Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:24 Czy w trakcie lotu do Tunezji serwowane sa posilki? Lece TunisAir. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: "Posilek" w samolocie IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 20:29 tak, dostalismy lecac tam kartofle, kawaleczki kurczaka i jakies jarzynki i do tego bulki i ciasteczka, lecac do Polski makaron i j.w. hehehe, do tego kawa,herbata,zimne napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: "Posilek" w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:31 Lecieliśmy tymi liniami w jedną i drugą stronę. Był ciepły posiłek + kawa, herbata i zimne napoje w cenie lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: "Posilek" w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 21:55 jest kawa, herbata, soku(pomarańcziwy lub brzoskwiniowy) i woda (gaz bez gazu) do tego bułeczka rogalik francuzki, masełko, dzemik, i gruszka w syropie, a i jeszcze kawałeczek ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
avonka-avonka Re: "Posilek" w samolocie 18.07.08, 23:01 Czy jest tak tylko w liniach TunisAir?? Czy w innych takze np. Air Italy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKRUS Re: "Posilek" w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 23:31 jaja sobie robicie, co nie? niespełna 3 godz. lotu i taka wyżerka? inne linie nie serwują posiłków w samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: "Posilek" w samolocie IP: *.blt.pl 18.07.08, 23:51 Nie robimy sobie jaj! Dzisiaj wróciłam z Tunezji. Leciałam liniami TunisAir w obie strony i faktycznie serwują oni posiłki. W zależności od godziny wylotu, to jest to śniadanie (bułka+masło+dżem+ciasto+francuski rogalik+gruszki w syropie i ciepłe lub zimne napoje) lub coś w rodzaju ciepłej obiado-kolacji (dostaliśmy ciepły makaron w sosie z kawałkami kurczaka + bułki+ zime napoje, a później castka i kawa lub herbata). Muszę przyznać, że jedzenie było całkiem smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: "Posilek" w samolocie IP: *.skynet.net.pl 19.07.08, 11:16 a czy w Air Italy jest posiłek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaaaaaaaaża Re: "Posilek" w samolocie IP: *.knc.pl 19.07.08, 13:22 babeczka z biura mówiła, że linia włoska nie serwuje posiłków. natomiat Tunisair - posiłek super - leciałam w godzinnach porannych w obie strony i była opcja z rogalikiem, dżemem, kawą/herbatą/sokami/gazowanymi i owocem - jw opisywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: "Posilek" w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 16:27 A jesli lece Tunis Air o 00:10 to tez cos dostane ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: "Posilek" w samolocie IP: 213.25.102.* 19.07.08, 16:37 Oczywiscie, godzina jest niewazna. Zawsze dają ciepłe jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: "Posilek" w samolocie IP: *.blt.pl 20.07.08, 00:33 Leciałam o godz. 00:10 i o tej porze serwowali posiłek na ciepło (coś w rodzaju obiadokolacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadłem Re: "Posilek" w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 08:08 taki podawali www.zdjecia-z-wakacji.blofish.eu/2008/07/22/tak-wyglada-posilek-w-samolocie/ Odpowiedz Link Zgłoś