Gość: earnest IP: *.aster.pl 10.05.07, 18:01 Czy może ktoś był w tym hotelu, lub bendzie w tym terminie. Może sie podzielicie swymi odczuciami , jak to wszystko tam może wyglądać. Z jakiego biura sie wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milla Re: Cham s el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 09:34 Byłam i być może w tym roku również tam wróce zwłaszcza ze względu na dobre położenie tego hotelu.Jedyny mały minus to przejście na plaże przez dość ruchliwą ulice. Co chciałbyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
earnest Re: Chams el hana 19.07.2007 11.05.07, 11:22 Witam Dziękuje bardzo za zainteresowanie. Jak wygląda sam hotel czy można tam jakoś przeżyc 2 tygodnie. Jak wygląda tam jedzenie ,i pokoje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: Chams el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 11:51 Da sie przeżyć, nie martw się:)Hotel jest raczej z lat 70-80tych ale nie jest tragiczny. Zdecydowanie lepszy niz blizniaczy El Hana,bardziej kameralny. Ma ładny ogród i basen.Animacje trochę gorsze ale te dwa hotele są położone obok siebie więc możesz korzystać też z atrakcji El Hany(dzieli je tylko ogród)Tak jak pisałam jest fajnie położony więc wszędzie będziesz miał blisko i to naprawde duży plus, zręsztą sam sie przekonasz.Leży przy ulicy pełnej sklepów, barów, większe zakupy radziłabym jednak robic w Magazin Generali, tylko tam zresztą można kupić piwo i inny alkohol(po wyjściu z hotelu po lewej stronie około 5min spacerem)Natomiast po prawej stronie dyskoteki, jeślibyś się wybierał.Z drugiej strony hotelu(wyjście przez ogród) nadmorska promenada.Plaza ok, leżaki i parasole płatne, trochę ładniejszą znajdziesz kierując sie w lewo idąc brzegiem morza.W hotelu jest sklepik, kawiarnia bilard, knajpa etc.Pokoje tak jak i sam hotel może nie najnowsze ale czyste, łazienka (wanna)i toaleta oddzielnie, telewizor(stacje polskie słabo odbierają).Może nie są masakrycznie ekskluzywne ale naprawde ok.Jedzenie,całkiem urozmaicone.Jeśli byłeś w Egipcie to jest troszke mniejszy wybór ale naprawde jest tego tyle,że trudno jest spróbować wszystkiego.Radze dac mały napiwek kelnerowi na początku,będą dużo milsi, lepszy stolik etc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamka Re: Chams el hana 19.07.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 14:17 wybieram się do tego hotelu 14 czerwca wracam 21, postaram się napisać na świeżo jak było. Ten wątek był już poruszany przeze mnie wcześniej, w styczniu, kilka osób opisywało hotel. Też twierdziły że jest ok, ale dopiero jak zobaczę naocznie to będę spokojna, w Tunezji nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
earnest Re: Chams el hana 19.07.2007 11.05.07, 15:04 Dzięki bardzo za powyższy opis sytuacji. Wskazówki napewno wykorzystam . A z jakiego biura się tam wybieracie ,wybieraliście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamka Re: Chams el hana 19.07.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:09 z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: Chams el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:45 Ja też byłam z selecttours Odpowiedz Link Zgłoś
earnest Re: Cham s el hana 19.07.2007 14.05.07, 17:56 I zadowolona z tego biura koleżanka,bo z tego co słyszałem to mają słabych rezydentów polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: Cham s el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:34 Z samego biura tak,choć przyznam że przed wycieczką troche sie obawiałam ale okazało sie że mile sie zaskoczyłam.Wszystko odbyło sie zgodnie z warunkami umowy.Co do rezydentów nie chciałabym sie wypowiadać bo raczej nie miałam z nimi kontaktu(Sahare wykupiłam w tunezyjskim biurze).Oceniając jednak z daleka nie wydawali się a właściwie jedna dziewczyna, która rezydowała w naszym hotelu szczytem słodyczy i uprzejmości.Mogę sie jednak mylić.Pocieszające jest to, że widziałam że interesuje sie turystami. Odpowiedz Link Zgłoś
earnest Re: Cham s el hana 19.07.2007 14.05.07, 18:46 No to luz , a ta sahara była taniej duzo od oferty rezydenta. Dzieki za info,byles moze w opcji ,,all'' w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: Cham s el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:18 Ceny Sahary porównywalne.Byłam na opcji HB i kompletnie nie mam pojęcia jak wygląda tam opcja all. Odpowiedz Link Zgłoś
earnest Re: Cham s el hana 19.07.2007 14.05.07, 23:01 Dzięki wielkie za powyzszy opis , dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś