Gość: Adrusia IP: *.chello.pl 11.08.08, 21:44 Ile kosztuje MMS w orange z Tunezji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: MMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 22:23 Adrusia,nie słuchaj głupot.Między TUN,a PL nie chodzą MMS-y.Nie mamy podpisanej umowy.Między tunezyjskimi operatorami też nie ma takiej usługi.Oni mają w tel funkcję MMS,ale z niej nie mogą kożystać.Zresztą zapytaj w Orange,zamiast na forum,bo ci ludzie głupoty będą pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 23:13 Ja wysyłałam mmsy z sieci Orange z Tunezji i nie było problemów więc nie słuchaj jakiś głupot. Umowa jest podpisana i mms kosztuje 3 złote. Przez cały czas pobytu korzystałam z sieci Tunisiana i nie mialam żadnych problemów. A Orange ma podpisaną umowę na GPRS (w tym MMS-y) z 2 operatorami w Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrusia Re: MMS IP: *.chello.pl 11.08.08, 23:31 Tez wlasnie tak myslalam:) a sms pewnie z 2zl:) Dzieki wielkie za potwierdzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 23:41 Sms 1,5 zl. Pamietaj zeby miec prawidłowo skonfigurowany telefon i odpowiednio ustawioną bramkę sms. Odpowiedz Link Zgłoś
suhotnik Re: MMS 17.07.13, 11:20 Odświeżę :) Jak najtaniej wysłać MMSa z Tunezji ? W cenniku T-Mobile widzę, że ok. 4zł kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś