Gość: Agnieszka IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 21:14 Witam.Jak jest z połączeniami z Tunezji mając sieć plus jakie koszty są minuty połączenia ,ile sms i czy można wogóle wysyłać mms >>????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielu Re: sieć plus w tunezji IP: *.eranet.pl 20.08.08, 21:17 8zł minuta i 1,6 sms ale to w erze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: sieć plus w tunezji IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.08, 22:52 w zależności od tego jaką masz taryfę, możesz sobie sama sprawdzić na stronie: plus.pl/oferta_indywidualna/nasze_uslugi/uslugi_standardowe/roaming/oplaty/ ale i tak polecam kupić starter jakieś siecie tunezyjskiej i dzwonić z tego numeru. zdecydowanie taniej wyjdzie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
asz70 Re: sieć plus w tunezji 20.08.08, 23:04 Byłem w lipcu w Tynezji Monastir. Wziąłem ze sobą laptopa. Wykupiłem w hotelu za 56 zł na tydzień stały dostęp do netu i za 7 gr za minutę dzwoniłem do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agutek Re: sieć plus w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 00:45 będąc w tunezji miesiąc temu dostałam cennik (mam plusa) : ceny orientacyjne : 1) sieć tunisiana : 7.03zł za min, 1,56 za sms 2) tuntel 6,61zł za min, 1,46 za sms za mmsy nie wiem ile, ale dochodzą bo wysyłałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: sieć plus w tunezji IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 09:33 jest również naliczanie sekundowe???? wie ktoś ile mms?? Odpowiedz Link Zgłoś