Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Djerby...

23.07.06, 13:54
i chętnie odpowiem zainteresowanym na pytania. Dina
Obserwuj wątek
    • justynas2 Re: Wróciłam z Djerby... 24.07.06, 12:56
      jaki hotel dla malego dziecka jakie sa tam ceny co polecasz czego odradzasz czy
      sa sklepy z zywnoscia np dla dzieci
      • dina561 Re: Wróciłam z Djerby... 24.07.06, 17:44
        Byłam w hotelu 5* El Kantara Talassa. Spokojny, wygodny hotel. Przyjazny dla
        rodzin z dziećmi (w hotelu był lekarz, przygotowywano specjalne dania dla
        małych dzieci itp.)Nie licz na to, że kupisz jedzenie dla dziecka na Djerbie,
        hotele są oddalone od miejscowaści, życie hotelowe toczy się swoim rytmem innym
        niż za płotem. Jeśli wybierasz się z małym dzieckiem to ten hotel spokojnie
        mogę Ci polecić. W tym hotelu 1/4 gości to rodziny z malutkimi dziećmi, głównie
        Francuzi i Włosi. Jeśli masz jakieś inne pytania chętnie odpowiem. Dina
      • aga_s_6 Re: Wróciłam z Djerby... 25.07.06, 23:26
        a ja Ci polecam hotel o niższym stadradzie ale z super animacjami dla dziei.
        ostatio ja byłam w tym hoelu a znajomi w el Kantarai do mnie przychodzili sie
        bawic bo w 5 gwiazdkach na Djerbie nie ma co robić, W Garden Parku są zabawy dla
        dzieci cały dzień, a wieczoerm jest specjalne Kinder Disco , wiec maluchy maja
        duzo zabawy. W hotelu jedzenie dobre , jest z czego wybierać - nie ma obaw o
        zatrucie pokarmowe, byłam tam juz pare razy i nic takiego nie miało
        miejsca.Jeżeli chodzi o sklepy to nalbliższe są jakieś 6 km od hotelu w MIdoun ,
        ale bez problemu można tam taxi dojechać - koszt jakieś 3 dinary z kawałkiem ,
        więc b.tanio. Nalepiej robić zakupy w Bon Prix - samoobsługowy sklep- coś jak
        nasza Biedronka . W zasadzie soki , mleko i podstwowe artykuły spożywcze tam
        kupisz. Jak bedziesz miec jakies pytanka to pisz aga_s_6@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka