Dodaj do ulubionych

Hammamet Nozha Beach

IP: *.master.pl 22.07.06, 23:14
czy ktoś był w hotelu Nozha Beach w Hammamecie.
Proszę o parę informacji na temat tego hotelu
Obserwuj wątek
    • Gość: maria Re: Hammamet Nozha Beach IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.07.06, 00:57
      Byłam w tym hotelu 5 lat temu. Byliśmy bardzo zadowoleni.Pokój mieliśmy od
      strony morza (bez żadnych napiwków przed ).Obsługa miła, jedzenie bardzo dobre,
      otoczenie ładne ( dużo zieleni), hotel bezpośrednio przy plaży. Jedyne
      zastrzeżenie mieliśmy do basenu ( mały i cały głęboki, jeśli ktoś nie umie
      pływać to bezużyteczny). Mały brodzik dla dzieci był. Na basen chodziliśmy
      plażą do hotelu obok. Ale właściwie po co basen jak morze tam jest takie
      cudowne i ciepłe.
    • iwka901 Re: Hammamet Nozha Beach 23.07.06, 12:50
      Ja tam byłam, bardzo miło wspominam tam pobyt. Też miałam pokój od strony morza
      i do tego na balkon wspinały sie rośliny z pięknymi kwiatami:-)
      Czysto, obsługa sympatyczna , pomocna, a jedzenie super, wieczory tunezyjskie w
      poniedziałki powalają! Torty w kształcie gitary, księgi, pyszne dania , naprawdę
      super. Animacje też bardzo udane.
      Piękna plaża , morze czyściutkie. Hotel może nienajnowszy, ale jest naprawdę
      przyjemnie. Przepiękny ogród i rosliność. Stefa hotelowa czysta, cicha, są
      sklepiki, knajpki.Bardzo mi się tam podobało i planuję ponownie tam wrócić.
      Mam zdjęcia - jesli chcesz mogę przesłać.
      pozdrawiam
      • Gość: adatek Re: Hammamet Nozha Beach IP: *.master.pl 23.07.06, 13:09
        Będziemy bardzo wdzięczni za parę fotek - do wylotu jeszcze ponad tydzień może
        te fotki skrócą okres oczekiwania :) (karuzelamarzen6@wp.pl)
        Ponieważ lecimy tam z dwulatkiem prosimy również o info na temat okolicznych
        sklepików - czy nie ma problemów z zakupem najważniejszych rzeczy.

Z góry dziękujemy
        Pozdrawiamy
        • iwka901 Re: Hammamet Nozha Beach 24.07.06, 23:52
          Jutro prześlę zdjęcia.
          W napoje, słodycze,środki higieny mozna zaopatrzyś się w sklepie hotelowym, jest
          drożej , ale bez przesady. Jednak pieluchy ( są bardzo drogie, podobnie jak
          środki higieny dla pań), czy jedzenie w słoiczkach lepiej zabrać ze sobą. W
          strefie hotelowej sklepiki mają raczej jednakowy asortyment- napoje , przekąski,
          pamiątki.
          Natomiast w centrum jest sklep państwowy, tam jest tanio i można dojechać za
          grosze taksówkami.
          Dziecko powinno być zadowolone- jest duży ogród i fajny plac zabaw, było też
          mini zoo ze zwierzętami ( kózki, króliki, ptaki)ale nie wiem , czy teraz jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka