IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 21:25
Jadę do Mahdi w tym terminie, czy ktoś też sie wybiera?
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 22:32
      Gdzie Ty się wybierasz do takiej dziury są ładniejsze miejscowości w Tunezji -
      np. HAMMAMET, SOUSSE !!!!! Zastanów się jeszcze !!!???
      • Gość: iwona.aleks Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 21:51
        Bzdura, to najpiękniejszy region Tunezji, jadę tam 3 raz. Nikt Cię nie prosił o
        opinię, Laiku..
        • Gość: doradca Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 19:28
          Laikiem to jesteś Ty. jeździsz cały czas do jednej miejscowości nie znając
          innych o wiele lepszych - zobacz dane statystyczne z biur podróży ile osób
          wybiera tą miejscowość na wypoczynek - jak dobrze pamiętam 1 osoba na 100.
          • Gość: iwona.aleks Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 19:42
            Nie dość, że laik, to jeszcze analfabeta... Czy ja napisałam, że byłam tylko w
            Mahdii? W tej miejscowości byłam 2 razy, a w Tunezji około 20 razy. Między
            innymi Sousse i Hammamet. Byłam rezydentką przez 3 sezony. Mahdia urzekła mnie
            swoja prostotą i kulturą, a nie dyskotekami i nocnym życiem. Może podoradzaj
            komuś innemu pseudo doradco.
        • Gość: doradca Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 23:30
          Wydaje mi się , że powinnaś koleżanko wrócić do szkoły podstawowej bo nie wiesz
          co oznacza słowo analfabetyzm - Ja Tobie wyjaśnię zanim przejdę do sedna mojego
          wywodu. Słowo Analfabetyzm - oznacza brak umiejętności pisania i czytania . Nie
          wiem na jakiej podstawie mnie uważasz za analfabetę. Ja skomentowałem Twoją
          wypowiedź - cyt. "Bzdura, to najpiękniejszy region Tunezji, jadę tam 3 raz. Nikt
          Cię nie prosił o opinię, Laiku..." wiec nie mogłem wiedzieć , że byłaś łącznie
          dwadzieścia razy w TUNEZJI w różnych regionach tego kraju. Ale takie puste
          dziewczynki jak Ty, właśnie tak się zachowują. Jeszcze na dodatek byłaś
          przewodnikiem to wszystko mówi samo za siebie - dziwię się tylko , że będąc tyle
          razy w TUNEZJI jedziesz tam znowu - jest wiele krajów piękniejszych !!! Wszystko
          przemawia za tym , że jesteś jakąś dziwną kobietą !!!! Ale przewodników mało kto
          lubi - bo biorą dużą kasę a są niekompetentni !!! Pozdro :))))

• Gość: iwona.aleks Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 06:17
            Też Cię pozdrawiam.
            • Gość: doradca Re: 30-12-07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 08:17
              Już nie mogłaś doczekać co Ci odpiszę Iwonko- bardzo wcześnie
              dzisiaj odebrałaś pocztę - życzę Tobie miłego weekendu :)))))))
              • Gość: iwona.aleks Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 19:12
                Dziękuję i również Tobie tego życzę.
                • Gość: doradca Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 22:17
                  Widzę, że zaczynamy siebie lubić ???!!!!- "pełna kultura" - Kto się czubi ten
                  się lubi !!!!!!
                  • Gość: iwona.aleks Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 05:40
                    Też tak uważam.., a Mahdię chciałam zobaczyć zimą...
                    • Gość: doradca Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 22:25
                      ja jadę do Sousse w nastepnym tygodniu na tydzień - myślę , że będzie super i
                      pogoda mi dopisze , bo nie wiem ile ciepłych rzeczy mam brać ??? Przepraszam za
                      powyższe teksty . Wybaczysz mi Iwonko ???? :)))))
                      • Gość: i Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 01:50
                      • Gość: iwona.aleks Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 01:53
                        Mnie też nerwy poniosły. Po prostu bardzo polubiłam Mahdię..Też mam problem z
                        doborem ubrań :))). Ja tez bardzo przepraszam. Miłego wypoczynku ;).
                        • Gość: doradca Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 15:06
                          Również Tobie miłego wypoczynku i pięknej pogody . Jakbyś chciała pogadać na GG
                          jak wrócę z Tunezji - to bardzo proszę - to będzie przed Twoim wylotem , bo ja
                          wracam 20 grudnia . Mój numer GG - 9373546. Pozdrawiam :))))
                          • rks1926 Re: 30-12-07 12.12.07, 09:53
                            Wczoraj wrócili znajomi z Dżerby. Przy wylocie 16 stopni i padał
                            deszcz. Woda zimna, przez tydzień ani razu się nie kąpali w morzu :(
                            W Mahdii pewnie pogoda jeszcze gorsza......
    • Gość: Ada Re: 30-12-07 IP: 213.17.200.* 12.12.07, 16:09
      Hej ja lece do Hammametu ze znajomymi czy ktoś może mi sprzedać jakiś pomysł na
      sylwestra w Tunezji?? Czy oni wogóle obchodzą to święto? Pozdrawiam Ada :>
    • Gość: iwona.aleks Re: 30-12-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 00:53
      Ponawiam pytanie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka