Gość: zuzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:49 Właśnie wrócilismy POzdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Re: Corniche 27.07.07, 18:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38559009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: Corniche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:15 czytając te wszelkie opinie można wnioskowac że więszości zależy tylko na tym zeby nacieszyc się dobrymi warunkami w hotelu ,dobrze się najeśc i nic po za tym . Zastanawia mnie w takim razie po co wyjeżdzac tak daleko czyżby w domku było tego wszystkiego brak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wódz Re: Corniche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 18:31 Nie kolego,tylko jak człowiek wyjeżdża na urlop to chcę wypocząć w czystym i miłym miejscu a nie w chlywie gdzie wanna i zlew zapchane,karalucy w hotelu a żarcie ze zwierzyny chyba po wypadku.I gdy nie walniesz szklanki swojej gorzałki a nie tych zlewków z baru w trych wymylanych szklankach gdzie po 10 min się doczekasz aż łaskawie Ci naleje pół szklaneczki 200ml to sraka murowana przez cały pobyt.LUDZIE NIE LICZCIE NA LUKSUS w tym "HOLELU" Ps.Nie byłem jeszcze w takim hotelu by sa stołówce latały koty po stolikach,ciekawe doznanie.POPROSTU SYFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: Corniche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 09:59 Współczuję zmarnowanych wakacji , ja osobiście oczekuję od urlopu relaksu , ciepłego morza,fajnej zabawy w gronie przyjaciół , w przyszłości polecam jednak dopłacić za luksusy a nie liczyć że za 2000tys na dwa tyg z przelotem i wyżwieniem będzie " full opcja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaaaaaa Re: Corniche IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 22.08.07, 22:02 czy jest jakaś dyskoteka w tym hotelu? jesli tak to jaka muzyka i jak długa trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: Corniche 22.08.07, 22:29 jest dyskoteka od 23.30 do ostatniego gościa muzyka dance Odpowiedz Link Zgłoś