manda21 12.08.08, 09:00 Czy któraś z Pań zapoznała może jakiegoś tunezyjskiego stewarda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 12.08.08, 10:40 Ja nie poznałam w sensie, żebym z którymś była. Ale jako znajomi to tak. TYle, że oni są nie wiewile więcej warci od hotelowych animatorów... Animatorzy chociaż chodzą po ziemi... a oni, nie. Dosłownie i w przenośni. Są jak marynarze, dziewczyna w każdym porcie:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 12.08.08, 14:40 A pamiętasz może imiona swoich znajomych?Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 12.08.08, 17:35 Imiona tak mniej wiecej napisze bo nie wiem jak to w pisowni ma wygladać;) Był Faruk(z tworogiem mi się zawsze kojarzył i nie mogłam jego imienia wymówić bez zaśmiania się;),Abbas,Hajkel,Nizar,Aziz,Dima,Zijad. I słyszałam też coś od jednego o stewardzxie Osamie, którego wszyscy się bali jak się przedstawił;-P Kilka miłych stewardess też poznałam. I w zasadzie wolałam z nimi rozmawiać niż ze stewardami. Nie pamiętam tylko kto w jakich liniach bo latałam juz chyba wszystkimi możliwymi:-/ A jak ma Twój na imię? Może tak będzie łatwiej dojść do czegoś. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.pl Re: Tunezyjscy stewardzi 12.08.08, 18:58 witam, czy macie może zdjęcia tych kolesi. mojej przyjaciółce tak zawrócił w głowie że w październiku bierze z nim ślub. próbuję ją z tego wyciągnąć bo nie ufam temu kolesiowi.moje gg 4174734 Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 13.08.08, 07:48 Czy możesz do mnie napisać na gg, będę bardzo wdzięczna. Niestety na Twojej liście znalazłam imię "mojego"... Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 16.08.08, 14:10 Manda21 mam nadzieję, że ten twój to nie Aziz ani tym bardziej Nizar. Nie życze żadnej bliższych znajomości z nimi... Pozostali o których pisałam to tacy chłopcy co do każdego się uśmiechają i wszystkich kochają... Kokietuja i nie wiadomo o co chodzi. Uważać trzeba na każdym kroku, bo tak jak ktoś w innym wątku napisał nie tylko animatorzy i barmani są podejrzani. Wszędzie znajdziesz kogoś kto może chceić wykorzystać. Tak samo między barmanami i animatorami znajdziesz dobrego chłopaka jak niedobrago wsród stewardow czy ksiegowych. Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 17.08.08, 11:50 Nie, żaden z nich, "mój" to Haykel...Co o nim myślisz?Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 22.08.08, 00:59 Hehehe hajkel;) Troche laluś z niego i raczej mam powodzenie, nie wiem czemuz tego nie korzysta. Może dlatego że jak piszesz jest twoj.szczerze mOwiac z nim dobrego kontaktu nie nawiazalam, bo jak mowie lalusiowaty. Juz wole z dziewczynami pogadac;)Ale mily i uprzejmy i zawsze usmiechniety:) Szczerze powiedziawszy nie przypuszczalam że oni tez się biorą za turystki;) Długo ze sobą jesteście? Coś poważnego? Odpowiedz Link Zgłoś
tangens Re: Tunezyjscy stewardzi 22.08.08, 09:03 Są ze sobą już miesiąc, w tym czasie widzieli się 2 razy. To chyba coś poważnego, bo za drugim razem padły słowa "will you marry me?" Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 22.08.08, 18:58 Ale z Ciebie kretyn tangens!Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się zamknij i nie wcinaj do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 22.08.08, 19:07 Dziękuję za odpowiedź :))) Znamy się od października 2007 ale "parą" jesteśmy od kwietnia tego roku.Hihi zgadzam się z Twoją opinią ;) ale to właśnie w nim lubię.Nie wiem czy coś poważnego-czas pokaże.Jeszcze raz dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź i pozdrawiam cieplutko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gouchaw Re: Tunezyjscy stewardzi 16.09.08, 09:38 Witam serdecznie. Ja róznież znam jednego stewarda z Tunezji. Jestem ciekawa w jakich liniach lotniczych pracują Wasi znajomi... Pozdrawiami cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaina2 Re: Tunezyjscy stewardzi 27.09.08, 02:16 Która zna Aziza z Karthago??Padła krótka wypowiedź na temat jakiegoś Aziza,ciekawa jestem czy to ten sam i czemu jest taki najgorszy?? Pozdrawiam!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka23 Re: Tunezyjscy stewardzi 08.10.08, 17:37 Lecąc do hotelu Marabout w Sousse w 2006 roku poznałam stewarda z tunezyjskiej linii lotniczej "Nouvelair". Bardzo porządny i przystojny koleś - 31 lat. Jednak spotykaliśmy się tylko na mieście - szliśmy do jakiejś knajpki, na dyskotekę, na spacer po promenadzie - ot zwykły kolega. Za wszystko oczywiście płacił, bo dość dobrze zarabiał i nigdy nie poprosił o kasę czy pożyczkę jak to mają w zwyczaju robić żałośni animatorzy (szkoda słów). Nigdy też nie było wiadomo jakiej propozycji - ot miłe pogawędki przy piwku. Naprawdę fajny kolo - z tego co pamiętam to Neżim się nazywał czy jakoś tak. Kontaktu z nim nie mam ale miło było spędzić te kilka wieczorów razem - kilka bo miał pracę i chcąc nie chcąć musiał latać hehe. Nie wiem czy wszyscy stewardzi sa tacy, ale o nim moge duzo dobrego powiedzieć. Pozdrawiam dziewczyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_tunderka Re: Tunezyjscy stewardzi 21.10.08, 12:25 Dziewczyny, sorry, ale oni są strasznie zniewieściali i dziwi mnie, że się wam podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 22.10.08, 09:15 Rzecz gustu :) Mnie odpowiada miły, ciepły, łagodny mężczyzna.Nie lubię chamstwa i brutalności. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 22.10.08, 16:25 beauty_tunderka napisała: > Dziewczyny, sorry, ale oni są strasznie zniewieściali i dziwi mnie, > że się wam podobają. Tunderko, mnie też to dziwi, ale co zrobić, są gusta i guściki. Jak ktoś lubi styl gejowski to nie można mu tego zabronić. Ale i tak mnie dziwi, dziewczyny, że tak za nimi szalejecie. A, i uważajcie, bo zazwyczaj są bardziej inteligentni i nie zdążycie się nawet obejrzeć, a już wsa sobie wokół palca owiną. I pewnie tak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 23.10.08, 11:55 Chyba mylisz łagodność i kulturę z odmienną orientacią seksualną... No cóż, niektóre wolą być trzymane krótko i przywoływane do porządku pięścią przez swoich supermęskich macho. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 08:26 manda21 napisała: > Chyba mylisz łagodność i kulturę z odmienną orientacią seksualną... > No cóż, niektóre wolą być trzymane krótko i przywoływane do porządku > pięścią przez swoich supermęskich macho. Manda- czy dla Ciebie istnieją tylko dwa typy facetów? W życiu masz tylko dwa kolory-czarny i biały? Uwierz mi, że taki "delikatny i kulturalny" pan może okazać się jeszcze większym oprawcą niż z pozoru brutalny macho. Nikt tu nie pisał o orientacji seksualnej, skąd Ty to wzięłaś. Zniewieściały facet to niekoniecznie gej. Wygląd nie zawsze świadczy o tym co jest w środku Po prostu zniewieściały facet taki co to się sam popłacze i kobiety już nie pocieszy. Poza tym między delikatnym i kulturalnym a macho przywołuj ąćym pięścią do porządku są jeszcze typy pośrednie. Szkoda że takich nie spotkałaś i o takich nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 11:27 Moja droga, przeczytaj swoją wcześniejszą wypowiedź, gdzie określasz tych panów jako posiadających gejowski styl...Twoje słowa, więc nie pisz teraz, że nikt tu nie pisał o orientacji seksualnej i skąd ja to wzięłam.Jak sama teraz piszesz wygląd nie świadczy o orientacji seksualnej ani o tym co jest w środku ale chwilę wcześniej autorytatywnie stwierdzasz, że są gusta i guściki i jeżeli ktoś woli styl gejowski to jego wybór.Pojawia się tu pewna niekonsekwencja w Twoich wypowiedziach.Również Ty szufladkujesz faceta łagodnego jako taką pierdołę co popłacze i kobiety nie pocieszy.Myślę, że to raczej Ty nie spotkałaś typów pośrednich.Nie zakładałam tego wątku po to by czytać pierdoły i idiotyczne przemyślenia wszechwiedzących wyroczni.Nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to sobie odpuść.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 17:48 Jaka burza!!! Dziewczyno przystopuj. Pisałam o stylu gesowskim, a styl gejowski nie jest równoznaczny z orientacją seksualną. Jestes po prostu teraz na mnie wsciekła i Ci z ust piana się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaina2 Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 15:54 A, i > uważajcie, bo zazwyczaj są bardziej inteligentni i nie zdążycie się > nawet obejrzeć, a już wsa sobie wokół palca owiną. I pewnie tak > będzie... Ty się już tu o inne nie martw i nie prorokuj,tylko lepiej sama pilnuj swojego interesu.Bo I niearabski facet umie wywinąć numerek jak tralala.Arabowie jak zdradzają,to w taki sposób,że nawet ślepy zobaczy...A i nie jeden Polak umie dobrze wokół palca owinąć... I osobiście mam taką prośbę do admina tego forum o usuwanie wątków nie będących na temat.Bo już mam dosyć czytania moralizatorskich wpisów,które niczego mądrego tu nie wprowadzają.To nie jest miejsce dla osób,którym się w życiu nie udało i teraz z zawiści nie chcą pozwolić by innym się powiodło. Nie piszcie więc,że nie ma udanych związków z tunezyjczykami,bo na tej samej zasadzie można powiedzieć,że każda polka puszcza się z arabami...a chyba,większość z Was była choć raz np w Tunezji... I jeżeli forum jest o Tunezyjczykach,to piszmy o Tunezyjczykach,a nie ogólnie o arabach.Bo co innego arab z Tunezji,a co innego z Arabii czy Algierii.A jeśli ktoś różnicy nie widzi,to lepiej niech się w ogóle nie wypowiada i oszczędzi sobie kompromitacji,a innym straty czasu. Przepraszam,za może zbyt ostrą wypowiedź,ale zaczyna mnie to wkurzać,że robi się na tym forum taki śmietnik. I każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa.My tu mamy sobie wzajemnie pomagać,doradzać i się wspierać,a nie oceniać i generalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 17:42 No dobra, uśmiałam się chociaż dzięki Twojemu postowi :-D To co piszę nie jest zawiścią i wbrew Twoim z palca wyssanym wnioskom, nie jestem osobą, której się nie powiodło:) Po prostu znam Tunezję i tunezyjczyków dłużej niż może Ci się wydawać. Do Tunezji latam tak, często, że Tobie by już się to znudziło. Ale oczywiście, skoro byłaś raz w Tunezji to wiesz z pewnością o wiele więcej ode mnie:-D a ja tu się wymądrzam... Stroszysz piórka i bronisz swego. A ja tylko się uśmiecham. Ja jestem całkowicie w tym temacie wyluzowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaina2 Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 18:09 a mnie wcale do śmiechu nie jest.Jak czytam wypowiedzi osób takich jak Ty,to się wręcz płakać chce.Nauczyć się czytać,bo ja nigdzie ni napisałam,że byłam raz w Tunezji.To była aluzja do takich panienek,które latają tam do znudzenia.Szkoda,że nie zrozumiałaś :/ Wyluzowana ewidentnie nie jesteś,a świadczą o tym Twoje wypowiedzi.A mnie chodziło tylko o zdjęcie końskich okularów:)(dla Pani planety_jak_ja wytłumaczę,że chodzi o klapki na oczach,żeby znów nie miała problemu ze zrozumieniem tekstu) I chciałabym zwrócić też uwagę na to,że nawet jeśli lata się tam tysiąc razy w roku to i tam nie zauważy się tyle,ile można,gdy ma się okazję mieszkać tam przez dłuższy czas. A i tak jeszcze dla jasności napiszę,że nie jestem związana z żadnym Tunezyjczykiem,więc myślę,że tym bardziej,patrzę na to obiektywnie,a nie przez pryzmat emocji. I zakańczam ten temat,bo chyba wątek jest o stewardach... Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 19:26 Brawo Zaina.W końcu jakieś trzeźwe spojrzenie na świat i inteligentna wypowiedź.A poprzedniczka chyba lata do Tunezji jak kotka na wiosnę tylko że niestety bez żadnych spodziewanych "sukcesów"... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawabb Re: Tunezyjscy stewardzi 25.10.08, 09:54 manda 21 'sukcesem' nazywasz to że cie zerznie poganiacz wielbładów?????no niezle masz sukcesy!!Polakom gratulujemy Polek wyjezdżajacych do Tunezji ,Egiptu żeby osiagnąć "SUKCES"!!!!to na S i to na S!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 25.10.08, 16:03 Wczytaj się idioto/idiotko w temat!!Tunezyjscy stewardzi a nie poganiacze wielbłądów.Stewardzi kretynie/kretynko!A kto Ci debilu powiedział, że ktoś mnie rżnie???Nie twoj biznes i sie nie wpieprzaj do wątku jak nie masz nic do powiedzenia.Święty/święta niejebliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 19:33 NAwet starasz się być zabawne, ale i tak Ci to jakoś pokracznie wychodzi:-D Wiesz, mieszkałam w Tunezji przez 5 lat :) i w przyszłym roku znowu tam dędę na dłużej , może na stałe, więc Twoja uwaga typu: "I chciałabym zwrócić też uwagę na to,że nawet jeśli lata się tam tysiąc razy w roku to i tam nie zauważy się tyle,ile można,gdy ma się okazję mieszkać tam przez dłuższy czas." jest zupełnie nie trafiona. Poza tym osoba latająca tam "tysiąc razy" zauważy więcej niż osoba taka jak Ty:) Niczym nie związana z krajem i pewnie mieszkająca w hotelu z basenem i wszelkimi wygodami. Nie mów mi, że możesz cokolwiek wiedzieć o życiu codziennym w Tunezji... Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 19:38 A co to znaczy "znowu tam DĘDĘ na dłużej" ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 19:54 manda21 napisała: > A co to znaczy "znowu tam DĘDĘ na dłużej" ;)? Widać, że nie masz się do czego przypiąć, więc już nawet niskie loty sprawiają Ci radochę. Idąc Twoim poziomem mogę także spytać co to znaczy "ORIENTACIĄ"... Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 20:18 Hehehe przynajmniej mam satysfakcję, że jeszcze raz musiałaś przeczytać mój post żeby mi błąd wytknąć.Może jak przeczytasz jeszcze wnikliwiej to jeszcze coś znajdziesz i przy okazji zrozumiesz treść i sens mojej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
planeta_jak_ja Re: Tunezyjscy stewardzi 24.10.08, 20:39 manda21 napisała: > Hehehe przynajmniej mam satysfakcję, że jeszcze raz musiałaś > przeczytać mój post żeby mi błąd wytknąć.Może jak przeczytasz > jeszcze wnikliwiej to jeszcze coś znajdziesz i przy okazji > zrozumiesz treść i sens mojej wypowiedzi... Jeśli takie rzeczy przynoszą Ci satysfakcję to naprawdę nie jest z Tobą dobrze 0_o , ale cieszę się, że chociaż tak mogę Ci pomóc :-D Odpowiedz Link Zgłoś
manda21 Re: Tunezyjscy stewardzi 25.10.08, 16:05 No widzisz jak nam się miło gawędzi i nawet sobie sprawiamy nawzajem przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka23 Re: Tunezyjscy stewardzi 26.10.08, 09:58 Chciałam tylko przypomnieć, że wątek jest o stewardach !!! :P A tutaj jedna drugą prześciga jak to dobrze zna Tunezję ... ŻENADA !!! Zachowujecie sie jak dzieci w przedszkolu :D :D :D Proponowałabym się cofnąć do tamtych czasów, albo iść do psychologa :D Pozdrawiam :P Odpowiedz Link Zgłoś