Gość: kami IP: *.pvl.com.pl 05.12.07, 13:47 witam wybieram się z dwójką dzieci (4 i 10 lat) w przyszłym roku do hotelu Eden Club , czy ktoś może był w tym hotelu i może podzielić się ze mną opinią na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta1234 Re: EDEN CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 13:14 Byłam z dwójką dzieci rok i trzy lata. Dobre miejsce dla dzieci, hotel nad samym morzem, dużo zjeżdżalni. Niestety za płotem hotelu dzikie wysypisko śmieci. Poza tym trzeba uważać na taksówkarzy - oszustów. Trzykrotnie zawyżają stawki. Kiedy jadą "na taksometr" jest on tak nastawiony, że leci jak szalony. Zdarzały się też oszustwa w hotelowym kantorze. Przeliczaj pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: EDEN CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 17:18 dziękuję bardzo. czytałam wiele opinii na temat tego hotelu, niestety nie wszystkie pozytywne.najwięcej zastrzeżeń było do wyżywienia.Czy również masz takie odczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1234 Re: EDEN CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 08:54 Przez pierwszych kilka dni byłam zadowolona z jedzenia. Później ma się już dosyć ciągle tego samego. Ale generalnie jest duży wybór. Zawsze spagetti z sosem, kurczak, ryba. Dzieci ładnie wszystko zjadały. A to najważniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: EDEN CLUB IP: *.pvl.com.pl 07.12.07, 09:15 bardzo dziekuję za podzielenie się ze mną opiniami. Gdyby jeszcze coś Ci się przypomniało , to pisz proszę kamigd@o2.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Opinie: EDEN CLUB 10.12.07, 11:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=45798542&a=45798542 Odpowiedz Link Zgłoś
beataz4 Re: EDEN CLUB 14.12.07, 13:25 Witaj, my zrbiliśmy wstępną rezerwację na 26 czerwca, dzieci 4 i 8 lat, a Wy kiedy lecicie. I czy słyszałaś coś na temat widocznego budynku elektrociepłowni? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia75 Re: EDEN CLUB IP: *.aster.pl 14.12.07, 22:21 hej ja też myślę nad rezerwacją na 26.06, moja córka - 8 lat jest zachwycona tym co zobaczyła na stronie internetowej tego hotelu. Według mnie najważniejsze jest, aby dzieci były zadowolone. Nie ma nic gorszego od znudzonego dziecka. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
beataz4 Re: EDEN CLUB 16.12.07, 15:50 Witam, nam też spodobał się hotel i przede wszystkim zjeżdżalnie. Nawet brak polskich animacji nas nie zraża. W tym roku byliśmy w hotelu, w którym byli polscy animatorzy, zupełnie podporządkowani zatrudnionym przez hotel, tureckim animatorom i to była całkowita klęska, poza malowaniem buziek w ciągu dnia niewiele się działo, a wieczorem dyskoteka dla dzieci - tu już było lepiej. Wybraliśmy tamten hotel ze względu na Polaków animatorów i zawiedliśmy się bardzo. Dzieci poradzą sobie w takich okolicznościach, nadrabiają wyobraźnią, gorzej z rodzicami ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś