Dodaj do ulubionych

ach te romanse...

22.10.06, 23:48
Czesc! W lato pare razy bylam w hammamecie w hotelu Nesrine. Malo biur ma ten
hotel, wiec malo bylo tam polakow, ale moze ktos z was tam byl rowniez?! Ja
bylam z biurem neckerman. Przezylam romantyczne chwile z jednym z animatorow.
Oj tez wyznawal wielka milosc!!! Te zachody slonca, slawny british bar itd...
Bajerowac to oni potrafia!! Nawet jeszcze czasem dzwoni, ale czy mu ufac?
Ciekawe, czy ktoras z was dziewczyny byla w tym hotelu i moze wie cos na
temat tamtejszych animatorow/np. Rio,Momo,Chakala,Nounou,Walid,Bobo i tam
bylo jeszcze paru, ale nie pamietam imion. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • olusia2284 Re: ach te romanse... 24.10.06, 20:05
      Hejka :) Nie byłam w tym hotelu,bo byłam w Sousse, ale też mam kontakt z jednym
      chłopaczkiem. Im nie warto ufać - swoją znajomość traktuj wyłącznie jak zabawę,
      ale nie na poważnie. W sumie nie można jechać po opinii wszystkich arabów - bo
      zdarzają się wyjątki prawda?? Ale nie oczekuj zbyt wiele - ja sama niczego nie
      oczekuję od tej znajomości - było minęło i trzeba żyć dalej. Ja tam może pojadę
      w kwietniu - jak spotkam mojego "habibka" to spotkam, a jak nie to nie będę
      rozpaczać. Pozdrawiam i oby Ci się udało - życzę Ci tego, bo w końcu zdarza się
      jeden normalny na stu:)
      • alutka_31 Re: ach te romanse... 26.10.06, 19:31
        czesc..ja tez poznalam pewnego animatora i tez wydawal mi sie super..jak
        wrocilam to nie odzywal sie do mnie choc obiecal..dopiero pare dni temu zaczal
        pisac ale nie tak bezinteresownie..podobno stracil prace i nie ma kasy i chce
        ode mnie ja pozyczyc..jak to okreslil "tylko 300 $" ..teraz to on mnie love i
        miss me...albo mysli ze jestem naiwna albo to on jest naiwny..
      • ewusia01 Re: ach te romanse... 27.10.06, 16:26
        Hejka! Ja też byłam ale w Hammamecie, tez poznałam animatora, fajny był
        utrzymuję z nim kontakt do dziś, nie wyciągnął ode mnie żadnej kasy, ale wiem
        jacy inni byli.
        • olusia2284 Re: ach te romanse... 27.10.06, 22:22
          Tak czytam wszystkie posty i dochodzę do wniosku, że najbardziej laseczki
          przepadaja za animatorami - ja chyba jestem jakaś inna :) Może że w moim hotelu
          był tylko jeden i mi się nie podobał :D Ja znowu mam słabość do kelnerków :D W
          tym roku już w samolocie poznałam przystojnego stuarda :) ale z nim tylko
          spędziałam dwa dni - spacerek po plaży, kawusia w knajpce- oczywiście on
          płacił :) Ale niestety umarło to śmiercią naturalną, bo ciągle miał jakieś
          loty - latał Nouvelair :) A z kolejnym "habibkiem" utrzymuje kontakt do
          dzisiaj - aż się dziwię, że tak długo, bo w domku już jestem od 7 września :D
          Powiedział, że na mnie poczeka do wakacji haha, ale pewnie w międzyczasie
          zaliczy jeszcze kilka panienek, bo nie wierze, że wytrzyma :D:P:)Najważniejsze,
          że mi nie pisze z prośba o kasę ... Pozdrawiam
          • kaja646 Re: ach te romanse... 20.11.06, 13:06
            Rzeczywiście, można rzec, ach te romanse,,,,
            Ja byłam prawie 4 lata temu w Tunezji w sousse w hotelu Dar Selma...I pomimo
            tego, że byłam tam z moim facetem, kilku z tamtejszych mężczyzn zawróciło mi w
            głowie...........
            • truskaweczka2006 Re: ach te romanse... 20.11.06, 16:35
              Mmmm...tamtejsi faceci potrafią zawrócić w główce niejednej pani :) Według mnie
              większośc z nich jest mega przystojnych :D Polacy tez są fajni, ale osobiście
              gustuję w panach o ciemnych włoskach, oczkach i karnacji :) A jak całują :D
              mmm...sama słodycz :)Prosimy o więcej :D
              • alutka31 Re: ach te romanse... 03.12.06, 17:19
                to truskaweczko mamy ten sam gust :) juz to gdzies wczesniej pisalam ze oni maja
                wielki bajer w oczach..i wiedza o tym :)"a wszystko te czarne oczy".....
                :))))tylko szkoda ze moj habibik jest tak daleko....
                • truskaweczka2006 Re: ach te romanse... 03.12.06, 18:46
                  i chyba nie tylko my Alutko :) Nio niestety mieszkają daleko, ale zawsze można
                  tam pojechać - gdy się znajdzie czas i urlop :P dle tych kusiolków warto :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka