Dodaj do ulubionych

Les pyramides 2006

IP: *.os1.kn.pl 27.09.06, 18:13
Wlasnie wrocilam z Nabeulu, hotelik mi sie podobal - mieszkalismy w
bungalowach, ktore mialy widok na morze. Bylo super! Wybawilam sie tam na
maksa - fakt, ze dyskoteka trwala bardzo krotko - bo tylko do 2, ale
radzilismy sobie. Poznalismy bardzo fajnych ludzi. Mam pytanko - co sądzicie
o animatorach w les pyramides? No i oczywiscie o Slimie? Czytalam o nich
rozne rzeczy. Chcialabym poznac wasze zdanie na ich temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazio Re: Les pyramides 2006 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.09.06, 21:50
      Animatorzy ok,zabawa była przednia. A Slim to chyba ich guru.
      • Gość: nika Re: Les pyramides 2006 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.09.06, 23:08
        na slima leca wszystkie stare baby, on to wykorzystuje i wpycha w nie podrobki
        zlota:) animatorzy dobrze wykonywali swoja prace zabawiajac ale oczywiscie tez
        wyciagajac kase na jakies glupie bingo;)
        • Gość: Arabian maczo Re: Les pyramides 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:02
          Animatorzy robia te rzeczy o 10 lat prawie bez zmian.A kolesie to podrywacze,
          ktorzy zrobia wszystko zebys sie w nich "zakochac" (oczywiscie chodziu tu o
          wize itp)no bo o takich rzeczach jak przespac sie z polka lub czeszką lub kto
          wiecej zaliczy to nie wspominam -sam mi to którys z nich powiedzial kiedys po
          pijaku a ini to potwierdzali..Czyli co "facet to swinia..."na calym swiecie(ja
          oczywiscie nie:)Pozdrawiam...
          • Gość: Alania Re: Les pyramides 2006 IP: *.os1.kn.pl 29.09.06, 23:11
            Jestem bardzo ciekawa, który ci to powiedzial??? Jak mozesz to napisz
        • Gość: Karo Re: Les pyramides 2006 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.09.06, 22:34
          Z tego co się zdązyłem zorientować to Slim zwłaszcza wśród Polaków jest
          lubiany, a on sam to chyba za babkami nie latał. Był owszem miły, ale do
          wszystkich. Przynajmniej tak mi się wydawało-ja byłem w Piramidach we wrześniu.
    • Gość: Alania Re: Les pyramides 2006 IP: *.os1.kn.pl 29.09.06, 00:03
      Animatorzy byli dla nas bardzo mili ale nie wspominali nic o przyjezdzie do
      Polski. Naprawde dobrze sie z nimi bawilismy i to by bylo na tyle.
      • Gość: ania Re: Les pyramides 2006 IP: *.aij.pl 12.10.06, 16:56
        Ja również poznałam Slima, W nABEULu należy wystrzegac sie plazowych naciagaczy
        :)typu Hichem, badra, ashref, sabri- lecą na wszystko co na drzewa nie ucieka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka