Gość: Bama IP: *.telpol.net.pl 30.04.07, 22:49 Proszę o opinie osoby, które były w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moniczek75 Re: Royal Salem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 01:08 Bylam w tym hotelu we wrzesniu 2006 z Remow Turs, polecam serdecznie Obsluga bardzo mila, pokoje czysciutkie i zadbane, a jedzenie wysmienite i bardzo duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bama Re: Royal Salem!!! IP: *.telpol.net.pl 01.05.07, 08:54 Dzięki za odpowiedź, bo naczytałam się trochę niepochlebnych opinii i mam obawy. Jeśli możesz napisz mi jak wygląda sprawa basenów (chodzi mi gł. o zjeżdżalnie ze względu na dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczek75 Re: Royal Salem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:19 Baseny sa trzy, jeden jest kryty, drugi to sportowy (3m gł),a trzeci jest ogromny z trzema zjezdzalniamy, ktore sa czynne kilka razy dziennie, w tym basenie jest slona woda, po za tym jes jeszcze brodzik dla malutkich dzieciaczkow, i oczwiscie to wszystko jest umieszczone w przepieknym i ogromnym ogrodzie, serdecznie polecam Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Royal Salem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:14 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1260 Odpowiedz Link Zgłoś