Gość: termit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 16:59 Hotel Globalia Savana-potrzebuję kilka info. lecę w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belka Re: Hotel Globalia Savana IP: *.tosa.pl 16.10.06, 20:49 Własnie wróciłam z Globalii - ja jestem b.zadowolona!!!Temperatury wysokie - choc pierwszego dnia padało (byłam od 05-12.10), jestem opalona na tzw. mahoń - polecam lokalny specyfik przyspieszający opalanie - olive citron! Hotel b.ładnie połozony, pokoje czyste sprzątane codziennie ( łacznie z wymianą poscieli). Obsługa miła, nikt nie traktował nas gorzej, bo jesteśmy Polakami - jak człowiek jest miły i normalny to dla niego tez wszyscy tacy są! Warto dac czasem kelnerowi z restauracji dinara lub dwa jako napiwek a będzie skakał koło człowieka i będzie przynosił tak jak np. mojemu mezowi drinki do leżaka lub do stolika nawet wtedy gdy ich nie zdązył zamówić, kelner juz był. Jedzenie b.dobre, smaczne, śniadania monotonne ale tak jest wszędzie i nie ma co oczekiwac cudów, obiady i kolacje róznorodne - dla kazdego cos dobrego! Wiadomo, że najwięcej ludzi jest na stołówce w momencie jej otwarcia ale juz 10 minut później jest luz! baseny świetne, miejsca wystarczy dla każdego. Animacji mało ale nie ma się co dziwić, po pierwsze Ramadan i nie bardzo na głodniaka chce im sie cokolwiek, a po druhgie tak na prawde jest juz po sezonie i nie można liczyć na show przez cąły dzień. Animacje sa zazwyczaj wieczorem i jest to bingo albo pokaz fakirów itp. nie mniej hotel Globalia Savana moge z czystym sumieniem polecić wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Hotel Globalia Savana IP: *.elsat.net.pl 31.10.06, 12:53 Czy mogę prosić Belką o napisanie do mnie ?? malada@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
naserek Globalia Savana - kilka info 31.10.06, 18:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38561745 Globalia Savana Odpowiedz Link Zgłoś