Dodaj do ulubionych

hotel majesty golf

14.05.07, 11:34
Witam, chciałam sie wybrać z 6-letnia córeczka do Hammametu do Hotelu Majesty
Golf z biurem Alfa Star.Czy ktos w Was zna ten hotel, był w nim i może go
polecić?Prosze o info, bardzo mi na tym zależy, Ewa
Obserwuj wątek
    • nieznajoma35 Re: hotel majesty golf 14.05.07, 12:19
      Bardzo proszę o odpowiedź, ponieważ w tych dniach chciałabym dokonać rezerwcji
      a nie wiem czy warto.Pozdrawiam.
      • karola.v Re: hotel majesty golf 14.05.07, 19:55
        www.travelzone.pl/?show=hotele;countryID=18;hotelID=1181
        W oparciu o informacje ze strony travelzone i opiniach dwóch osób z forum,które
        spędziły urlop w tym hotelu zdecydowałam się na niego.
        Myślę,ze będę zadowolona,z opiniami negatywnymi na temat tego hotelu się nie
        spotkałam :-)
        • Gość: Ala Re: hotel majesty golf IP: 212.76.37.* 14.05.07, 21:39
          My z mężem zdecydowaliśmy się na Majesty Golf. Lecimy z 2 letnim synkiem 21 czerwca na 2 tygodnie (z W-wy).
          Poleciła nam ten hotel osoba, która zna Hammamet i twierdzi, że wszystkie hotele w nowej części miasta, także i Majesty Golf, są nowe, czyściutkie i o dobrym standardzie.
          My kupiliśmy wycieczkę w Sun & Fun (na 2 tyg. HB = 1850 pln / os.).
          Pozdrawiam,
          Ala

• nieznajoma35 Re: hotel majesty golf 14.05.07, 22:35
      Dziękuję wszystkim za opinie.Chyba zdecyduje sie na rezerwacje tego
      hotelu.Planuje pobyt w terminie 06.09-20.09. Może ktos z was będzie wtedy tam
      wówczas?
    • karola.v Re: hotel majesty golf 15.05.07, 19:41
      Ja z rodzinką wylatuję do Tunezji 5 lipca :-)
    • Gość: dorota zdecydowanie odradzam IP: 135.245.72.* 16.05.07, 09:23
      zdecydowanie odradzam ten hotel w tym roku. przekonacie sie o tym juz na
      miejscu.
      • nieznajoma35 Re: zdecydowanie odradzam 16.05.07, 13:03
        ale dlaczego??możesz wyjasnić?własnie dzisiaj dokonałam rezerwacji i
        przeraziłas mnie.
        • Gość: fetor Re: zdecydowanie odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:00
          jak możesz to szybko wycofaj rezerwację. chyba wiem o co chodziło dorocie.
          • vial Re: zdecydowanie odradzam 18.05.07, 07:41
            dlaczego nie napiszecie o co chodzi? dlaczego odradzacie? interesuje mnie to bo
            tez mam tam zrobioną rezerwację.
      • nieznajoma35 Re: zdecydowanie odradzam 18.05.07, 08:24
        Dlaczego piszecie takimi ogólnikami?Jest to troche wkurzające, poniewaz nie
        mogę wycofac juz rezerwacji(wpłaciłam zaliczkę) a równocześnie zasialiście we
        mnie niepokój.Czy nie można jasno wyjasnić dlaczego nie polecacie tego hotelu w
        tym własnie roku?
        • karola.v Re: zdecydowanie odradzam 18.05.07, 10:12
          nieznajoma35 napisała:

> Dlaczego piszecie takimi ogólnikami?Jest to troche wkurzające, poniewaz nie
          > mogę wycofac juz rezerwacji(wpłaciłam zaliczkę) a równocześnie zasialiście we
          > mnie niepokój.Czy nie można jasno wyjasnić dlaczego nie polecacie tego hotelu w
          >
          > tym własnie roku?

Daj spokój.
          Jakiś x napisał zdanie a ty sie przejmujesz.
          Jeśli masz wątpliwości to idż wypytaj do biura podróży,a nie czytaj jakiś
          anonimowych, niezalogowanych fetorów.Jak ci napisze ze hotel oblazła plaga
          szarańczy to mu uwierzysz i zrezygnujesz z wyjazdu? :-)
          • nieznajoma35 Re: zdecydowanie odradzam 18.05.07, 12:18
            masz rację, nie powinnam sie tak przejmowac, zwłaszcza,że czytałam wiele
            pozytywnych opinii na temat tego hotelu.Ty lecisz juz w lipcu?w takim razie
            będę czekała na recenzje od Ciebie, ja lece dopiero we wrzesniu.Pozdrawiam
            Ciebie i zyczę wspaniałego pobytu:)Ewa
            • Gość: aniaszew Re: zdecydowanie odradzam IP: *.acn.waw.pl 18.05.07, 21:49
              Wróciłam z Tunezji.Mieszkałam niedaleko tego hotelu, z zewn wyglądał ok.Nasz
              hotel również **** był super, przemiła obsługa, czysto i przyjemnie.A przed
              wyjazdem bałam sie bo czytałam dużo negatywnych opini.Myśle że nie masz co sie
              przejmować jakis ..., skoro nawet nie umięją napisać dlaczego odradzają ten
              hotel.
              Życzę udanego i przyjemnego wypoczynku.
    • Gość: sady Re: hotel majesty golf IP: 83.230.2.* 19.06.07, 19:31
      byłam z mężem i 8 letnim synem w maju na dwa tygodnie w majest golf było bardzo fajnie pokoje czyste dziennie sprzątane miła obsługa jedzenie smaczne basen na zewnątrz duży i brodzik lezaki przy basenie wyznaczona plaża 5 minutek od hotelu z darmowymi leżakami czasem mozna dać coś panu który nosi leżaki(1 dinar)buło super wrócilismy zadowoleni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka