kateu 02.08.08, 11:57 Hej, wybieram sie w sierpniu do Azur Plaza, moze ktos ma podobne plany, takze prosze pisac im wiecej nas bedzie tym lepiej:)Bedzie lepsza zabawa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olabbi Re: Azur Plaza Sierpień 02.08.08, 13:20 Kateu, poobserwuj lovelasów i napisz jak wrócisz. Napisz czy są w ogóle w tym samym składzie:Fou-fou,Kimo, Chicco,Jamaica,Aldo,Bobo. A kiedy jedziesz? i na ile? Odpowiedz Link Zgłoś
kateu Re: Azur Plaza Sierpień 02.08.08, 14:27 ja jade na 2 tygodnie:D, takze bede mial co obserwowac:), jak wroce odezwe sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek4you Re: Azur Plaza Sierpień 02.08.08, 20:33 Bobo odszedł. Po nim był Mazi, a jeszcze potem Nino... Kimo wyrzucili za alkohol, ale ponieważ bez niego niemożliwy był Lord Show i wiele innych tanecznych widowisk pozwolono mu wrócić po 2-3 dniach. Tyle z mojego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznik48 Re: Azur Plaza Sierpień 02.08.08, 21:27 Kasiek, a kiedy byłaś w AP?? Z tego co wiem to Chicco odszedł, to prawda?? Masz moze foteczki tego mazi i nino?? Jesli mozesz to podesli na maila sabci44@wp.pl Pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek4you Re: Azur Plaza Sierpień 03.08.08, 10:00 W AP byłam 03-17.07.08r. Nie mam ich fotek. W ogóle mam bardzo mało zdjęć z każdych moich wakacji, bo wychodzę z założenia, że cały czas cykając fotki to traci się - a to słoneczka, a to turkusowej wody, w której można popływać. :P Mazi był może z 3 dni. Niezaaklimatyzował się. Po pierwsze nie znał angielskiego i można z nim było rozmawiać tylko po francusku. I zdecydowanie różnił się od reszty animatorów poziomem zachowania i kultury. Nino pewnie jeszcze jest. A o Chico nic mi nie wiadomo. Raczej wątpię żeby zrezygnował (chyba, że po prostu zmienił hotel), bo z tego co wiem to sporo dziewczyn bajerował w tej pracy. :P Pozdrówka :) PS: Jeśli masz jeszcze jakieś pytania albo byłaś w AP w tym samym czasie to pisz na mój mail: kasiek4you@gazeta.pl :D Odpowiedz Link Zgłoś