Dodaj do ulubionych

Oasis Tours????

27.05.07, 11:59
Witam serdecznie,
Własnie zastanawiam sie nad wyjazdem z biurem Oasis Tours do Portu El
Kantoui.
Czy ktos z nimi juz podrozowal? Jakie macie o nich opinie? Czy to prawda ze
kieruja do innego hotelu niz w podpisanej umowie?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jj. Re: Oasis Tours???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:15
      Chesz mieć spokojne wakacje wybiesz markowe biuro np: TUI NECKERMANN THOMAS
      COOK.Nie są to tanie biura ale masz 99% pewności co do oferty. Bywałem w
      przeszłości z innymi biurami typu Oasis i mogę z reka na sercu pwiedzieć że nie
      ma porównania. Biura które ci podałem całkowicie polecam.Jeżeli cię na nie stać
      nawet się nie zastanawij.
      • Gość: moonbeauty Re: Oasis Tours???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:34
        Byłam z Oasis Tours i nie mogę narzekać. Nie zamieniono mi hotelu (ale czytałam
        o takiej sytuacji na forum więc może miałam po prostu szczęście). Od rezydentki
        kupiłam jedynie wycieczkę a wszelkie inne sprawy załatwiałam sama w recepcji
        więc nie wiem czy była chętna do pomocy czy nie. Nie zachorowałam, nie miałam
        żadnych poważniejszych problemów. Osobiście nie mogę narzekać. Sam hotel był
        super ale to już nie zasługa Oasis ani rezydentki.
        • karolcia_24 Re: Oasis Tours???? 28.05.07, 00:39
          Bylam z oasis tour 2 razy na djerbie bez zdnych problemow. Zadnych zmian
          hotelu! Mysle ze to tez zalezy od sezonu! W sezonie zawsze jest urwanie glowy i
          nikt nie nadaza nad tym wszystkim!
    • masandra79 Re: Oasis Tours???? 28.05.07, 09:27
      Dziekuje za odpowiedzi.
      A pytam dlatego że to jedyne biuro podrozy , ktore ma jeszcze wolne miejsca w
      interesujacym mnie hotelu tzn. El Mouradi Port El Kantaoui od 05.07.07.

Pozdrawiam
      • Gość: mariola2011@gazeta Re: Oasis Tours???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:50
        Witam!

Ja wykupiłam wycieczkę właśnie w Oasistours - mam nadzieję że nie spotka mnie
        to o czym mówicie - tzn. zmiana hotelu ;( Wylatuję 21 czerwca do El Hana Beach.
        Czy miał ktoś jeszcze podobne sytuacje z Oasistours?? Będę wdzięczna za
        odpowiedź
        • kondraa Re: Oasis Tours???? 29.05.07, 22:41
          Niedawno wrocilismy z mezem z wyjazdu do Tunezji (Mahdia) oragnizowanego przez
          Oasis (co prawda wykupowalam wycieczke przez calkiem inne biuro w Poznaniu :-))i
          nie mam nic do zarzucenia organizacji. Co prawda, to dopiero raczkujacy
          sezon:-)) i nawet nie chce sobie wyobrazac co sie dzieje w lipcu albo sierpniu,
          ale to nie jest temat na duskusje w tym miejscu. Wracajac do pytania, to nie
          mielismy zadnych zastrzezen, a wrecz bylismy zaskoczeni poziomem uslug. Zadnych
          skuch ani obsuwow. Jezeli chodzi o hotel (raptem 3*), to i tak bylo lepiej (o
          cale niebo) w porownaniu z tym, co sie naczytalam na forum. Jezeli chodzi o
          rezydentke, to byla super. Mloda dziewczyna, ktora miala czas dla kazdego,
          odpowiadala na kazdy rodzaj pytan, udziela dobrych i trafnych porad i
          przestrzegala jak nie dac sie nabrac miejscowym. Nic do zarzucenia. Podsumowujac
          byl to nasz pierwszy wyjazd z tym biurem podrozy (a jezdzilismy juz z roznymi) i
          uwazam, ze zostalismy poinformowani o wszystkim aspektach naszego wyjazdu,
          jeszcze za nim sie odbyl, tak ze niczym nas nie zaskoczono. Ale jak nadmienilam,
          to dopiero bardzo wstepny poczatek sezonu, a Pani rezydentka opowiadala nam
          rozne herezyjne historyjki, jakie potrafia sie wydarzyc w full sezonie. Mysle,
          ze nie ma takiego biura podrozy, ktore w lipcu i sierpniu nie zaliczy zadnej
          porazki (tym bardziej, ze ludzie czesto maja pretensje o rozne, dziwne rzeczy:-)).
          • Gość: mariola2011@gazeta Re: Oasis Tours???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:37
            Dzięki KONDRAA za pozytywną wypowiedź:) Mam nadzieję że po powrocie będę miała
            podobną opinię do Twojej. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka