Dodaj do ulubionych

Pomożecie?

19.08.08, 17:07
ja z moimi koleżankami chcemy lecieć do tunezji ale nie wiemy na
jaki hotel sie zdecydować pomożecie dziewczyny? najlepiej taki w
którym jest mnóstwo przystojniaków, imprezy no i ogólnie wiecie o co
mi chodzi... no i przy okazji możecie dawać jakieś porady dotyczące
arabów.. pozdrawiam :-))
Obserwuj wątek
    • lusia9buziaczek Re: Pomożecie? 19.08.08, 17:09
      Aha no i jeszcze jedno możecie mi przesłać fotki jakiś
      przystojniaków z tunezji byłabym wdzięczna:-)
    • slonecznik48 Re: Pomożecie? 19.08.08, 21:53
      ja proponuje hotel Azur Plaza, jest tam duzo aniamtorow... zabawa
      gwarantowana hehe, a kiedy sie tam wybierasz??
      • lusia9buziaczek do slonecznik48 20.08.08, 10:43
        wybieram sie tam w drugiej połowie września to mówisz że zabawa
        gwarantowana hehe. a masz może jakieś zdjęcia tych aniamatorow?
        byłabym wdzięczna gdybyś mi przesłała:-)) pozdrowionka i dzięki za
        porade
        • slonecznik48 Re: do slonecznik48 20.08.08, 13:27
          No jasne, ze podesle fotki, podaj tylko maila:), ja sie tam wybieram
          we wrzesniu, takze jest szansa, ze sie spotkamy:)
          • 0gorkova Co dwa 20.08.08, 15:15
            materace to nie jeden,zawsze raźniej;-)))

slonecznik48 napisała:
            • slonecznik48 Re: Co dwa 20.08.08, 17:21
              hehe, mowiąc materac masz na mysli siebie?? w takim razie polecam
              kraje arabskie, nie tylko hotel azur plaza:), a tak naprawde dla
              chcacego nic trudnego, jesli bedziesz miala ochote zawsze ktos sie
              znajdzie hehe:)
              • lusia9buziaczek do slonecznik48 20.08.08, 17:43
                ale fajnie:-)) może sie spotkamy czym więcej to raźniej hehe to mój
                mail: sylwusiaehna@o2.pl czekam na foteczki:-)) pozdrawiam cie
                cieplutko
            • kateu Re: Co dwa 20.08.08, 17:43
              Ogorkova, a Ty zazdrosna jestes hehe, nikt nie chce takiego materaca
              jak Ty, biedactwo:)
              Rowniez polecam AP, naprawde warto, jest mnostwo rozrywki za dnia,
              wieczorami show i deskoteka, takze nie mozna sie tam nudzic i
              oczywiscie jest na co popatrzec, hehe:)
              • 0gorkova E tam, 20.08.08, 17:58
                nie muszę jechać bo nadaję z AP i żal mi was biedactwa jak widzę co z siebie robicie;-(((

kateu napisała:
                • lusia9buziaczek do Ogorkova 20.08.08, 18:09
                  ty jesteś jakaś dziwna idz sie lecz kobieto masz jakies kompleksy
                  czy jak
                • slonecznik48 Re: E tam, 20.08.08, 19:08
                  skoro jestes w AP, to zapewne wiesz, ze turystki dziela sie na 2
                  grupy, te madrzejsze, oraz te bardzo naiwne, ktore wierza we
                  wszystko co mowia animatorze, ty chyba nalezysz do tych drugich,
                  skoro jestes materacem... i do chyba dobrze nadmuchanym...
                  wspolczuje Ci... Biedactwo...
              • dana33 Re: Co dwa 20.08.08, 18:01
                mowisz shorts by calvin klein?????
                • 0gorkova Re: Co dwa 20.08.08, 18:10
                  ;-))))))

dana33 napisała:
                  • slonecznik48 Re: Co dwa 20.08.08, 20:16
                    skoro jestes w AP, to zapewne wiesz, ze turystki dziela sie na 2
                    grupy, te madrzejsze, oraz te bardzo naiwne, ktore wierza we
                    wszystko co mowia animatorze, ty chyba nalezysz do tych drugich,
                    skoro jestes materacem... i do chyba dobrze nadmuchanym...
                    wspolczuje Ci... Biedactwo...

• oxy_gen Re: Co dwa 20.08.08, 22:52
                      Słonecznik...i ty mówisz biedactwo? Wszystkie panienki na tym forum
                      to brzydkie,niedowartościowane,kurwiszony takie jak TY.Ironia z
                      twojej strony jest wielce nie wskazna bo jesteś jedną z nich. Ale w
                      Tunezji, gwarantuję będziesz naj, i wrócisz...taka piękna, kochana
                      uha ha
                      • lusia9buziaczek Re: Co dwa 21.08.08, 10:58
                        to po co włazisz na to forum jak tak uważasz jesteś chyba jedna z
                        tych "brzydkich,niedowartościowanych kurwiszonów"jak to napisałaś
                        żałosna jesteś naprawde to forum zostało założone aby wymieniać sie
                        opiniami ,spostrzeżeniami albo wspomnieniami jak ci nie pasuje coś
                        no to więcej tu nie zaglądaj
                        • slonecznik48 Re: Co dwa 21.08.08, 12:56
                          Oxy, ja nie uwazam sie za kurwiszona i niedowartosciowana kobiete,
                          owszem bylam w wielu krajach arabskich, ale to nie znaczy, ze
                          sypiałam z arabami, szanuje sie i nie wskakuje kazdemu do łózka, Ty
                          najwidoczniej masz inne zasady, ktorymi sie kierujesz, Twoje zycie,
                          Twoj problem, ale nie obrazaj innych nie znajac ich, bo to tylko
                          swiadcy o Twoim braku kultury, byc moze komplaksach, a moze po
                          prostu zazdrosci... Piszac dobra zabawa, nie mam na mysli seksu,
                          mozna z nimi fajnie spedzic czas, rozmawiajac, tanczac, wyjsc na
                          miasto, oni je znaja, zawsze zaproponuja cos milego (nie mam na
                          mysli seksu)i to tyle na ten temat:)
                          • lusia9buziaczek Re: Co dwa 21.08.08, 13:15
                            w pełni zgadzam sie ze slonecznik48 widać że to mądra dziewczyna w
                            odróżnieniu od niektórych
                            • oxy_gen Re: Co dwa 21.08.08, 14:23
                              O, aż niewiem co napisać
                              • slonecznik48 Re: Co dwa 21.08.08, 15:05
                                po prostu zbyt głupiutka jestes, aby odpisać, gdybym myslała
                                podobnie do Ciebie, zapewne też miałabym problem z odpowiedzią...
                                • 0gorkova A Ty 21.08.08, 17:09
                                  potrafisz myśleć?:)

slonecznik48 napisała:
                                  • slonecznik48 Re: A Ty 21.08.08, 19:04
                                    w porównaniu do Ciebie ja potrafię myśleć głową, bo Ty chyba myslisz
                                    czym innym...:)
                                    • lusia9buziaczek Re: A Ty 21.08.08, 19:49
                                      Hehe ale sabinka ci dowaliła;) tak trzymać;))
                                      • abisalll Re: A Ty 21.08.08, 20:27
                                        Dziewczynki! Oczywiście że potrafie myśleć,każdy to umie,ale nie
                                        każdy rozsądnie...Drogie Panie,nawet nie wiecie jaki mam ubaw z
                                        was.Po co tu zaglądam? Hmyyy,nie wierzylam że są takie głupie
                                        istotki na tym świecie...są...
                                        • 0gorkova Pewnie,że 21.08.08, 20:32
                                          głupie:)
                                          Tutaj też ich co niemiara:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864

abisalll napisała:
                                        • potrzebamilosci Re: A Ty 25.08.08, 00:12
                                          Przyznaję, że nie przeczytałam wszystkiego, co tu "krzyczy", ale
                                          pomyślałam o dorzuceniu dwóch istotnych uwag: 1) nie ważne, do
                                          którego hotelu, ale ważne - nie leć na głodzie miłości, akceptacji,
                                          czułości- najważniejszych poza bezpieczeństwem- ludzkich potrzeb, bo
                                          się nie obronisz; jedź ze swoim partnerem, a jeśli go nie masz, to
                                          przygotuj się na krótki romans 2)psychologia mówi już o tym, że
                                          kobiety nie potrafią się wzajemnie wspierać (wpływ stereotypów,
                                          zagrożenie dla mężczyzn), szczególnie w sprawach seksu, miłości (a
                                          przecież ta kobieca miłość jest głębsza niż męska, o ile ta druga w
                                          ogóle isnieje), mały cytat z książki P.Caplan "Nie obwiniaj
                                          matki": "Mężczyźni obawiają się, że kobiety uwolnione od wstydu i
                                          strachu miałyby ogromną siłę.Ta perspektywa przeraża mężczyzn,
                                          którzy nie chcą dzielić sie władzą(...)I właśnie tego boją się
                                          mężczyźni nauczeni lekceważenia i tłumienia uczuć"; itd. Wojtek
                                          Eichelberger też co i rusz pisze o tym problemie. Kobiety-wszystkie
                                          jesteście(śmy) wspaniałe, bez winy i wstydu! mamy mnóstwo tego czego
                                          mężczyznom brakuje i dzięki temu możemy się dzielić:)))Bez naszej
                                          miłości ten świat dawno przestałby istnieć, zalany w trupa alkoholem
    • jalusia Re: Pomożecie? 25.08.08, 15:19
      Lećcie do Tunezji (hotel obojętny), bawcie się dobrze i nie przejmujcie sie
      niektórymi głosami na tym forum. Wakacje są w końcu po to, żeby się dobrze
      bawić. A już inna sprawa, co kto rozumie przez "zabawę". To są w a s z e
      wakacje. Mnie tam podoba się to, że tam nikt nie jest samotny, nie ma takiej
      opcji, zawsze jest z kim pogadać i pobawić się i to jest miłe. Ważna sugestia nr
      1: proponuję opalić sie przed urlopem ponieważ blade turystki są szczególnie
      "lubiane" przez różnej maści chłopaków i nagabywane w celu wyskoczenia z kasy.
      Sugestia nr 2: jeśli ktoś zaprosi na piwko itp. to nie jest jednoznaczne, że za
      nie zapłaci, ewentualnie zapłaci za pierwszą kolejkę a za resztę wy. Oczywiście
      nie zawsze tak jest.
      Podsumowanie: wakacyjne zauroczenie to piękna sprawa ale chłopakom to nie zawsze
      wystarcza (lubią być troszkę dofinansowani: a to zapłać za drinka, za taxi, za
      kawę). Bawcie się dobrze i nie dajcie się, papatki:)
      • mruczek29 Re: Pomożecie? 26.08.08, 07:29
        i tutaj zgodzę się z Tobą całkowicie, bo po to są wakacje żeby wypocząć, poznać
        ciekawych ludzi, poznać ich obyczaje,które przecież są tak inne od naszych pożyć
        przez te dwa tygodnie na zupełnym luzie, bo klimat i nastrój temu sprzyja. a
        potem wrócić do tej naszej szarej rzeczywistości i wspominać te chwile z
        uśmiechem na ustach, a nie wyć nocami do poduszki i kombinować jak tam znowu
        jechać jak najszybciej, bo większość tych zawieranych tam znajomości nigdy nie
        przetrwa i nie będzie miało racji bytu w naszej rzeczywistości, bo tam się żyje
        wolniej...
        ja tam spędziłam jak do tej pory najfajniejsze wakacje, ale więcej nie chcę tam
        jechać bo jest jaszcze tyle miejsc które bym chciała zobaczyć a szkoda czasu i
        kasy żeby tam wracać tylko dlatego że poznało się jakiegoś animatora czy
        kelnera.NIE WARTO
        • kateu Re: Pomożecie? 26.08.08, 12:26
          Owszem masz racje, aczkowliek ja uwielbiam tam wracac, zazwyczaj we
          wrzesniu, pazdzierniku, kiedy jest malo turystow i mozna odpoczac,
          cieply klimat i sloneczko temu sprzyja, niekoniecznie animatorzy bo
          oni co sezon sie zmieniaja, czasem jest kilku z ubieglego, ale to
          nie ma znaczenia, bo tak jak wspomnialas zbyt wiele nas dzieli,
          rozni, aby moglo to przetrwac, a wakacje sa rewelacyjne, ja co roku
          jestem w hotelu azur plaza, i na prawde jest cudownie, mimo tego, ze
          bylam tam kilka razy, do tej pory mi sie nie znudzil, i co roku tam
          wracam z przyjemnoscia:)
          • jalusia jedziesz tam teraz? 03.09.08, 19:33
            bo myślę o wyjeździe w październiku do Hammametu...
          • swan_ganz Re: Pomożecie? 03.09.08, 19:54
            > ja uwielbiam tam wracac, zazwyczaj we
            > wrzesniu, pazdzierniku, kiedy jest malo turystow i mozna odpoczac,

ee tam.. Powiedz od razu, że ci konkurencja przeszkadza i tyle. W
            sezonie cichodajek wiele a animatorów wręcz przeciwnie; mało i
            chłopaki nie dają rady... A nawet jakby dali radę to są jacyś tacy
            estetycznie wybredni :-)
            Po sezonie zaś to inna bajka bo to nie tylko każdy pasztet znajdzie
            swojego amatora ale i taniej to wychodzi.

Bon vogue petit... :-)
            • kateu Re: Pomożecie? 03.09.08, 21:32
              Jesli Ty podchodzisz do tego w taki sposób to gratuluje rozumu...:)
              nic nie dodam to Twojej wypowiedzi, poniewaz jest zenujaca, i
              wskazuje na brak inteligencji z Twojej strony, ja tam jade wypoczac,
              a nie uganiac sie za animatorami, w porownaniu do Ciebie. Oprocz
              tego jestem atrakcyjna kobieta, ktora pragna Polacy, wiec zbedne
              jest mi szukanie meza w Tunezji, tak jak Ty to robisz:)W tym roku
              rowniez tam bede, a dodawanie postow tego typu jest smieszne i
              swiadczy tylko o Tobie, ze jestes niedojrzała, niedowartosciowana
              kobieta...

pozdrawiam:)
              • swan_ganz Re: Pomożecie? 04.09.08, 09:04
                czemuś się kozo jedna uparła, że ja jestem kobietą i piszesz do mnie
                tak jakbym rzeczywiście nią była, co?
                • kateu Re: Pomożecie? 04.09.08, 16:19
                  Nie jestem koza, a poza tym napisalm w poscie dotyczacym animatorowa
                  z Azur Plaza, co sadze na Twoj temat, ale jesli nie potrafisz
                  szukac, czytac, wnioskowac, to napisze to jeszcze raz:
                  Twoja Wypowiedz:

dzięki poznaniu tego forum i jego bardzo charakterystycznych
                  użytkowniczek lepiej udaje się odsiewać "ziarno od plew".
                  Dziś właśnie SPUŚCIŁEM w pracy po brzytwie prawdopodobnie jedną z
                  nich; przyszła na spotkanie w sprawie pracy i wszystko było ok' do
                  czasu aż ZAPYTAŁEM o życie prywatne, sposób spędzania wolnego
                  czasu, hobby itd. Jak USŁYSZAŁEM, że od 6 lat jeździ do Tunezji dwa
                  razy do roku bo "uwielbia ten kraj i tą kulturę" to od razu
                  wiedziałem o czym ona mówi... :-)
                  POŻEGNAŁAM ją standardowym; "proszę czekać na nasz telefon"...
                  Niech czeka :-)

Jej biedactwo czyzbyś sie na koncu zapomniala u ujawnila swoja
                  kobiecosc:)

• jalusia pilnujcie tam swoich telefonów 27.08.08, 08:24
      bo wielu osobom się podobają. Ogólnie jest bezpiecznie. Tylko te telefony często
      kradną. Mojego ktoś podprowadził na dyskotece, a przecież bawiliśmy się prawie
      we własnym gronie, sama nie wiem. Tam nie ma szatni więc torebkę zostawia się
      czasem u barmana za ladą. Najlepiej nic nie brać i nie nosić ze sobą:)
      pozdrawiam cieplutko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka