Gość: Sebastian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:21 Pytajcie właśnie wróciliśmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Thallasa Vilage Hammamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:02 Mam pytanie co prawda ogólne, ale jak Twoje wrażenia z tego hotelu, czy wróciłeś zadowolony? Ja wybieram się do Thalassy 14.09 z Oasis Tours i po różnistych opiniach na forum już nie wiem co mam myśleć o tym hotelu dlatego taka opinia z pierwszej ręki będzie dla mnie cenna-z góry dziękuję:-) Czy jest czysto (czytałam o jakimś robactwie w hotelu, kradzieżach-gdzie trzymaliście pieniądze w sejfie hotelowym czy nosiliście ze sobą?), w jakim budynku saphir czy bungalowach mieszkaliście i jak ich standard, jak wygląda wyposażenie pokoju ,jak jedzenie ( czy w miarę urozmaicone i czy nie chorowaliście po nim) i poziom obsługi, czy All inclusive działał prawidłowo i czy we wszystkich kilku na terenie obiektu restauracjach (bo czytałam ze działa tylko w wybranych restauracjach dla Polaków akurat oraz czy rzeczywiscie napoje podają w paskudnych plastikowych kubkach?), czy działały jeszcze animacje i czy moze widziałeś stan kortów tenisowych, jak basen i czy rzeczywiście taki problem z dostępnoscią leżaków, czy leżaki na plaży też są za darmo w opcji All i czy działa ona na plaży? I na koniec jaka pogoda była gdy opuszczaliście Tunezję bo powiem szczerze że nie wiem za bardzo czego sie spodziewać??? Odpowiedz Link Zgłoś