Dodaj do ulubionych

Rezydenci w Tunezji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:03
A co sądzicie na temat rezydentów i rezydentek w Tunezji???
Obserwuj wątek
    • Gość: to nie bylem ja.. Re: Rezydenci w Tunezji IP: 66.28.139.* 19.06.07, 23:37
      Co tu duzo gadac licza sie tylko pieniadze, na wszystkim zarabiaja..
      Najlepiej poczytac fora internetowe, popytac znajomych jak zyc w tunezji a to co
      oni mowia traktowac z dystansem. Jezeli znasz jezyk to nie bedzie ci potrzebny
      zaden rezydent, ulokuja cie w hotelu i dowidzenia do konca pobytu pozniej wsadza
      a samolot i dowidzenia za rok..
      Wiem ze zaraz pewnie zostanie pojechany przez ludzi zwiazanych z biurami
      turystycznymi ale nie interesuje mnie to ja swoje wiem i widzialem swoje.. Ceny
      dla polakow z wycieczek zorganizowanych zawsze byly zawyżane a roznice w cenie
      byly dzielone na "opiekunow" i sprzedawcow :) Jak to mowili tunezyjczycy
      opiekunowie sraja na nas..
      Sorki za doslownosc
      • Gość: darek Re: Rezydenci w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 11:49
        rezydent nie jest twoja mamusia na wakacjach! wskaze ci autokar z lotniska
        potem w hotelu powie co cie interesuje i to wszystko,no moze zaproponowac
        wycieczki wg katalogo biora,ja nic do nich nie mam bo sa mi nie
        potrzebni,trzeba radzic sobie samemu,jak masz na koncie pare wyjazdow za
        granice to na nich sie nie ogladasz.
        • Gość: to nie bylem ja.. Re: Rezydenci w Tunezji IP: 67.159.44.* 20.06.07, 14:03
          dokladnie tak samo mysle
        • jotpiasecki Re: Rezydenci w Tunezji 20.06.07, 23:00
          W pełni potwierdzam - doświadczenie czyni mistrza ( no może tylko czeladnika w
          branży turystobiorcy). Rezydenci są potrzebni jedynie wtedy gdy ,
          rzeczywiście znajdujemy się w sytuacji wymagajacej natychmiastowej interwencji
          u władz, czy służb rządowych. W każdym innym przypadku najlepiej organizowac
          sobie pobyt samemu - w każdym hotelu, w kąciku rezydentów, znajdują się tablice
          i ksiegi poszczególnych touroperatorów - i tam możesz sobie wyczytać : gdzie,
          kiedy, w jakim języku chcesz jechać. Jeśli pojechałeś do Tunezji z Neckerrmanem
          to nie znaczy żebyś nie mógł jechać na wycieczkę z AlfaStar. A w ogóle jest w
          Susie takie biuro tunezyjskie SAHEL VOYAGES które zatrudnia Polaków . Możecie
          skorzystać - mnie się podobało trzydnowe Safari . Hej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka