Dodaj do ulubionych

Cham s el hana 19.07.2007

IP: *.aster.pl 10.05.07, 18:01
Czy może ktoś był w tym hotelu, lub bendzie w tym terminie.
Może sie podzielicie swymi odczuciami , jak to wszystko tam może wyglądać.
Z jakiego biura sie wybieracie?

Obserwuj wątek
    • earnest Re: Cham s el hana 19.07.2007 11.05.07, 09:29
      no i
      • Gość: Milla Re: Cham s el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 09:34
        Byłam i być może w tym roku również tam wróce zwłaszcza ze względu na dobre
        położenie tego hotelu.Jedyny mały minus to przejście na plaże przez dość
        ruchliwą ulice. Co chciałbyś wiedzieć?
        • earnest Re: Chams el hana 19.07.2007 11.05.07, 11:22
          Witam
          Dziękuje bardzo za zainteresowanie.
          Jak wygląda sam hotel czy można tam jakoś przeżyc 2 tygodnie.
          Jak wygląda tam jedzenie ,i pokoje.

Pozdrawiam
          • Gość: Milla Re: Chams el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 11:51
            Da sie przeżyć, nie martw się:)Hotel jest raczej z lat 70-80tych ale nie jest
            tragiczny. Zdecydowanie lepszy niz blizniaczy El Hana,bardziej kameralny. Ma
            ładny ogród i basen.Animacje trochę gorsze ale te dwa hotele są położone obok
            siebie więc możesz korzystać też z atrakcji El Hany(dzieli je tylko ogród)Tak
            jak pisałam jest fajnie położony więc wszędzie będziesz miał blisko i to
            naprawde duży plus, zręsztą sam sie przekonasz.Leży przy ulicy pełnej sklepów,
            barów, większe zakupy radziłabym jednak robic w Magazin Generali, tylko tam
            zresztą można kupić piwo i inny alkohol(po wyjściu z hotelu po lewej stronie
            około 5min spacerem)Natomiast po prawej stronie dyskoteki, jeślibyś się
            wybierał.Z drugiej strony hotelu(wyjście przez ogród) nadmorska promenada.Plaza
            ok, leżaki i parasole płatne, trochę ładniejszą znajdziesz kierując sie w lewo
            idąc brzegiem morza.W hotelu jest sklepik, kawiarnia bilard, knajpa etc.Pokoje
            tak jak i sam hotel może nie najnowsze ale czyste, łazienka (wanna)i toaleta
            oddzielnie, telewizor(stacje polskie słabo odbierają).Może nie są masakrycznie
            ekskluzywne ale naprawde ok.Jedzenie,całkiem urozmaicone.Jeśli byłeś w Egipcie
            to jest troszke mniejszy wybór ale naprawde jest tego tyle,że trudno jest
            spróbować wszystkiego.Radze dac mały napiwek kelnerowi na początku,będą dużo
            milsi, lepszy stolik etc.Pozdrawiam
            • Gość: tamka Re: Chams el hana 19.07.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 14:17
              wybieram się do tego hotelu 14 czerwca wracam 21, postaram się napisać na
              świeżo jak było. Ten wątek był już poruszany przeze mnie wcześniej, w styczniu,
              kilka osób opisywało hotel. Też twierdziły że jest ok, ale dopiero jak zobaczę
              naocznie to będę spokojna, w Tunezji nigdy nic nie wiadomo.
              • earnest Re: Chams el hana 19.07.2007 11.05.07, 15:04
                Dzięki bardzo za powyższy opis sytuacji.
                Wskazówki napewno wykorzystam .
                A z jakiego biura się tam wybieracie ,wybieraliście.

Pozdrawiam
                • Gość: tamka Re: Chams el hana 19.07.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:09
                  z Triadą
                  • earnest Re: Chams el hana 19.07.2007 14.05.07, 17:18
                    A ja z selectours
                    • Gość: Milla Re: Chams el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:45
                      Ja też byłam z selecttours
    • earnest Re: Cham s el hana 19.07.2007 14.05.07, 17:56
      I zadowolona z tego biura koleżanka,bo z tego co słyszałem to mają słabych
      rezydentów polskich.
      • Gość: Milla Re: Cham s el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:34
        Z samego biura tak,choć przyznam że przed wycieczką troche sie obawiałam ale
        okazało sie że mile sie zaskoczyłam.Wszystko odbyło sie zgodnie z warunkami
        umowy.Co do rezydentów nie chciałabym sie wypowiadać bo raczej nie miałam z
        nimi kontaktu(Sahare wykupiłam w tunezyjskim biurze).Oceniając jednak z daleka
        nie wydawali się a właściwie jedna dziewczyna, która rezydowała w naszym hotelu
        szczytem słodyczy i uprzejmości.Mogę sie jednak mylić.Pocieszające jest to, że
        widziałam że interesuje sie turystami.
        • earnest Re: Cham s el hana 19.07.2007 14.05.07, 18:46
          No to luz , a ta sahara była taniej duzo od oferty rezydenta.
          Dzieki za info,byles moze w opcji ,,all'' w tym hotelu.
        • Gość: Milla Re: Cham s el hana 19.07.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:18
          Ceny Sahary porównywalne.Byłam na opcji HB i kompletnie nie mam pojęcia jak
          wygląda tam opcja all.
          • earnest Re: Cham s el hana 19.07.2007 14.05.07, 23:01
            Dzięki wielkie za powyzszy opis , dzięki.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka