Gość: Dorota T. IP: *.icpnet.pl 22.05.08, 21:50 Kto jedzie w czerwcu do tego hotel? My od 19.06 do 3.07 z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajkaa5 Re: Abou Nawas Nejma w Sousse 25.05.08, 14:50 miły hotelik,własnie wróciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Abou Nawas Nejma w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 19:31 hej, mogłabyś napisać coś więcej? wyjeżdżamy w lipcu i chcielibyśmy dowiedzieć się wszystkiego, co dotyczy tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
kajkaa5 Re: Abou Nawas Nejma w Sousse 29.05.08, 18:43 Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi,nadrabiałam zaległości. Hotel Nejma jest jednym z hoteli sieci Nawas.Budowany pewnie ponad 30 lat temu,4-piętrowy,winda nowoczesna,czysto,pokoje czyste,zadbane z aneksami jadalnymi /lodowka,talerze,patelnia,sztućce,slewozmywak/,nie wszystkie pokoje posiadają lodge.Hotel położony blisko morza - oddzielony od plaży bardzo ruchliwą i dość głośną ulicą jednokierunkową /do El Kantaoui/.Z drugiej strony /od głównego wejścia do hotelu/ również ulica jednokierunkowa,w stronę portu i mediny,nieco mniej ruchliwa.Hałas średni-jednym przeszkadza,drugim nie.Jadalnie w oddzielnym budynku,ładna,obsługa miła,robi dobre wrażenie.Jedzenie dobre.Basen czysty.KIlka kawiarenek w obrębie hotelu,najdroższa przy basenie.Ok.100m od wyjścia z hotelu w lewo Magazine Generale,naprzeciwko różne sklepiki i tewerny.Do mediny 15 min.piechotą. Proszę pytać,uszczegółowię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: Abou Nawas Nejma w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 18:54 www.travelzone.pl/hotele/tunezja/abou-nawas-nejma.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaT. Re: Abou Nawas Nejma w Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 12:28 Dziękuję za dość szczegółowy opisik, ale mam jeszcze jedno pytanko, jak w tym hotelu wygląda sprawa suszarek do włosów,i ewentualnego żelazka??? Odpowiedz Link Zgłoś
kajkaa5 Re: Abou Nawas Nejma w Sousse 31.05.08, 19:43 Zelazko - nie wiem.Suszarek nie ma.Wlosy schna same w 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaT. Re: Abou Nawas Nejma w Sousse IP: *.icpnet.pl 01.06.08, 16:51 Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś