Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 18:34 witam,kto zna ten hotel?proszę o opinie,interesuje mnie ośrodek dla rodzin z dziećmi(2+3),może ktoś zna inny,lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osa07 Re: scan holiday prima sol golden beach 12.12.07, 23:02 tak, bylam tam, polecam, super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: scan holiday prima sol golden beach IP: *.terminus.pl 13.12.07, 21:41 dzis wykupilam wczasy do tego hotelu lecimy 19 czerwca osa polecala bardzo mam nadzieje ze sie nie zawiedziemy pozdrawiam papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
apoto Re: scan holiday prima sol golden beach 16.01.08, 23:54 Ja też lece tam w czerwcu z dziecmi na stronie www.holidaycheck.pl są zdjęcia turystów z tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: scan holiday prima sol golden beach IP: *.terminus.pl 17.01.08, 20:36 ja lecę z męzem do tego hotelu 19 czerwca z gdanska mam nadzieje że bedzie ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fikol2 Re: scan holiday prima sol golden beach 18.01.08, 10:35 Moniko, wybieram się do Tunezji w podobnym zestawie (2+3). Nie wiem co prawda jakie masz prefernecje mieszkaniowe bo to wynika prawdopodobnie z wieku Twoich dzieciaków. Ja potrzebuję jednego, dużego pokoju rodzinnego dla wszystkich i muszę Ci powiedzieć, że w/g pani ze Scan'a taka opcja w Primasol Golden Beach nie występuje. Maksymalny układ "ichniego" pokoju rodzinnego" to 2+2. Osobiście skłaniam się ku ofercie Neckermann'a - Iberostar Sahara Beach. Hotel sprawdzony przez zaufanych znajomych, niezłe baseny choć w przypadku mojej "bandy" ma jedną podstawową wadę - nie ma zjeżdżalni. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś