Gość: Aśka IP: 195.245.213.* 01.09.06, 13:06 Witam. Lecę w czwartek do tego hotelu. Czy ktoś z forumowiczów słyszał coś na jego temat lub w nim był ??? Będę wdzięczna za informacje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Voyt przyłączam się do pytania... IP: 217.153.131.* 01.09.06, 14:12 Tez juz pytałem tu na forum ale na razie bez odpowiedzi. Ja lece tam 14.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: Hotel Prima Life Safa - Hammamet IP: 80.54.200.* 01.09.06, 20:16 witam:) moja kolezanka jakis tdzien temu wrocila z Prime life safa. hotel podobno calkiem fajny. jak na 3* jest ok. nie ma luksusów ale jest czysto i ogolnie bez zarzuów. bardzo blisko plazy. wlasnie z jednej strony hotelu jest plaza,a z drugiej miasteczko, wiec wszedzie blisko. niestety nie ma tu opcji all <podobno>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiam Re: Hotel Prima Life Safa - Hammamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 13:06 baaardzo polecam ten hotel, oczywiscie jeżeli nie masz wymagań na5*,jest czysto i miło, jeśli nie dostaniesz pokoju z widokiem na basen to poproś o zmiane- na pewno sie uda.ja wróciłam zachwycona tydzień temu ale nie skupiałam sie na wyglądzie hotelu tylko świetnie sie bawiłam z poznanymi tam ludzmi bo jechalam sama. animacje bardzo fajne i dla każdego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Hotel Prima Life Safa - Hammamet IP: 195.245.213.* 05.09.06, 13:47 Dzięki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady Re: Hotel Prima Life Safa - Hammamet IP: *.compower.pl 07.09.06, 23:28 bylem w sierpniu hotel jest zajebisty jedyny minus to kuchnia tunezyjska polecamodrazu po przyleocie wybrac pokoj z widokiem na morze wypas na maksa doplata chyba 10 euro lub 20 $ jak kto woli euro wychodzi taniej.A tak oglnie jest zajeiscie sami zobaczycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar815 Re: Hotel Prima Life Safa - Hammamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:26 z jakiego lecialas biura bo nie moge znalezc wycieczki do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś