Gość: Sebastian IP: 195.136.14.* 10.04.07, 15:33 co można kupić w Tunezji ?, oczywiście w konkurencyjnych do Polski cenach np. czy warto kupić złotą biżuterię, odzież skórzaną. Jakie to są orientacyjne ceny. Z góry dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elgry Re: zakupy w Tunezji 10.04.07, 16:06 Trudno mówić o cenach w Tunezji, ponieważ płaci się tyle, ile uda się utargować. Odzież skórzana nie jest najlepszej jakości. Fajne są torebki i plecaczki ze skóry. Ja za plecaczek zapłaciłam w przeliczeniu na złotówki 50 zł, niektórzy - lepsi w targowaniu - dużo mniej. Pilot wycieczki - rodowity Tunezyjczyk mówił, że duże torby, walizki i kurtki szybko rozlatują się, bo w Tunezji mają słabe nici. Drobną galanterię skórzaną polecał. Oglądałam... widziałam ładne klapki,sandały, portfele, poduchy, pokrowce na pufy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonbeauty Re: zakupy w Tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:42 Warto kupić przyprawy, torebki skórzane, biżuterię, a z typowych pamiątek schischę (za moją ok 30 cm zaplacilam 10 DT - nie zgadzaj się na więcej!). Odpowiedz Link Zgłoś
ayelet Re: zakupy w Tunezji 12.04.07, 14:15 Ja byłam w Tunezji w 1999r. i kupiłam sobie plecaczek skórzany, który do tej pory mi służy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPOCZĘTY Re: zakupy w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 19:34 WARTO KUPIĆ BUTY, NAWET W SKLEPACH BO WTEDY JEST CENA Z GÓRY USTALONA I NIE TRZEBA SIĘ TARGOWAĆ, ( DLA DZIEWCZYNEK JEST BARDZO DUŻY WYBÓR), TOREBKI SKÓRZANE. JA ZA SANDAŁY ZAPŁACIŁAM 9 DINARÓW. ZA INNE 7 DINARÓW. ALE MAJA MAMA ZAPŁACIŁA NP. 20 DINARÓW, ALE NA OKO WIDAĆ IŻ JAKOŚCIĄ SĄ DUŻO LEPSZE NIŻ TE MOJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozek20 Re: zakupy w Tunezji IP: *.access.telenet.be 28.04.07, 03:53 Buty, małe torebki skórzane-tak, ale koniecznie DAKTYLE. Takich jak w Tunezji to nigdy wczesniej ani później już nie jadłem. Aha Polecam ichnią OLIWĘ z oliwek. rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki Re: zakupy w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:00 ale o jakich butach mówisz sportowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: zakupy w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:40 Np PUMY za 16 dt czyli ok 40 zł u nas w sklepie 499 zł itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do colin IP: *.net81.citysat.com.pl 28.04.07, 21:58 Takie / za przeproszeniem / PUMY to u nas na stadionie kupisz za 20 zl. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: do colin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:16 no nie masz racji bo byłem na stadionie a w sklepie firmowym Pumy nikt nie poznał że to nie oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś