Kheopsa tam 50 i ladny ogrod ale ja spedzilem cale 14 dni glownie w morzu na plazy parasole bez oplat ludzi na niej niewiele wiekszosc chodzila na basen(troche tego nie rozumiem placic ytle leciece 2500km i siedziec na basenie?) na plazy gdzie niegdzie sa skaly ale glownie jest piasczysta ja sporo nurkowalem woda krystaliczna widac na 8 metrow a niej ryby ukwialy meduzy lawice osmoirnice kalmary skalynawet podwodne luki pod ktorymi przeplywalem , podmorskie laki i sporo muszli (przywizloem chyba pol kilo) dla mnie rewlelacja nie widzialem tego ani w grecji ani we wloszech lepsza moze byc rafa koralowa w zeszlym roku bylem z pol nrocznym dzieckiem nad baltykiem szkoda gadac w tym roku tez lece do tunezji sadze ze nie jest nawazniejszy hotel a atrakcje jesli chcesz wysle ci zdjecia zrobilem ich okolo 600 oskar_kul@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: hotel Les Pyramides w Nabeul IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.06, 14:35 wróciłam z tego hotelu 8 lipca. Hotel stary, wymagający remontu, ale w miarę czysto( codziennie sprzątane pokoje i zmieniane ręczniki, a co drugi dzień zmiana prześcieradeł na których i pod którymi spisz. Ja zamieniłam hotel na bungalow. Jeżeli chcesz ładny pokój to daj na początek boyowi napiwek, ja tak zrobiłam (2 dinary+- 5zł) i pokazał mi dwa pokoje w hotelu oraz 3 w bungalowach ( polecam boya ,z którym można dogadać się po niemiecku, ciemne własy, niewysoki).Jeżeli pierwszego poranka położysz na łóżku 2 dniary ,to pokojowe będą się przykładały a nawet przystroją ci łóżko kwiatami. Operację należy powtórzyć w następnym tygodniu. Generalnie to kraj napiwków, są bardzo usłużni ,ale oczekują napiwków- niewielkich 1-2 dninary i uśmiecha się do ciebie do końca pobytu. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to napisz lidka.k@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzia10 Re: hotel Les Pyramides w Nabeul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:50 ja byłam 3 lata temu jak na tak niska cenę byłam baaardzo zadowolona. mieszkałam w bungalowach,klimatyzacja chodziła bez zarzutów, codziennie sprzatano [fakt- nalezy dac mały napiwek sprzatajacym]- nawet jak były mrówki w pokoju to sprzataczka posypała jakims proszkiem i znikneły ;) jedzenie dośc dobre, w sumie przez 14 dni te same zestawy, ale było z czego wybierać... basen dość mały, ale zawsze mozna isc do sasiedniego Kheopsa na basen olimpijski. plaza ładna, woda czysta, tylko strasznie słona ;) w Les Piramides jeszcze bardzo podobały mi sie animacje wieczorne- mozna było usiasc i sie troche posmiać. ogólnie ja mam z tamtąd bardzo dobre wspomnienia :) A samo miasteczko Nabeul bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: hotel Les Pyramides w Nabeul IP: *.lama.pl 21.07.06, 15:13 Hmmm, przegladajac archiwum faktycznie niewiele do tej pory napisano o tym hotelu :) normalnie chyba nikt tam jeszcze nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: hotel Les Pyramides w Nabeul IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.07.06, 16:33 byly duzo pisane...glownie negatywnie- czytalam przed wyjazdem, bylam w tym roku i jak na cene jaka zaplacilam 1404zl za dwa tygodnie od os bylam zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: hotel Les Pyramides w Nabeul IP: *.zvid.net 22.07.06, 22:20 Zerknij na www.ocenyhoteli.pl Dużo opinii. Zarówno pozytywne jak i negatywne. Podobnie z fotkami. Są te kompromitujące hotel, jak i całkiem ok. Innymi słowy. Wyjazd tam to jednak ryzyko, ale też jakość adekwatna do ceny... Odpowiedz Link Zgłoś