jovanna3 23.01.07, 18:57 Lece w czerwcu do tego hotelu.Na forum nie ma za duzo opinii,o tym hotelu. Moze ktos kto byl w Abou Nawas Nejma w Sousse,dorzuci co nowego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makarim Niezły hotel:-) 26.01.07, 23:15 Witaj, mi ten hotel odpowiada. Ciekawe pokoje z aneksem kuchennym, lodówka bez dodatkowej opłaty. Dobrze dogadać się w recepcji i poprosić o pokój z widokiem na morze, te od strony ulicy są mniejsze i nieciekawe. Jedzenie w zależności od ilości gości, ale to chyba jak wszędzie. Naprzeciwko hotelu dobre fastfoody Made in Tunisia - niedrogo!!! Polecam El Caprice - świetny kebab i przemiła obsługa :-) Z jakiego lecisz biura? Ja lecę 3 maja na trzy tygodnie, też do Abou. Jak chcesz więcej informacji to pisz, mogę Ci też przesłać kilka fotek. Pozdrawiam makarim@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
neleh Re: Abou Nawas Nejma 09.03.07, 18:54 WITAM!!!!!! Kiedy pani leci do ABOU NAWAS? Konkretnie kiedy w czerwcu??? Poprosze o odpowiedz!!!!! Czy mozna prosic makarim o fotki?? babykeys@wp.pl to moj mail Odpowiedz Link Zgłoś
makarim do neleh 10.03.07, 08:17 Witam, tu znajdziesz moje fotki z tego hotelu, pozdrawiam foto.onet.pl/csiul,bs3833bkvypn,u.html Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Abou Nawas Nejma 11.03.07, 16:30 Hotel bardzo sympatyczny, byłam dwa razy. Przyzwoity basen, dobre jedzenie, bez problemu zrobisz zakupy w najblizszym otoczeniu (magazin generale, "warzywniak" na przeciwko. W Sousse koniecznie zajrzyjcie do Dar Essid - muzeum domu tunezyjskiego, na górnym tarasie kawiarenka (przy murach medyny, niedaleko ribatu) i muzeum oliwy (na górze tez kawiarenka i sklep z oliwą, mydłami itp) - blisko hotelu, jest drogowskaz na wysokości hotelu El Hana. Ale Ci zazdroszczę! Ja w tym roku bez wakacji raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
jovanna3 Re: Abou Nawas Nejma 11.03.07, 19:11 Makarim swietne zdjecia,;) Annakate dzieki za odpowiedz,muzeum Dar Essid koniecznie zwiedzimy,widzialam co nie co na zdjeciach Makarim,zapowiada sie ciekawie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś