Gość: kiniak Re: Poradźcie ubrankowo IP: 89.240.78.* 15.08.07, 20:59 Jakie ubrania zabierać - chodzi głównie o bluzeczki - czy powinny być na ramiączka, czy zwiedzając lepiej chronić ramiona i zakładać coś z rękawkiem? I jeszcze spodenki - rybaczki 3/4 czy raczej krótkie spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Poradźcie ubrankowo IP: *.pg.com 15.08.07, 21:16 a nie lepiej troche tych i tych? to tez zalezy w jakim miesiacu lecisz??ale jak w sierpniu to lepiej duzo ciuchow nie bierz bo upal jest wielki,co do ramiaczek,hmm kazda dziewczyna sie lubi opalac a nie chowac,dobry filtr sie przyda ale na jakies wycieczki lepiej miec na krotki rekaw niz odkryte raniona Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: Poradźcie i 16.08.07, 11:53 Ja najlepiej się czułam w długiej białej zwiewnej spódnicy i bluzkach z małymi rękawkami. Miałam też lniane spodnie - szare. Miałam mało ciuchów: 2 bluzki z krótkimi marszczonymi rękawkami (białą i żółtą) 2 bluzki na ramiączkach (niebieską i różową) spodnie lniane (szare) białą falbaniastą spódnicę długaśną i szeroką różową spódnicę za kolana - szeroką i lekką zwiewną tunikę na wierzch - też białą. No i jeszcze romantyczną niebieską sukienkę, którą ubierałam na obiadokolacje. Leciałam w swetrze i dżinsach, to był wrzesień ubiegłego roku. Ciuchy które ze sobą miałam w zupełności wystarczyły. Jak coś ubrudziłam, to robiłam małą przepierkę. Wszystko schło w godzinkę :) Pomijam kostiumy kąpielowe i bieliznę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniak :) IP: 89.243.16.* 16.08.07, 18:30 OK, więc zaopatrzę się w podobny zestaw. Też lecę we wrześniu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś