Dodaj do ulubionych

tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tours

13.02.08, 13:25
Witam serdecznie,

czy ktoś może leci z oferty biura Oasis Tours w lipcu do Tunezji,
oferta dotyczy jednego z 4 hoteli Fortuna Thalassa ( po przyjeździe
na miejsce dowiemy się, w którym jesteśmy)? Albo może ktoś
skorzystał już wcześniej z takiej oferty i mógłby mi co nieco
opowiedzieć o tym biurze. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: 217.97.193.* 15.02.08, 09:36
      Ja lecę 1 maja z tej oferty.
      Po powrocie zdam relację :)))
      • 1ewelina.s Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou 15.02.08, 11:17
        Będę czekać z niecierpliwością ;-) dzięki
      • Gość: agulka Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.04.08, 13:11
        ja tez lece z rodzinka 1 maja juz nie moge sie doczekac
        • Gość: Agnieszka Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: 195.149.64.* 17.04.08, 15:03
          A skąd wylatujesz?
          My z Poznania. I zmienili nam wylot lecimy 30.04.
      • Gość: olean Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.realestate.net.pl 19.04.08, 12:06
        My tzn. ja, mój mąż i synowie 6lat i 15 miesięcy lecimy do Tunezji - oferta Fortuna Thalassa -22 maja z Katowic. Poczytałam trochę opinii na temat Oasis Tours i przyznam że jestem pełna obaw. To nasza pierwsza '' afrykańska ''wyprawa i chciałabym ją mile wspominać dlatego czekam z niecierpliwością na Pani opinię. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji :)
    • Gość: lidka Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 08:44
      Wczoraj wróciłam właśnie z tego hotelu w sousse.Polecam
      wszystkim-rewelacja!Jedzenie pyszne,obsługa taka jak należy.pozdrawiam
      • Gość: toti Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 21:46
        Ale czy to byl wyjazd Fortuna Thalassa, czy wyjazd do tego hotelu z
        innego biura?? Pytam bo wlasnie przeczytalam same negatywne opinie o
        tym biurze, a jutro chcialam wykupic wycieczke :|
    • Gość: ola Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.realestate.net.pl 19.04.08, 10:12
      Ja lecę z rodzinką 22 maja. Po powrocie opowiem jak było.
      • Gość: Sisar DO Olean IP: *.chello.pl 19.04.08, 12:25
        Witaj. Ja też lecę 22 maja z Katowic razem z żoną i 6 letnim synkiem :) Macie wylot na 9.55 ?
        • Gość: olean Re: DO Olean IP: *.realestate.net.pl 27.04.08, 21:47
          Jeszcze nie wiemy o której polecimy. Mieliśmy lecieć 21 maja ale lot przełożono na 22 maja. Dokładną godzinę podadzą nam tydzień przed wylotem:) Pozdrawiam.
          • Gość: moonbeauty Re: DO Olean IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 22:07
            Thalassa to dobra sieć hoteli - byłam w Thalassa Village Skanes i
            było super :) Co do Oasis - nie miałam żadnych przykrych incydentów,
            ale słyszałam o przypadkach zamiany hoteli na miejscu. Ale wydaje mi
            się że jeżeli wybieracie opcję Fortuna Thalassa to znajdziecie się w
            jednym z hoteli w tej sieci, a nie w jakimś innym...
    • Gość: iwonka1108 Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.stk.vectranet.pl 28.04.08, 21:22
      Witam ;-} Lece z rodzinka 7 maja z Katowic. Osoba ,ktora byla w jednym z tych hoteli, polecila mi go!!!! Jak wroce podziele sie wrazeniami;-]Pozdrawiam.
    • Gość: mario Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 16:20
      witam Cie, ja wybieram sie z dziewczyna i jeszcze parka znajomych wlasnie w
      lipcu a dokladnie 10 mamy planowo wylot. z tego co podaja dokladnie linie
      lotnicze to wylot mamy o 1 w nocy juz i w tunezji jestemy o 4 rano:) natomiast
      wylot mamy juz 24 o 0:05 takze na lotnisku zjawiamy sie o 21 tak.
    • Gość: Krystyna i Maciej Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.dalkia.poznan.pl 03.07.08, 11:48
      byliśmy w czerwcu - wykupiliśmy taki właśnie pobyt - to jest jedno
      wielkie oszustwo - na lotnisku (pomimo posiadanego właściwego
      skierowania) powiedzieli nam, że tam zabrakło miejsca, potem okazało
      się że OASIS wogóle nie wykupił Thalasy - sprzedawali coś czego
      nigdy nie mieli - nawet ci którzy wykupili Thalasę w grudniu 2007 r.
      też wylądowali gdzie indziej, swoją bezczelnością rezydentka
      przekroczyła wszelkie granice, po wielkiej awanturze dostaliśmy
      rekompensatę w postaci wycieczki na Saharę (ok. 100 euro/osoba), co
      nam chociaż trochę pomniejszyło koszt pobytu.
      • 1ewelina.s Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou 03.07.08, 13:20
        Witam, gdzie Państwa zakwaterowali, do jakiego hotelu, jak w
        Thalassa nie było rezerwacji? I czy dzwonili Państwo do Oasisa w
        Warszawie poinformować o tym fakcie jeszcze w trakcie trwania
        wycieczki? Złożyliście jakąś reklamację?
      • Gość: marta/łódź Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.uml.lodz.pl 08.07.08, 13:22
        Witam, zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia dokladnie spotkalo mnie to samo,
        mialam lot 12 czerwca do jednego z hoteli Thalassa-wyladowalam w innym bo tam
        podobno miejsc juz nie bylo a wycieczke kupilam w styczniu!!! wiec mogli chociaz
        poinformowac ze nie ma miejsc!!! zakwaterowali nas do hotelu Chams El Hana gdzie
        ludzie byli za 1500 zl na 2 tyg a ja dalam 2400! zrobilam awanture wraz z innymi
        goscmi to dali nam jako rekompensate lezaki na plazy za darmo i wycieczke
        statkiem-smiech poprostu! i kazali podpisac ze nie bedziemy sie domagac w Polsce
        rekompensaty! W warszawie stwierdzili ze to tez jest hotel 4*..brak slow..nigdy
        wiecej z tego biura nie polece! Hotel jako tako nie byl zly ale np. ograniczona
        ilosc drinkow a to bylo all inc, na basenach trzeba placic za drinki. Jesli
        chodzi o samo polozenie to tragednia, brod i niebezpiecznie. A tunezyjczycy
        strasznie nachalni. Polecam Turcje Alanya-raj na ziemi poprostu!
        • Gość: mario Re: tunezja - oferta Fortuna Thalassa - Oasis Tou IP: *.173.19.200.tesatnet.pl 28.07.08, 19:11
          witam w czwartek tj 24.07 wrocilem wlasnie z wycieczki fortuna
          thalassa, musze przyznac ze po tym wszystkim co sie naczytalem
          nanecie bylem pelen obaw o swoje wakacje. po wyladowaniu Pani
          wsadzila nas do autokaru i powiedziala ze jedziemy do hotelu
          thalassa i pojechalismy jednak na tym nie koniec wysiadamy, autobus
          odjechal a Pan z recepcji mowi nam ze to nie ten hotel i ze on nas
          tu nie zamelduje :( ale byl na tyle mily ze zadzwonil sam po nasz
          autokar i do rezydentki i po godzinie jechalismy juz niby do naszego
          hotelu, jak sie okazalo to rezerwacje mielismy w hotelu 5* :) nie
          wiem czy w tych 4 juz nie bylo miejsca czy co ale nie klocilem sie
          ani sie nie dopytywalem:) i tak ze strachem spedzilem w polsce
          spedzilem super wakacje. musze przyznac ze Oasis stanal na wysokosci
          zadania:) jesli ktos ma jakies pytania zapraszam chetnie odpowiem.
          pozdrawiam i zycze udanych jak moje wakacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka